Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  A Microsoft bemutatja a Windows 8 "Consumer Preview" verzióját

A Microsoft bemutatja a Windows 8 "Consumer Preview" verzióját


A Windows 8 Consumer Preview kompromisszummentes megközelítést visz a PC-használatba


2012.03.07. Microsoft termékek, Office, Visual Studio, Windows, Windows Server, Visual Fox és egyéb szoftverek, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház
 


A Microsoft bemutatja a Windows 8 "Consumer Preview" verzióját



 
Microsoft termékek árlistánkban
Microsoft Szoftverek árlistánkban


„A Windows 8 kifejlesztésekor arra koncentrálunk, az emberek hogyan lépnek kapcsolatba számítógépükkel, és hogyan érhetjük el azt, hogy eme tevékenységet minél természetesebbnek érezzék, legyen szó egy Windows 8-al szerelt táblagépről, laptopról vagy monitorral egybeépített PC-ről” - mondta Steven Sinofsky, a Microsoft Windows és Windows Live üzletágának elnöke. “A Windows 8 Consumer Preview kompromisszummentes megközelítést visz a PC-használatba” – tette hozzá Sinofsky.
 
A Barcelonában tartott bemutató rendezvényen a Microsoft képviselői számos kulcsfontosságú információt osztottak meg az érkező újdonságról:

• Fejlesztések és változtatások hosszú sora – A programozói platformot bemutató Developer Preview tavaly szeptemberi megjelenése óta a Windows 8 minden téren jelentősen fejlődött. A felhasználói élmény különböző vonatkozásainak – például az érintőképernyő, a billentyűzet vagy az egér használata – kiteljesítésétől a fejlesztői platform finomításáig a Consumer Preview minden területen jelentős teljesítménybeli, minőségi és megbízhatósági előrelépést mutathat fel. Az újonnan hozzáadott funkciók révén ráadásul jóval pontosabb képet nyújt a Windows 8 képességeiről.

• Windows Store új alkalmazásokkal – A Windows 8 Consumer Preview-val egy időben megnyílik a Windows Store béta változata is, amely már most számos Metro stílusban elkészült Microsoft, valamint külső fejlesztők által készített alkalmazásnak ad otthont. A Consumer Preview tesztidőszak alatt ezeket az alkalmazásokat ingyenesen ki lehet próbálni. A Windows Store személyre szabott ajánlásokat ad a felhasználóknak, akik az alkalmazásokat – a beállításokkal együtt – szabadon áthelyezhetik egy PC-ről egy másikra. Így még alaposabban megismerhetik, kihasználhatják alkalmazásaikat, a fejlesztők pedig még több lehetőséggel rendelkezhetnek.

Microsoft Windows 8


• Kapcsolat a “felhővel” Windows-alapú PC-n és Windows Phone-on keresztül – A Windows 8 Consumer Preview tökéletesen integrálja a felhasználók által fontosnak tartott tartalmakat a különböző webes szolgáltatásokba. Egy Microsoft-fiókba történő opcionális bejelentkezés révén a felhasználók új funkciók garmadájához férhetnek hozzá, például a beállítások tárolásához, webes tárhelyhez, email, naptár és címtár szolgáltatásokhoz, valamint számos egyéb szolgáltatáshoz való kapcsolódáshoz. A “felhőben” tárolt adatok bármely Windows-alapú PC-ről és Windows Phone 7 operációs rendszert futtató telefonról elérhetők. 

 Internet Explorer 10 Platform Preview 5 – Az Internet Explorer 10 (IE10) a legjobb módja annak, hogy a felhasználók felfedezzék a web szépségét. A Microsoft népszerű internetes böngészőjét újratervezték, és teljes mértékben a Windows 8 platformot használó eszközökre szabták.  Az IE10 teljes képernyőt átfogó felhasználói élményt nyújt, hogy minél több jusson a felhasználóknak az internetből, s kevesebb a böngészőből, fürgeségét pedig többek között a hardveres gyorsítás technológiája garantálja.

• Új hardveres képességek – A Windows 8 Consumer Preview bemutatóján a Microsoft bemutatta az x86- és ARM-alapú referencia hardvereket is, amelyek egyes fejlesztők számára – a korábbi bejelentésnek megfelelően – hamarosan elérhetők lesznek. 
 
A Windows 8 Consumer Preview angol, francia, német, japán és kínai nyelven érhető el. További információ a Windows 8-ról és a Consumer Preview letöltéséről a http://preview.windows.com  és a http://windowsteamblog.com oldalakon olvasható.
További információ


Microsoft termékek árlistánkban
Microsoft Szoftverek árlistánkban

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu