Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Élvezze az interaktív tanulás élményét az új Acer S5201M projektorral

Az új Acer S5201M projektorÉlvezze az interaktív tanulás élményét


2010.10.04   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház
 


Acer S5201M 3D-Ready Ultra Short-Throw Whiteboard Projector

Ahhoz, hogy a 21. század diákjait felkészítsük a való világ kihívásaira, elengedhetetlen a fenntartható technológiák használata, a tanulmányi eredmények elősegítése érdekében. Az Acer célja az, hogy segítse az oktatókat és rendszergazdákat abban, hogy a tanulási folyamatot innovatív és interaktív megoldásokkal fejleszthessék. Azok a kulcsfontosságú tulajdonságok, melyek az iskolák számára szükségesek, most mind megtalálhatóak az új Acer S5201M projektorban, mint például a LAN vezérlés, az USB-n keresztüli megjelenítés, a Lens Shift technológia, az ultra-rövid vetítési távolság, annak érdekében, hogy segítsenek egy kellemes tanulói környezetet megteremteni. 


Acer S5201M árlistánkban
Acer Projektor Árlista
Projektor OnLine vásárlás árlista
Acer termékek, árlistaA speciálisan az oktatási szegmens számára kifejlesztett S5201M jellemzői között található az innovatív Interaktív tábla megoldás, egy technológia, mely egy hagyományos vetítővásznat interaktívvá változtat, melyet közvetlenül lehet irányítani az Acer SmartPen-en keresztül. A SmartPen-nel a tanárok és a diákok elindíthatnak alkalmazásokat, kinyithatnak és becsukhatnak ablakokat, pont mintha egeret használnának. Továbbá a felhasználók rajzolhatnak, vagy megjegyzéseket írhatnak a kivetített képhez, ami által a tanórák kellemesebbek és interaktívabbak lesznek. Ezen felül a SmartPen lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kivetített képpel úgy dolgozzanak, hogy egyszerűen közvetlenül a vetítővásznat érintik meg, vagy távolról rajzolnak és működtetnek alkalmazásokat, így még nagyobb rugalmasságban lesz részük. 
A Crestron Network System technológia lehetővé teszi a projektor működésének felügyeletét helyi hálózaton keresztül. Ez a megoldás számos hatásos képességgel rendelkezik, mint például monitoring, távoli ki/bekapcsolás (ütemezhető is), távoli vetítés-irányítás, több projektor vezérlés, figyelmeztető szöveg kivetítése, online párbeszéd a rendszergazdával és e-mailes figyelmeztető rendszer, stb. Továbbá a Távoli asztal funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy távolról elérje bármelyik számítógépet, melyen fut az Acer eProjection alkalmazás csomag és helyi hálózaton keresztül kapcsolódik a projektorhoz. Azzal, hogy egyszerűen csak csatlakoztat egeret és billentyűzetet, a felhasználó hozzáférhet a másik szobában levő számítógéphez.

Az Acer S5201M továbbá képes bármilyen tanórát átváltoztatni egy lenyűgöző 3D-s élménnyé. A három dimenziós élményt a DLP 3D Ready technológia teszi lehetővé, mely magas (120 Hz) frissítési arányt használva képes átalakítani a szoba lapos falát egy 3D-s vetítővászonná. A megoldás által megnyílt lehetőségeknek csak a képzeletünk szab határt: felfedezhető a hihetetlen emberi anatómia, vagy az univerzum 3D-ben; bejárhatunk híres régészeti helyszíneket, mintha csak ott lennénk magunk is...

Az ultra-rövid vetítési távolság képessége révén ez a projektor nagy képeket képes vetíteni még akkor is, ha nagyon közel van elhelyezve a vászonhoz. Csupán 1 méteres távolságról is éles és pontos képeket lehet kivetíteni akár 205 cm (81”) átmérővel. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően az előadók elkerülhetik, hogy leárnyékolják a vetítővásznat a prezentációjuk során. Ennek eredményeképpen az S5201M nagyobb rugalmasságot kínál és maximális nézői kényelmet, így ideális az oktatás számára. 

A képek minőségét csúcs-technológiák garantálják, melyek arra készültek, hogy a színpontosságot és az élességet javítsák fel. Az S5201M a képeket természetesebb és kiegyenlítettebb árnyalatokban jeleníti meg, így igazán életszerű tónusokat ér el, köszönhetően az Acer ColorBoost II+ technológiának, mely optimalizált 6-szegmenses színtárcsát, erős kép-processzort és fejlett lámpa hullámformátumot jelent, mellyel javul a színminőség. A színek fényerejét az Acer eView Management segít a kivetített tartalomhoz igazítani.

Idővel a projektorokra jellemző az ún. színhanyatlás, amikor a vásznon megjelenő képek sárgás vagy zöldes színezetet kapnak. Most az Acer projektorok kihasználják a ColorSafe II, DLP® technológia és az Acer egyedülálló szín-kompenzációs technológiáját az optikai komponenseken, így a kép integritása még hosszabb használat után is garantált lesz, és a képek gyakorlatilag immunisak lesznek a színhanyatlásra. 

Acer S5201M


Egy HDMI™ csatlakozó biztosít sima kapcsolatot a legújabb digitális forrásokkal, mellyel kivételes minőségű nagyfelbontású látványban lehet részünk. A fejlett lámpa technológia, az akár 3000 ANSI lumenes fényerő, a 3000:1 kontrasztarány és az alap XGA felbontás a képek fényerejének, színének és tisztaságának egy új szintjét hozza el a nézőknek.

Az innovatív fal-szín kompenzációs tulajdonságának köszönhetően, a projektor képes pontos színeket visszaadni még akkor is, ha a képet színes falra vetítik. A felhasználónak egyszerűen csak ki kell választania a fal színét az OSD menüből, és a projektor intelligensen kompenzálja a kivetített kép színét. Továbbá, a 40° függőleges trapézkorrekció kiigazítja a vertikális torzításokat, így a vetített kép mindig tökéletesen négyszögletes lesz, függetlenül attól, hova is helyezzük a projektort. Végül pedig a felhasználók könnyedén ki tudják cserélni a lámpa modult még akkor is, ha a projektor a mennyezetre van rögzítve, az Acer felülről behelyezhető lámpa tervezése jóvoltából.

Az akár 4000 órás lámpa élettartam jóvoltából a lámpacsere költsége megtakarítható, továbbá hosszú távú, megbízható projektor használatot garantál. A megnövelt élettartam és a konzisztens képminőség csökkenti a teljes tulajdonlási költséget és komoly megtakarítást jelent. További megtakarítást garantál az innovatív DLP chip, mely szűrő nélkül készül, így a karbantartási és működési költségek is alacsonyabbak lesznek. 
Ezen felül, az S5201M részét képezi az Acer EcoProjection, ami olyan környezetbarát menedzsment megoldás, mely csökkenti a készenléti állapotban mért fogyasztást akár 80%-kal. Továbbá az AutoEco tulajdonságával a projektor automatikusan ECO (gazdaságos) üzemmódra vált, ha 5 percig nem érkezik bemeneti jel. Ennek eredményeképpen az áramfogyasztás csökkenthető akár 20%-kal. Az Acer EcoProjection csomag része az Acer ePower Management, mellyel az energiagazdálkodási lehetőségeket lehet testre szabni.

Az Acer felszerelte projektor termékvonalát az Empowering technológiával, ami egy olyan eszközcsomag, ami egyszerű menedzsmentet, beállítást, testre szabást és felhasználást kínál a látvány és időzítés tekintetében, mellyel Ön még termelékenyebb lehet és a megfelelő üzenetet juttathatja el hallgatóságának már az első alkalommal is.
acer.hu


Acer S5201M árlistánkban
Acer Projektor Árlista
Projektor OnLine vásárlás árlista
Acer termékek, árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolĂłdĂł

Acer hĂ­rek
Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP és Lenovo laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer
Klick Computer Hungary Kft.
  https://www.klickcomp.hu


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü