Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Asus BW-12D1S-U külső író 3D Blu-ray támogatással

Asus BW-12D1S-U külső író 3D Blu-ray támogatással



Az új eszköz a Blu-ray termékek eddig sem kicsi választékát bővítve nagyobb sebességet, vonzó 3D szórakoztatást és elegáns, ragyogó kialakítást kínál


2011-05-06   Asus notebook (laptop), netbook, kijelzők, monitorok, videókártyák, alaplapok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház
 
Asus BW-12D1S-U Blu-ray 3D Tajpej, Tajvan (2011. április 8.) - Az ASUS a kiemelkedő teljesítményű és díjnyertes formatervű Blu-ray eszközök teljes választékát kínálja. A termékskálán megtalálhatók a 3D-támogatással rendelkező külső és a belső írók, a kombinált meghajtók és lejátszók is. A cég legújabb terméke, a most megjelenő BW-12D1S-U a világ leggyorsabb külső 3D-s Blu-ray írója. A legnagyobb sebességű és legmegbízhatóbb Blu-ray írást kínáló, az optikai adathordozók használatát egyedi, művészi módon közelítő eszköz kényelmes átállási lehetőséget kínál a DVD-ről.

Asus Árlista
Asus BW-12D1S-U Árlistánkban



Vadonatúj BW-12D1S-U Blu-ray külső író


Az USB 3.0 kapcsolaton keresztül akár tizenkétszeres sebességre is képes, az elérhető legjobb írási minőség érdekében az OTS-technológiát (Optical Tuning Strategy, optikai feljavítási stratégia) alkalmazó és HD-felbontású 3D-lejátszásra képes BW-12D1S-U ismét bizonyítja, milyen komoly figyelmet szentel az ASUS a formatervnek: az eszköz alakját gyémántok ihlették. Szép részlet még a művészien megalkotott különleges kék bekapcsolásjelző, valamint tartozik hozzá egy állvány is, amellyel a felhasználók rugalmasan, helytakarékosan vízszintes és függőleges helyzetben is tárolhatják az írót.


Vonzó technológia a Blu-ray átállás bátorításához


Az ASUS Blu-ray eszközök immár a teljes termékskálában támogatják a 3D-lejátszást, minőségi kompromisszumok nélkül kínálva 2D-3D átalakítást és 1080p full HD-felbontást. A vásárlók számára a DVD-ről történő átállást megkönnyíti az ASUS nagyteljesítményű képminőség-javítási funkciója, amely a nem HD-felbontású tartalmat HD-szabványúvá alakítja. Ezzel az ASUS hatékonyan védi azoknak a fogyasztóknak a befektetéseit, akik az elmúlt évtizedben vagy még régebb óta hatalmas DVD-könyvtárakat gyűjtöttek össze.

Az audio-funkciók az összes Blu-ray tartalom esetében támogatják a Dolby® EX és az 5.1 csatornás DTS-HD használatát is, magas minőségű hanghűséget kínálva a modern házimozi-rendszerekhez. A hangdekódolás garantálja, hogy az eredeti audioforráshoz képest semmilyen torzulás ne lépjen fel, a felhasználó minden alkalmazásnál tökéletes reprodukciót és kristálytiszta hangokat kapjon.


Még nagyobb Blu-ray írási teljesítmény


Az ASUS a legkiválóbb minőségű alkatrészeket és legfrissebb technológiákat építi be az optikai meghajtókba, az ágazatban szokásos kimeneti szabványokat túlteljesítve. A közelmúltban megjelent Blu-ray meghajtók a világ leggyorsabb Blu-ray írói, amelyek akár 12-szeres sebességet kínálnak. Az OTS technológia minden feladathoz garantálja az optimális írási stratégiát. Mégis, az ASUS-meghajtóknak messze nem a sebesség a legnagyobb előnye: gondoskodnak a tartalom pontos visszaadásáról, így az írás kevesebb ideig tart, miközben a megbízhatóság és a sikerességi arány változatlan.


Technológia és esztétikum – kéz a kézben


Az ASUS Blu-ray eszközök az alkatrésztervezés különleges megközelítésével készültek. A szokásos optikai meghajtóktól eltérően hangsúlyt helyeznek az izgalmas megjelenésre is. A természetes és építészeti formákból ihletet merítő ASUS-formatervezők a legegyedibb Blu-ray meghajtókat készítik a PC-s világ számára, mióta csak az új technológia elérhető e területről. Az ASUS optikai meghajtók számos díjat nyertek el, így International Forum (iF) formatervezési díját 2010-ben és ’11-ben is, valamint a 2011-es Taiwan Excellence díjat a BW-12D1S-U termékkel.

gallery_left


Specifikációk

Írási sebesség 12x BD-R, 8x BD-R(DL), 6x BD-R(LTH),2x BD-RE(DL)
Olvasási sebesség 8x BD-R(DL), 8x BD-RE, 6x BD-R(LTH), 2x BD-RE(DL), 8x BD-ROM(DL), 6x BD-RE(DL)
 Illesztőfelület USB 3.0



http://www.asus.hu/Optical_Storage/External_Slim_Bluray_Drive/BW12D1SU/



Asus Árlista
Asus BW-12D1S-U Árlistánkban


Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Asus hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü