Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Az Acer bemutatja a V3 sorozatot

Az Acer bemutatja a V3 sorozatot


Ragyogó teljesítmény minden tekintetben


2012.03.21   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház



Az Acer bemutatta a V3 sorozatot, azt a notebook vonalat, mely a jelen digitális igényeit szolgálja ki 14-, 15.6- és 17.3-collos modellekkel. Kiváló teljesítményükkel, szórakoztatási képességeikkel, kommunikációs eszközeikkel és stílusos megjelenésükkel ezek a notebookok azoknak a technológiát kedvelő és értő felhasználóknak készültek, akik minden nap meg akarják élni a nagyfelbontású hang és látvány élményét.

Acer Bolt Online Vásárlás árlista




A legújabb generációs Intel® Core™ processzor család,* valamint az NVIDA® GeForce® GT sorozat grafikus kártyái * kiváló többfeladatú működést garantálnak rengeteg alkalmazás, zene, internetes videó, filmek, játékok és sok minden más esetére.

A szórakozás fokozása érdekében került a sorozatba az Acer CineCrystal™ HD+ 1600 x 900 LED hátsó-megvilágítású kijelző a 17.3”-as modell esetében, valamint a Dolby® Home Theater® v4 és egy Blu-ray Disc™ meghajtó.* A felhasználók még HDTV-n is élvezhetik a szórakozást a HDMI® kimeneti csatlakozó jóvoltából.
Az Acer bemutatja a V3 sorozatot
A V3 sorozat fel van szerelve Acer InviLink™ Nplify™ Wi-Fi CERTIFIED™ vezeték nélküli kommunikációval is, valamint Gigabit Ethernet kapcsolattal, hogy felhasználói kapcsolatban maradhassanak, valamint az Acer Crystal Eye HD webkamera garantálja a nagyfelbontású szemtől-szembeni kommunikációt. 

Az Acer clear.fi 2.0 automatikusan összekapcsolja az összes otthoni eszközt. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kezelhesse, megossza és élvezze a médiát bármely eszközről, a lakás bármely szobájában.

A digitális eszközök közötti fájlmegosztás szintén lehetséges a multi-in-1 kártyaolvasó, a Bluetooth® 4.0 és az USB 2.0/3.0 csatlakozók révén (USB töltés kikapcsolt állapotban is).*

Dizájn tekintetében a sorozat csillogó fedelet kapott, melynek színe megegyezik a képernyő keretével és a kéztámaszéval. Az Acer chiclet billentyűzet stílusos, ergonomikus, és egy multi-gesture érintőmező egészíti ki a még jobb kényelem és termelékenység érdekében. A V3 sorozat Éjfél fekete, Hajnal Arany, Alkony szürke és Villám ezüst színekben kapható.

* A specifikáció modellfüggő.



Acer Bolt Online Vásárlás árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü