Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer TravelMate P243 sorozat

Acer TravelMate P243 sorozat


Gyors, hatékony, megbízható számítástechnika


2012.05.24   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


A többfeladatú működési teljesítmény, hatékonyság és megbízhatóság tekintetében az SMB és a SOHO szegmens szükségletei kielégítésére született új Acer TravelMate P243 a kellemes, ugyanakkor praktikus dizájn vonalat képviseli. Az Acer minden részletet finomhangolt, hogy a maximális felhasználói élményt nyújtsa akár otthon, akár úton van.


Acer Bolt Online Vásárlás árlista
Acer notebook árlista



Az új TravelMate P243 sorozat az Intel Turbo Boost technológiával felvértezett harmadik generációs Intel® Core™ processzorok előnyeit használja ki, intelligens teljesítményt garantálva, ami alkalmazkodik a felhasználói igényekhez, jelentősen gyorsabb teljesítményt nyújt az erőforrás-igényes feladatok legyűréséhez és a termelékenység felpörgetése kedvéért, miközben energiát takarít meg. Továbbá ezek a processzorok integrált képességeik révén fejlett multimédiás anyagok készítésére és élvezetésére is alkalmasak.

Az üzleti tevékenységek egyre inkább támaszkodnak grafikára és multimédiára. Ennek eredményeképpen az Acer úgy tervezte az új TravelMate modelleket, hogy nagyszerű vizuális teljesítményt nyújtsanak az élesebb képek, gazdagabb színek élethű megjelenítése érdekében, mely lehetővé teszi a nagyfelbontású kép és hang lejátszását. Modelltől függően ezekben a notebookokban NVIDIA® GeForce GT 630M kártyát is választhatunk, amely a legjobb grafikai képességeket és kiegyensúlyozott teljesítményt biztosítja, miközben támogatja a kiváló Microsoft® DirectX® 11 grafikát, annak érdekében, hogy maximalizálja a termelékenységet és fokozza a többfeladatú működési teljesítményt.

A felhasználók vagyonának védelme az Acer egyik fő célja volt, amikor kifejlesztette ezt az új professzionális notebookot. Ezért a TravelMate P243 robosztus biztonsági megoldásokkal van ellátva. Rendelkezik az Acer ProShield Security megoldással, mely egy biztonsági és kezelési eszközcsomag, egy egységes kezelőfelületre integrálva. 

Az Acer ProShield tartalmaz rendszer-indulás előtti azonosítást (pre-boot authentication - PBA) és már a BIOS szinttől az alkalmazás szintig védelmezi a számítógépet. Lehetőséget nyújt egy személyes biztonsági lemez (Personal Secure Drive - PSD) létrehozására, melyen egyszerűen és titkosítva lehet tárolni az összes kritikus fájlt, így még ha a notebookot ellopják vagy elvész, az adathoz nem lehet hozzáférni. A nem kívánt fájlokat vagy mappákat véglegesen ki lehet törölni a helyreállítás lehetősége nélkül a File Shredder segédprogram használatával. Összességében pedig automatizált megoldást kínál az IT vagyon távoli és menet közbeni menedzselésére.

A biztonság egy másik rétegét kínálja az Acer Backup/eRecovery Manager, mely révén biztonsági másolatot készíthet értékes adatairól és média könyvtáráról és megóvhatja értékeit. A helyreállítás igény szerint történik az Acer eRecovery Manager segítségével. A Wake-on-LAN lehetővé teszi, hogy a számítógépet egy hálózati parancs segítségével be lehessen kapcsolni, így egyszerűen menedzselhető távolról is.
Ezen felül a TravelMate P243 megkapta az Acer Office Managert is (AOM), ami egy olyan menedzselési megoldás az SMB számára, mely révén biztonsági szabályokat lehet megosztani, figyelni az IT eszközöket és karbantartási feladatokat ütemezni; mindezt egyetlen egyszerű menedzsment megoldás csomaggal.

Minden Acer professzionális notebook egy sor megbízhatósági teszten megy keresztül és megfelel az ipar legszigorúbb követelményeinek is, így garantálva a páratlan megbízhatóságot. Mindezek tetejében megfelel az Energy Star® 5.0 szabványnak és EPEAT® Gold1 minősítéssel is rendelkezik, melyek garantálják az energiatakarékosságot és a hosszabb akkumulátor élettartamot.

1 országonként változhat



Acer Bolt Online Vásárlás árlista
Acer notebook árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü