Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer S3 - az Acer első Ultrabookja

Acer S3


Az Acer első Ultrabookja


2011.09.13   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Acer S3 - az Acer első Ultrabookja


1,5 másodperc alatt újraindul és 50 napos akkumulátor üzemidőre képes az Acer Green Instant On révén; óriási tároló hellyel rendelkezik, valamint 2,5 másodperc alatt felcsatlakozik az internetre is

Acer Bolt Online Vásárlás árlista


Az Acer bemutatta első Ultrabookját az IFA fogyasztói elektronika kiállításon, Berlinben. Az Acer Aspire S3 magában foglalja a notebookok és a mobil eszközök legjobb tulajdonságait, ezáltal nagyszerű teljesítményt nyújtva a felhasználók számára, hogy kiélhessék digitális kreativitásukat. Ehhez jön az ultra-gyors reakciókészség a tartalom fogyasztás elősegítése érdekében, mely fokozza a szabadságot és a teljes számítástechnikai élményt menet közben is.

Az Acer Green Instant On technológia azonnali újraindulást biztosít és garantálja az akkumulátor hosszú élettartamát, míg az Acer Instant Connect gyorsabb internet csatlakozást nyújt. Az Aspire S3 egy vékony, könnyű fém házban kapott helyet, ami strapabíró és áramvonalas is. Néhány országban már szeptembertől kezdve kapható lesz.

Campbell Kan, az Acer Inc. Személyi számítógépek nemzetközi műveleti elnöke a következőket mondta, "Az Aspire S3 valóban úgy készült, hogy a notebook felhasználók igényeinek megfeleljen, az okostelefon és a tablet PC legfontosabb tulajdonságait ötvözve magában, mint például a gyors elindulás és internet csatlakozás, és a hosszú akkumulátor élettartam. Karcsú formájához illeszkedve, az Aspire S3 friss élményt nyújt és jelentős mérföldkő lett az Acer notebook fejlesztésének történetében."

Acer S3 - az Acer első Ultrabookja


Ultra-hosszú vezetékek nélküli szabadság az azonnali bekapcsolás és csatlakozás jóvoltából


A modern notebook felhasználók maximalizálni akarják idejüket és erőfeszítéseiket, bármerre is járjanak. Az Aspire S3 két új innováció révén segít abban, hogy idejükből a lehető legtöbbet legyenek képesek kihozni: az Acer Green Instant On, ami ultra-gyors reakcióidőt, energia hatékonyságot és magasabb szintű energia-gazdálkodást biztosít; és az Acer Instant Connect, mely képes az internethez csatlakozni mindössze 2,5 másodperc alatt — négyszer gyorsabban, mint a hagyományos kapcsolatok — így a felhasználók gyorsaságot, jobb termelékenységet és info-szórakozás élvezetet kapnak. Kompromisszumok nélkül.

Az Acer Green Instant On két alvási üzemmódot kínál, amikből az Aspire S3 meglepő sebességgel ébred: Alvás üzemmódból az Aspire S3 csupán 1,5 másodperc és Mélyalvásból is csak 6 másodperc alatt indul újra. Ezekkel az energia-tudatos innovációkkal az Aspire S3 akkumulátora akár 50 napig is kitart — tovább, mint a hagyományos telefonok akkumulátorai!


Ultra-vékony, áramvonalas fém dizájn


A könnyen hordozható kényelem kedvéért az Aspire S3 mindössze 1,3 cm vékony és kevesebb mint 1,4 kg (3 lbs.) súlyú. Továbbá teljes méretű Acer FineTip billentyűzettel is fel van szerelve a kényelmes használat és a maximális termelékenység érdekében. Az egész napos használatról a hihetetlenül könnyű, nagy sűrűségű akkumulátor gondoskodik, ami akár 7 órányi energiát is képes adni. Az Aspire S3 áramvonalas dizájnja egy erős és könnyű alumínium/magnézium ötvözet házból és olyan fedélből áll, mely olyan ujjlenyomat-mentes fémborítást kapott, ami olyan sima tapintású, mint a selyem.

A 13,3" ultra-vékony HD LED kijelző nyílt dizájnja az anyagtakarékosság irányvonalát követi, ahogyan a fedél maga adja meg az alumínium keretet a kijelzőnek. Ez egy extra vékony kinézetet ad, ugyanakkor védelmet is nyújt, továbbá csökkenti a gyártás során szükséges energia felhasználást a hagyományos panel kivitelekkel szemben.


Az innovatív légáramlás szabályzás fokozza a kényelmet


Az Aspire S3 aljában nincsen hűtőrács, így a notebook kényelmesen elhelyezhető a felhasználó ölében. A melegedő részek okosan távol lettek elhelyezve a kéztámasztól és az érintőmezőtől, így a felhasználóknak nem lehet kellemetlen érzetük a hő miatt. További innovatív megoldás még az új légáramlás terelés, ami eloszlatja a notebook hátuljából származó meleg levegőt, elkerülve, hogy az a felhasználó kezeit érje. Végül a ventilátor motorja úgy lett optimalizálva, hogy a hatékonysága révén kevesebb áramot fogyasszon, így segítve az akkumulátor hosszabb üzemidejét.


Kompromisszummentes teljesítmény a tartalomkészítés és élvezet számára


Az Aspire S3 a legújabb 2. generációs Intel® Core™ i3/i5/i7 processzorokkal a teljes számítástechnikai és tartalom készítési képességekért, valamint választási lehetőség 240 GB SSD vagy 320/500 GB HDD beágyazott SSD-vel az ultra-gyors elérés és a nagy mennyiségű média- és adattárolás kedvéért. A professzionálisan hangolt Dolby® Home Theater® v4 jóvoltából az Aspire S3 vibráló, mozis stílusú surround hangzásra és feljavított beszédhang minőségre képes az optimális hallgatói élmény elérése érdekében. A hagyományos HDMI® kimenet is megtalálható az Aspire S3 eszköztárában, mellyel kapcsolódhat a népszerű HD perifériás eszközökhöz, hogy képes legyen kiterjeszteni a nagyfelbontású digitális/videó megjelenítést. Továbbá a felhasználók gyorsan és könnyedén oszthatnak meg adatot vagy tölthetnek le fényképeket digitális kamerájukról a 2-in-1 kártyaolvasó használatával, ami támogatja az SD™ és a MultiMediaCard™ típusokat is.

A mozgásban levő felhasználók kiváló tisztaságú videó konferenciákon keresztül maradhatnak kapcsolatban barátaikkal és kollegáikkal, köszönhetően a beépített Acer Crystal Eye 1.3 megapixeles kamerának és mikrofonnak — továbbá a nagyszerű Wi-Fi® kapcsolatnak, melyet az Acer InviLink™ Nplify™ 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™ technológia garantál. A vezeték nélküli kényelmet tovább fokozza a legújabb generációs Bluetooth® 4.0+HSR technológia, mely kevesebb áramot is fogyaszt.

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy láthatjuk az Acer Aspire S3, az Acer első Ultrabook modelljének hivatalos indulását, és hogy egyike lehetünk a vezető time-to-market partnereknek, akik először mutatnak be Ultrabookot a piacon. A 2 generációs Intel® Core™ processzorokkal hajtott Aspire S3 tulajdonságai — beleértve az instant on, instant connect technológiákat, a hosszú akkumulátor üzemidőt, valamint az elegáns vékony és könnyű dizájnt — sok felhasználó vágyálmát elégíti ki a szabad és könnyed mobil élet területén," mondta Mooly Eden, az Intel PC Client Group alelnök ügyvezető igazgatója.

"Az egyedüli HDD opcióval kapható Ultrabook, az Aspire S3 egy notebook teljesítményét és tárolási kapacitását kínálja, az okostelefonok és tablet PC-k mobil kommunikációs előnyeivel kiegészítve," tette hozzá Kan. "Ez egy jelentős áttörés a notebook dizájn területén és bizonyosan meg fogja erősíteni a notebookok területén szerzett versenyképességünket az ICT piacon."

A €799 és €1199 közötti tartományba árazott Aspire S3 néhány országban már szeptembertől, nagy tömegekben pedig októbertől kapható, és várhatóan az Acer sláger terméke lesz a negyedik negyedévben. A termék árával, specifikációval és országok szerinti hozzáférhetőségével kapcsolatban kérjük, forduljon a helyi Acer kirendeltséghez.



Acer Bolt Online Vásárlás árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü