Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer K130 utazó projektor

Acer K130 utazó projektor


A hihetetlenül könnyű és ultra-kompakt


2012.04.25   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Az Acer bemutatja a K130 utazo projektort


A hihetetlenül könnyű és ultra-kompakt, ultra-hordozható K130 projektor olyan kicsi, hogy egy zsebben is elfér vagy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy kézből vetítsenek szikrázó képeket. Tökéletes a mobil felhasználók számára, akik könnyen hordozható, könnyű és kompakt eszközt keresnek: az Acer K130 kevesebb, mint egy kiló súlyú és 140 x 116 x 41 mm mérete révén nagyjából akkora, mint egy fél A4-es papír. Ezt a kiváló hordozhatóságot egészíti ki a csillogó fényes fehér burkolat. A használat megkönnyítése érdekében a vezérlő gombok a sima felületbe lettek beágyazva.

Acer Bolt Online Vásárlás árlista
Projektor, plazma TV online bolt árlista bolt árlista
Projektor vásárlás árak


Összességében lenyűgöző teljesítményt garantál egy ilyen kicsi projektorhoz képest.
A 300 ANSI Lumenes fényerő a Dynamic Black™ 10,000:1 kontrasztaránnyal ötvözve életteli, ragyogó képeket és energikus vetítési teljesítményt nyújt. Az alap 1280x800 WXGA felbontás, full HD 1920X1080 felbontás támogatással, ultra-éles képeket és nagyszerűen mutató prezentációkat jelenít meg, és lehetővé teszi a nagyfelbontású tartalom reprodukálását. A K130 továbbá rendkívül csendes is: csupán 29dBA Eco (Gazdaságos) üzemmódban.
A K130 USB és HDMI csatlakozókkal, valamint SD kártya olvasóval is fel van szerelve, ami azt jelenti, hogy Ön könnyedén csatlakoztathatja digitális eszközeihez, vagy megoszthatja multimédiás vagy irodai fájljait közvetlenül SD kártyáról vagy egy USB flash lemezről, így nem kell notebookot vagy videó lejátszót magával vinnie. Ezen felül a projektor jóvoltából a felhasználók élvezhetik a nagy képernyő nyújtotta borzongást több szinten is. A mindent átfogó háromdimenziós élmény érdekében a projektor DLP 3D ready, ezáltal lehetővé téve a felhasználók számára, hogy bármilyen 3D-s anyagot megnézzenek, ha viselik a DLP 3D szemüveget. Az opcionális USB vezetéknélküli adapter révén akár okostelefonról vagy tabletről is vetíthet vezeték nélkül (Mobishow vagy azzal egyenértékű alkalmazás segítségével).
Ez a projektor a bizonyíték arra, hogy az Acer elkötelezett a zöldebb, a környezettel szemben minél barátságosabb termékek készítése mellett: a LED lámpa technológia mentes olyan veszélyes anyagoktól, mint a higany vagy a halogén gázok, továbbá a hagyományos lámpákkal összehasonlítva képes csökkenteni az áramfogyasztást is.

 

Acer K130 utazó projektor


A K130 projektor továbbá rendelkezik az Acer EcoProjection tulajdonsággal, ami egy teljes környezetbarát energiagazdálkodási megoldás. Megtalálható benne az ExtremeECO üzemmód, az a világvezető technológia, mely magas szintű lámpa energiavezérlést tesz lehetővé, mely révén a projektor fogyasztása akár 70%-kal is csökkenthető. Az Acer EcoProjection csomagban megtalálható még az Acer ePower Management is, mellyel testreszabott energiagazdálkodási sémákat hozhatunk létre.




Acer Bolt Online Vásárlás árlista
Projektor, plazma TV online bolt árlista bolt árlista
Projektor vásárlás árak

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü