Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer Aspire One 725

Acer Aspire One 725


Szenzációs HD multimédia élmény


2012.05.24   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Acer Aspire One 725

Az Acer Aspire One 725 úgy készült, hogy ügyesen ötvözze az ízléses és stílusos külsőt a nagyszerű teljesítménnyel, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy szenzációs vizuális élményben legyen részük, ha multimédiás anyagokra kerül sor – filmek, játékok, fényképek, videók – bárhol is járnak. Ez a netbook csúcs-élményt és lenyűgöző HD látványt nyújt felhasználójának bármikor, bárhol.


Acer Bolt Online Vásárlás árlista
Acer Netbook vásárlás árak


Az Acer Aspire One 725 határozottan kiemelkedik és nem csupán teljesítmény tekintetében. Két színben választható, Karib kék és Vulkán fekete, és csillogó fedele csodálatosan ragyog. A kéztámasz finom matt borítása színben egyezik a fedéllel, hogy a megjelenés igazán kellemes legyen, továbbá nem maradnak meg rajta az ujjlenyomatok és tenyérfoltok. Vékonyabb, mint egy coll és nagyjából 1,2kg, könnyen elfér egy táskában vagy hátizsákban, miközben kényelmesen nézhető 11.6”-os képernyőjének köszönhetően.

Ez az új netbook nagy fényerejű Acer CineCrystal™ LED hátsó-megvilágítású kijelzőt kapott, mely HD felbontású és méretaránya 16:9, így szórakozásra és munkára is ideális lehet. A hibátlan élmény kedvéért fel van szerelve egy HDMI csatlakozóval is, hogy könnyedén csatlakoztatható legyen TV készülékhez, széleképernyős monitorhoz vagy projektorhoz, a nagyfelbontású tartalmak megosztása érdekében.
Ha pedig szemtől szemben szeretne csevegni, fényképeket készítene, vagy video-konferenciát szervezne, az Acer HD CrystalEye webkamera és az Acer Video Conference Manager rendelkezésére áll, hogy feljavítsa a képminőséget, és lehetővé tegye a fényképek, dokumentumok és a képernyő megosztását ott helyben!

Az AMD APU Fusion technológia révén, az AMD C processzor és az AMD Radeon™ HD 6290 grafikus megoldás kombinálásával, mely támogatja a legújabb grafikai szabványokat, a valós idejű képfeldolgozást és az élsimítást, az Acer Aspire One 725 képes bármilyen feladatot egy szempillantás alatt elvégezni könnyedén. Már a weben keresztül is megtapasztalhatja a nagyfelbontású videók élményét a háromszor gyorsabb online videó streaming révén, így akár HD filmeket is élvezhet.

Ezen felül az Aspire One 725 nem csupán a legjobbat hozza ki a web böngészésből és a mai, még vizuálisabb digitális univerzum előnyeit használja ki, hanem hatékonyan képes elvégezni az olyan mindennapi feladatokat is, mint email, csevegés, fényképnézegetés, dokumentumok szerkesztése, továbbá kiváló többfeladatú működési kapacitást is nyújt, még az erőforrás-igényesebb alkalmazások esetén is.



Acer Bolt Online Vásárlás árlista
Acer Netbook vásárlás árak

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü