Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer Aspire M5 laptop

Acer Aspire M5 laptop


Könnyű, erős, nagyvárosi szépség


2012.05.25   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Acer Aspire M5 laptop

Az Acer újra a mobil számítástechnika határait feszegeti és egy olyan Ultrabook™ családot alkotott, ami arra rendeltetett, hogy lenyűgözzön és nyomot hagyjon. A teljesen új Aspire M5 sorozat a teljesítmény, kényelem, kapcsolódási készség és akkumulátor élettartam eddig még nem látott szintjeit éri el.

Acer Bolt Online Vásárlás árlista
Notebook Acer vásárlás árak



Egyszerűen vékony és könnyű, tekintet nélkül arra, hogy 14” vagy 15” forma faktorban, az Acer Aspire M5 képviseli az azonnali használat és a teljes mobilitás új élményét.

Az Aspire M5 sorozat lenyűgöző laptopokból áll, akárhonnan is nézzük, kezdve az ultra-vékony és intelligens dizájntól egészen az erős processzorokig és grafikáig, a fejlett hangtechnikáig, és a sima csatlakozási készségig.

Az első dolog, ami megragadja a tekintetet, az az új fémes-ezüst fedél, ami a forradalmian új kijelző technológiával alkot nagyszerű elegyet: a kijelző széle beleolvad a házba, így a keret vastagsága egy harmadával csökkent, futurisztikus hatást nyújtva. A letisztult vonalak, a mértani alakzatok és a finom hajlatok együtt minimalista és ultra-stílusos külsőt és érzetet nyújtanak.

A lezser dizájn nagy teljesítményű tulajdonságoknak ad otthont minden tekintetben. A kiváló grafikai teljesítmény forrása a legújabb NVIDIA® GeForce® GT640M, 1GB DDR5 memóriával, PhysX™ támogatással, mely a játékokat és a speciális effektusokat gyorsítja fel a hibátlan játék-élmény kedvéért, továbbá a Microsoft® DirectX® 11 filmszerű mértani részletezettséget, tökéletesen sima hajlatokat és élethű animációt biztosít.

Acer Aspire M5 laptopAz Acer Aspire M5 sorozat a harmadik generációs Intel® Core™ processzor családon alapszik, mely dinamikus számítási sebességet és gyorsabb többfeladatú működést biztosít, miközben kevesebb áramot fogyaszt.

A teljes élmény ultra-gyors reakcióidőkkel kényeztet. Az Acer Green Instant-On gyors újraindulást biztosít, 1,5 másodperc alatt alvó üzemmódból. Hasonlóképpen az Acer Instant Connect automatikusan pásztázza és megjegyzi a leggyakrabban látogatott hozzáférési pontokat, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy csupán 2,5 másodperc alatt csatlakozhassanak az internethez, ami négyszer gyorsabb, mint a hagyományos módszerek.

Az Acer vezeti a vékony és könnyű trendet: annak ellenére, hogy 20 mm vékony forma faktorban van, az Aspire M5 rendelkezik optikai lemezmeghajtóval, hátsó megvilágítású chiclet billentyűzettel (14” és 15”), külön numerikus résszel (csak 15”), melyek révén professzionális külsőt és érzetet nyújt, könnyen tisztítható és kényelmes gépelést garantál.

Egy hatalmas merevlemez meghajtó kínál rengeteg helyet a nagy fájloknak, és egy integrált SSD gondoskodik az instant-on képességekről. Csak SSD-vel szerelt konfiguráció is elérhető. A rendkívül tartós SSD lehetővé teszi, hogy a fájlokat gyorsabban érjük el, az akkumulátor tovább tartson és a működés is csendesebb legyen.

A Timeline hagyományt követve, ez az Ultrabook™ 8 órányi akkumulátor üzemidőt nyújt, egy teljes napnyi multimédia élvezetet vagy munkát biztosítva igény szerint, egyetlen töltéssel.



Acer Bolt Online Vásárlás árlista
Notebook Acer vásárlás árak

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü