Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer Aspire Timeline Ultra

Acer Aspire Timeline Ultra


Hosszú akkumulátor élettartam, nagy teljesítmény, Acer Green Instant On és Acer Always Connect


2012.01.26   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Acer Aspire Timeline Ultra


Az Acer ma bemutatta az Aspire Timeline Ultra modellt, melynek főbb jellemzői között megtalálható a 8 órányi üzemidő, a nagy teljesítmény és a 2-orsós dizájn az Ultrabookban.

Acer Bolt Online Vásárlás árlista


 Fel van szerelve továbbá az  Acer Green Instant On  technológiával a gyors betöltés és újraindulás érdekében, valamint az  Acer Always Connect technológiával, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy multimédiás anyagaikat és adataikat bármikor, bárhol kezelhessék - még alvó üzemmódban is.

Az új Aspire Timeline Ultra vékonyabb és könnyebb, mint a Timeline sorozat korábbi generációi, melyek ezáltal egy kényes egyensúlyt értek el a számítógép könnyűsége és az akkumulátor üzemidő között, egy teljes napnyi számítógép használatot biztosít egyetlen feltöltéssel. Az Aspire Timeline Ultra csupán 20 mm vékony, több mint 8 órányi akkumulátor üzemidőt biztosít,(1) a legújabb Intel® Core™ i processzor teljesítményét nyújtja, dedikált grafikus megoldással rendelkezik az intenzív 3D-s játék kedvéért, valamint egy vékony DVD-Super Multi optikai meghajtót is kapott.

Azonnali bekapcsolás és mindig kapcsolatban

Az innovatív Acer Green Instant On és az Acer Always Connect technológiák lehetővé teszik az adatok feltöltését és visszanyerését bármikor, bárhol, továbbá energiatakarékos tulajdonságokkal is rendelkeznek.

Az Acer Green Instant On azonnali újraindulást biztosít (1,5 másodperc alatt) és garantálja, hogy az akkumulátor akár több hétig is kitart.

Az Acer Always Connect révén a felhasználók gyorsabban csatlakozhatnak fel az internetre, mint a hagyományos csatlakozó rendszerekkel, így a termelékenység és az infotainment élvezete is jobb lesz. Ha a Facebook, Twitter és Outlook email fiókok meg vannak nyitva, a felhasználók a legfrissebb információkat az újraindulás pillanatában már látják is. Továbbá az Acer Always Connect képes felébreszteni az Aspire S5-öt egy olyan távoli eszközről, mint például egy okostelefon. Gyorsan és bármikor hozzáférhet az összes dokumentumhoz, zenéhez, képhez, fényképhez és videó fájlhoz.

 
Acer Aspire Timeline Ultra

Teljesítmény és Timeline dizájn örökség

Az Aspire Timeline Ultra a legújabb Intel® Core™ i processzor sorozatot kapta, egy SSD/HDD tároló opcióval, professzionálisan hangolt Dolby® Home Theater® v4 surround hangrendszerrel, és HDMI® valamit USB 3.0 csatlakozással van felszerelve. Továbbá rendelkezik a Timeline dizájnból örökölt több mint 8 órás akkumulátor üzemidővel, a PowerSmart hosszú élettartamú akkumulátor jóvoltából (3X hosszabb életciklus, mint a hagyományos akkumulátorok esetében) valamint a hő elvezető technológiával, mely még akkor is kényelmessé teszi a notebook használatát a felhasználók számára, ha a Timeline Ultra az ölükben van.

Az Aspire Timeline Ultra 2012 második negyedévétől kapható.

A leírt akkumulátor üzemidők egyedi akkumulátorokkal végzett, MobileMark 2007 tesztek alapján születtek – munka üzemmódban, bekapcsolt vezetéknélküli adapterrel. A MobileMark2007® teszt részleteit a www.bapco.com címen tekintheti meg. Az akkumulátor üzemidő csak összehasonlítási célokat szolgál. A tényleges akkumulátor üzemidő változhat a modell, a konfiguráció, a futtatott alkalmazások, az energiagazdálkodási beállítások, a működési körülmények és a használt tulajdonságok függvényében. Minden akkumulátor kapacitása csökken a használat és az idő eltelte során



Acer Bolt Online Vásárlás árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü