Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer ICONIA TAB A100 A 7"-os tablet

Acer ICONIA TAB A100 A 7"-os tablet



Android 3.2-vel!


2011-08-15   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház
 


Ha Ön akár az internetet szereti böngészni, vagy kedveli a multimédiát, a közösségi hálózatokat, vagy munkaidőn kívül is dolgoznia kell dokumentumain, az új Acer ICONIA TAB A100 páratlan hordozhatóságot kínál és ezt kiemelkedő teljesítménnyel párosítja,  az Ön mobil élményét a következő szintre emelve.

Acer Tablet PC (tábla-számítógép) árlista
Tablet PC (tábla-számítógép) OnLine vásárlás árlista


 A 7”-os kijelzővel és mindössze 410g súlyával ez a stílusos és kompakt tablet különösen kényelmes egy kézben tartva is. És mivel annyira kompakt, akár a zsebébe is becsúsztathatja és magával viheti online világát, akárhova is megy.

Az ICONIA TAB A100 Android 3.2-vel van felszerelve, ami a legújabb Android operációs rendszer, szuper-intelligens képernyő skálázási képességekkel. Ez azt jelenti, hogy Ön több ezer alkalmazást is elérhet az Android Marketen keresztül és tökéletes felbontásban élvezheti őket a tablet 7”-os képernyőjén. Egy másik fejlesztés, ami az Android 3.2-vel érkezett, az a Micro SD kártya teljes támogatása, ami mostantól már akár PC-ről is közvetlenül elérhető USB csatlakozáson keresztül.

A legjobb dolog az, hogy a kompakt méret kéz a kézben jár a kiemelkedő teljesítménnyel. A kétmagos NVIDIA® Tegra™ 2 processzorral hajtott ICONIA TAB A100 ugyanolyan nagyszerű teljesítményt nyújt, mint a 10”-os tablet az Acer ICONIA TAB sorozatból. Ezen a 7”-os (1024x600) teljes érintőképernyős tableten Ön élvezheti a filmeket, olvashat könyveket és barangolhat a weben Flash 10.3 támogatással. Az is le fogja nyűgözni, ahogyan le tudja futtatni és játszhat első rangú arcade játékokkal és összetett online 3D játékokkal is. Ezen kívül Ön akár nagy képernyős TV készülékén is megjelenítheti a filmeket full HD-s dicsőségükben, köszönhetően a 1080p videó lejátszási készségnek és a HDMI kimeneti csatlakozónak. Az Acer ICONIA TAB A100 a fülek számára is élvezetes, a Dolby Mobile technológia jóvoltából. 



A gazdag szórakozásélmény betetőzéseként, az ICONIA TAB A100 egy 5MP auto-focus hátsó kamerával van felszerelve, hogy Ön képes legyen az élet legjobb pillanatait elkapni nagyfelbontású fényképek és 720p videók formájában, majd gyorsan feltölteni azokat a közösségi hálózatba. A 2MP elülső kamera pedig akkor hasznos, amikor barátaival cseveg élőben

A nap megszervezése pofonegyszerű az ICONIA TAB A100 segítségével. Minden, amire csak szüksége lehet, egy helyre lett rendezve az Acer Day Plannerbe, így Ön megnézheti, hogy mi következik napirendjében, elolvashatja leveleit, a legújabb híreket és még az aktuális időjárást is egy szempillantás alatt. Így mindent könnyebben és gyorsabban rendben tarthat. 

Az Acer ICONIA TAB A100 divatos kék fedéllel jelenik meg, melyet egy szemet gyönyörködtető minta díszít. Októbertől kezdve meggypiros fedéllel is kapható lesz, igazi színpompát hozva az Ön életébe.

Fedezze fel a mobilitás legjobb oldalát, tegyen próbát az ICONIA TAB A100-zal!





Acer Tablet PC (tábla-számítógép) árlista
Tablet PC (tábla-számítógép) OnLine vásárlás árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü