Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Az Acer bemutatja az Aspire Timeline Ultra M3-at

Az Acer bemutatja az Aspire Timeline Ultra M3-at


Dedikált grafikus kártyával és optikai meghajtóval


2012.03.21   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Az Acer bemutatja az Aspire Timeline Ultra M3-at



Az új Aspire Timeline Ultra először múlt januárban Las Vegas-ban, a Consumer Electronics Show (CES) alkalmából jelent meg; ma pedig az Acer bemutatja az új Aspire M3-at a Timeline Ultra családból, a CeBIT kiállításon Hannoverben, Németországban.
Az Aspire Timeline Ultra M3 2012 májustól lesz megtalálható a boltokban.
Acer Bolt Online Vásárlás árlista

 


A legújabb Timeline sorozat vékonyabb és könnyebb, mint elődei (csupán 20 mm vékony), anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot jelentene csúcs-teljesítménye tekintetében. Valójában az új Acer Aspire Timeline Ultra M3 még meg is emeli a lécet azáltal, hogy az első olyan Ultrabook™, melyben dedikált NVIDIA® GeForce® GT640M grafikai megoldás van a kiváló tartalom létrehozás és –fogyasztás érdekében.

A karcsú dizájn nagyon komoly teljesítményt rejt magában. A legújabb Intel® Core™ processzor és a szenzációs dedikált grafikus megoldás gyors navigációt és többfeladatú működést garantál, még az intenzív grafikai igénybevételt jelentő játékok és alkalmazások esetén is.

Egy óriási merevlemez kínál bőséges helyet a nagy fájlok számára, és egy integrált SSD áll rendelkezésre az azonnali újrainduláshoz. Létezik csak SSD-vel szerelt konfiguráció is. A nagy strapabírású SSD lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a fájlokat gyorsabban elérjék, tovább használják az akkumulátort, és csendesebben dolgozhassanak. 
Az Acer bemutatja az Aspire Timeline Ultra M3-at
A teljes élmény villámgyors. Az Acer Green Instant-On jóvoltából alvó állapotból csupán 1,5mp kell az újraindulásig. Hasonlóképpen az Acer Instant Connect automatikusan keresi és regisztrálja a leggyakrabban látogatott hozzáférési pontokat, lehetővé téve, hogy a felhasználók alig 2,5 mp alatt csatlakozhassanak az internethez, ami négyszer gyorsabb, mint a hagyományos módszer. 

Az Aspire Timeline Ultra M3 továbbá az első 15" 2-spindle Ultrabook™ modell, melyben optikai meghajtó is található a DVD-k élvezete kedvéért. Olyan további fejlesztések is találhatók benne, mint a Dolby® Home Theater® v4 és az első osztályú hangszórók. A professzionálisan hangolt hangrendszer iparág-vezető hangerővel, tiszta párbeszédekkel és hangeffektusokkal büszkélkedhet.

A Timeline hagyománynak megfelelően, ez az Ultrabook™ is 8 órányi akkumulátor üzemidőre képes, egy teljes napnyi multimédiás szórakozást és munkát biztosítva egyetlen feltöltéssel. 

Az M3 ultra-vékony profilja minimalista, modern külsőt mutat. A stílusos fekete fedél alumínium ötvözetből készült, mely az eszköz ellenállóságát erősíti.  A teljes méretű chiclet billentyűzet numerikus résszel kényelmesebbé teszi a gépelést, és fokozza a termelékenységet.



Acer Bolt Online Vásárlás árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü