Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Real 3D W3, a Fujifilm 3D fényképezőgépek

Real 3D W3, Fujifilm 3D fényképezőgépek


Fujifilm 3D fényképezőgépek új generációja


2011.07.29   Fuji digitális fényképezőgépek, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Fujifilm 3D fényképezőgépek, Real 3D W3


 Fujifilm Digitális fényképezőgépek


Fényképezőgép Vásárlás - Fuji fényképezőgép árlista

 


Real 3D W3, Fujifilm 3D fényképezőgépek új generációja
Fujifilm 3D fényképezőgépek, Real 3D W3
A Fujifilm legújabb 3D kamerája több szempontból is sokat fejlődött elődjéhez képest. Elsősorban a készülék keskenyebb, és nem kevesebb, mint 50 grammal könnyebb. A 3D W3-at akár már magyar nyelven is használhatjuk, hiszen a mostani generáció összes készülékébe belekerült a magyar nyelv beállításának lehetősége, míg ez a funkció a W1-nél nem volt elérhető. Nem elhanyagolható változás, hogy a kijelző mérete az eddigi 2,8”-ről 3,5”-ra nőtt illetve a képernyő felbontása is erősebb lett. Míg a 3D W1 esetében 230 000 pixeles volt a megjelenítő, addig a 3D W3-nál ez a szám már 1 150 000 pixelt jelent, ami jelentős fejlődés az előddel szemben. A W1-nél választható 4:3-as és 3:2-es képarány a W3-nál a 16:9-es arány lehetőségével is kibővült, mely formátumokat nagy, közepes, vagy akár kis felbontásban is beállíthatunk. Az ISO érzékenység esetében is történt néhány változás. A 3D W1-nél csak a szimpla AUTO ISO beállítás volt elérhető a többi fix értékű ISO érzékenységen kívül, a 3D W3-nál viszont az AUTO ISO mellett AUTO400, AUTO800, és AUTO1600-as érzékenységet is be lehet állítani. A W3 esetében a 640x480 és 320x240-es felbontás mellett már HD vagyis 1280x720-as felbontásban is lehet videofelvételt készíteni, akár 3D-ben is, melyet akár közvetlenül egy HD televízióra kötve is meg lehet nézni (a 3 dimenziós videók és képek lejátszásához arra kompatibilis TV készülék, projektor, vagy számítógép szükséges, a 2D-s fotók és videók bármelyik HD televízión, projektoron, vagy számítógépen megtekinthetők). A kamerával készített 3D fotókat elő is lehet hívatni akár, egyelőre csak internetes megrendeléssen keresztül, de remélhetőleg nemsokára Magyarországon is elérhetővé válik ez a lehetőség.

Fujifilm Real 3D digitális fényképezőgép: elöszőr a világon 3 dimenzióban

Fujifilm 3D fényképezőgépek, Real 3D W3A digitális fényképezőgépek piacán mindig is jellemző volt, hogy a kameragyártók új vonalakat keresnek, új fejlesztési irányokat választanak. Ezeknek a fejlesztéseknek egy része meghonosodik, és a használok, megkedvelik, és beépülve a fotózás szerves része lesz. Más fejlesztések pedig nem váltják be a hozzá fűzött reményeket, és a feledés homályába vesznek. A digitális fényképezés rövid történetében rengeteg újdonság került be a fényképezőgépekbe rövid idő alatt.
A számítástechnikán kívül talán a digitális fényképezés az az iparág, amely az elmúlt évtized alatt a legnagyobb fejlődésen ment keresztül. A mai fényképezőgépek rengeteg szolgáltatása és tudása viszonylag rövid idő alatt került kifejlesztésre. A fejlesztések egy új irányvonala lehet az emberiség egyik régi álma, hogy emlékeit három dimenzióban örökítse meg, és a megörökített emlékek mind jobban hasonlítsanak az eredeti témákra. A fotózás korábbi időszakaiban voltak már próbálkozások mind analóg, mind digitális 3D képek készítésére, de ezek mindvégig csak egy kis szegmensét képezték a fotózásnak. A mozgóképek világában az elmúlt években nagy áttörés történt a 3D-s mozik megjelenésével, de ezek használatához mindig szükséges egy kiegészítő szemüveg használata. A Fujifilm most bemutatott újdonsága egy olyan készülék, amely a 3D-s fotózás felülmúlhatatlan élményét nyújtja képmegjelenítéssel együtt úgy, hogy használatához nem szükséges semmilyen kiegészítő. Az elkészült felvételek a készülék LCD-jén 3D-ben jelennek meg, az elkészült képeket már így lehet visszanézni, illetve a készülékhez vásárolható egy speciális 3D fotók megjelenítésére alkalmas digitális képkeret. Ez a készülék a most bemutatott Fujifilm Real 3D W1 digitális fényképezőgép és a Fujifilm Real 3D V1 digitális képkeret. A készülék a világ első nagy szériában gyártott 3D-s fényképezőgépe. A készülék a 3 dimenziós képek készítésén kívül tökéletesen működik 2 dimenziós módban is. A maximális felbontása a készüléknek 10 millió pixel. A kamerán belül 2 CCD érzékelő kapott helyet 2 darab optikával mely 3x optikai zoom használatát teszi lehetővé. Hogy az optikák minden esetben megfelelően legyen beállítva a kamera egy alumínium házban kapott helyet.

Ahhoz, hogy a kép élvezhetően meg tudjon jelenni 3 dimenzióban szükség van egy 3D feldolgozó rendszerre, amelyet aFujifilm 3D fényképezőgépek, Real 3D W3 kinyert képadatokat azonnal feldolgozza. Az újonnan fejlesztett Real Photo Processzor az azonos színtónusokkal és fényességgel elkészített képeket, egy bal és egy jobb képet, összeilleszt egy 3 dimenziós képpé. A tökéletes 3 dimenziós kép megjelenítéséhez szükséges még egy LCD kijelző is. A 2,8”-os LCD kijelzo a készülék hátoldalán tökéletesen alkalmas az RP processzor által összeállított képek megjelenítésére. A készülék a 3D-s képeket MPO és JPG formátumba rögzíti a készülék 42 MB-os belso memóriájára vagy a készülékbe helyezett SD vagy SDHC kártyára. A 3D képeken kívül érdekesség még, hogy a készülékben található 1 CCD + 1 optika pár rengeteg új felhasználást tesz lehetővé. A kamerával egyidejűleg lehetőség van egyszerre két darab 2 dimenziós kép készítésére különböző beállításokkal. Lehetőség van akár olyan képek készítésére is, melynél az egyik lencse nagylátószögön, míg a másik pedig tele állásban fotóz. Lehetőség van a két egyszerre készített képnél a színvilágban is különbséget tenni, lehet az egyik kép fekete-fehér, míg a másik színes. Az elkészült képek megjeleníthetők a kamerához tartozó 8”-os speciális LCD kijelzőn. A 3 dimenziós digitális képkeret 800x600-as felbontásban tudja megjeleníteni a 2D képeket és 400x600x2 csatornán a 3D-s képeket. A távirányítóval ellátott digitális képkeret a képeket a kameráról vagy IR kommunikációval vagy közvetlenül SD és SDHC memóriakártyáról tudja megjeleníteni.

A képkeret összeköthető közvetlenül számítógéppel is. A Fujifilm FinePix Real 3D V1 az első sorozatban gyártott 3D digitális kamera, mely a 3 dimenziós képkészítés technológiáját használja. Mivel ez egy teljesen új ága a fotózásnak várható, hogy a közeljövőben még több modell lesz kapható az üzletekben. A számítástechnika és szórakoztató ipari termékek fejlődése igen gyors. Ma még talán furcsa, ha a 3D fényképezésről és a 3D televízióról beszélünk, de biztos, hogy unokáink számára már teljesen hétköznapi lesz. A 21. század egyik nagy áttörése lehet a képmegjelenítésben, ha sok évszázados 2D képek után áttérünk a 3 dimenzióra. br />

Fényképezőgép Vásárlás - Fényképezőgép árlista
Fényképezőgép Vásárlás - Fuji fényképezőgép árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu









Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü