Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer S5 Ultrabook, Ultra-áramvonalas formátum, rejtett I/O panellel

Acer S5 Ultrabook, Ultra-áramvonalas formátum, rejtett I/O panellel


Ultra-áramvonalas formátum


2012.01.26   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Acer S5 Ultrabook, Ultra-áramvonalas formátum, rejtett I/O panellel


Az Acer leleplezte a világ legvékonyabb ultrabook modelljét, az Aspire S5-öt, azt az ultra-vékony eszközt, mely csupán 15mm a legvastagabb pontján mérve. Kevesebb, mint 1,35 kg (kevesebb, mint 3 lbs.) és 13, 3 collos (34 cm-es) LCD panellel készült. Továbbá az egyedülálló Acer Green Instant On technológiával is rendelkezik a gyors betöltés és újraindulás érdekében.

Acer Bolt Online Vásárlás árlista


"Az Ultrabook sokkal több, mint csupán egy termék szegmens," mondta Jim Wong, az Acer Inc. elnöke. "Ez egy új trend, amely a mobil PC-k fő csapásiránya lesz hamarosan, és a felhasználók látni fogják, ahogyan ezek az egyedülálló tulajdonságok fokozatosan elterjednek majd szerte az Acer notebook családban is."

Azonnali bekapcsolás és mindig kapcsolatban

Az innovatív Acer Green Instant On és az Acer Always Connect technológiák lehetővé teszik az adatok feltöltését és visszanyerését bármikor, bárhol, továbbá energiatakarékos tulajdonságokkal is rendelkeznek.

Az Acer Green Instant On azonnali újraindulást biztosít (1,5 másodperc alatt) és garantálja, hogy az akkumulátor akár több hétig is kitart.

Az Acer Always Connect révén a felhasználók gyorsabban csatlakozhatnak fel az internetre, mint a hagyományos csatlakozó rendszerekkel, így a termelékenység és az infotainment élvezete is jobb lesz. Ha a Facebook, Twitter és Outlook email fiókok meg vannak nyitva, a felhasználók a legfrissebb információkat az újraindulás pillanatában már látják is. Továbbá az Acer Always Connect képes felébreszteni az Aspire S5-öt egy olyan távoli eszközről, mint például egy okostelefon. Gyorsan és bármikor hozzáférhet az összes dokumentumhoz, zenéhez, képhez, fényképhez és videó fájlhoz.

Acer S5 Ultrabook, Ultra-áramvonalas formátum, rejtett I/O panellel


Ultra-áramvonalas kontúrok

A finoman ívelt ónix fekete házában az Aspire S5 fedelének pereme körülöleli a rendszert, mint egy védőburok. A magnézium-alumínium ötvözet fedél és kéztámasz karcsúbb és robosztusabb látványt kölcsönöz, míg a csiszolt fémes látvány eleganciát sejtet. A letisztult és ultra-áramvonalas kontúrok bármilyen szögből jól látszanak, és ettől az S5 egy valódi gyönyörűség a szemnek.

A varázslatos Magical I/O csatlakozó panel

Az Aspire S5 az Acer első olyan Ultrabookja, amely rendelkezik az intelligensen megtervezett  MagicFlip I/O csatlakozó panellel, mely közvetlenül a zsanér alá lett elrejtve. Ez a dizájn elem még inkább növeli az általános karcsú látványt és az S5 áramvonalas formáját is kihangsúlyozza. Amikor szükséges, a MagicFlip gomb megnyomására kinyílik a panel és előtűnnek az I/O csatlakozók: HDMI®, USB 3.0 és 10 Gbps Thunderbolt.

Teljesítmény és környezetbarát tulajdonságok 

Az Aspire S5 egy Intel® Core™ processzort kapott, SSD tárolót a sebesség és a megnövelt rázkódásvédelem miatt, professzionálisan hangolt Dolby® Home Theater® v4-et, továbbá hosszabb akkumulátor élettartamot a PowerSmart akkumulátor jóvoltából (3X hosszabb életciklussal, mint a hagyományos akkumulátorok), továbbá puha billentyűzettel van felszerelve.

Az Aspire S5 2012 második negyedévétől lesz kapható.

1 Az akkumulátor megtartja eredeti kapacitásának 80%-át akár 1000 újratöltés után is. Egy teljes újratöltés egy komplett feltöltés és lemerítési ciklust jelent, és nem minden alkalommal történik meg, amikor a notebook hálózati áramforrásra van kapcsolva, mivel akár több rész-feltöltés adhat ki egy teljes újratöltést. Háromévnyi tipikus notebook használat során az Acer PowerSmart hosszú élettartamú akkumulátort nem kell cserélni; a hagyományos Li-ion akkumulátorokat ez idő alatt háromszor kell cserélni, feltételezve napi egy töltést, évi 300 töltést.



Acer Bolt Online Vásárlás árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü