Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer Aspire One 756 netbook

Acer Aspire One 756 netbook


Karcsú, könnyű és erős partner az Ön életstílusához


2012.06.06   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Acer Aspire One 756

Az extrém vékonyság és a pehelysúly, valamint az optimális teljesítmény kombinációja: az Aspire One 756 a tökéletes útitárs, mely lehetővé teszi a fantasztikus szórakozást és a termelékeny munkavégzést, bárhol, bármikor, és a hosszabb akkumulátor üzemidőre is bizton számíthat.


Acer Bolt Online Vásárlás árlista
Acer notebook árlista

A csupán 1 coll vastag, körülbelül 1,40 kg súlyú, és kompakt forma faktorban (29.5 cm vagy 11.6 coll) megjelenő modell, éppen elég vékony és könnyű ahhoz, hogy Ön mindig magával hordhassa és a dolgokat akkor végezze el, amikor szükséges. Ez a négy színben –ezüst, piros, fekete, kék – elérhető netbook pont olyan jól néz ki, mint amennyire jól is teljesít. A sima felülete révén ezt a netbookokot kényelmes hordozni, míg a lekerekített dizájn friss egyéniséget visz ebbe a netbook sorozatba.

Acer Aspire One 756
A teljes méretű Acer chiclet billentyűzet széles gombjaival fokozza a gépelés kényelmét és nagyobb tapintható visszajelzést ad, miáltal kevesebb erőfeszítést igényel és növeli a termelékenységet is.

Az Acer Aspire One 756 Intel® Celeron® processzor és Intel® Pentium® processzorok választékával kapható, Mobile Intel® HM70 Express Chipsettel, és Intel® HD grafikával, mely 128 MB dedikált rendszermemóriával rendelkezik a nagyszerű teljesítmény, az alacsony áramfogyasztás, a kiváló többfeladatú működés és a szenzációs színben megjelenő lélegzetelállító látvány ragyogó ötvözete kedvéért.
Csatlakozás tekintetében az Acer Aspire One 756 fel van szerelve Wi-Fi hálózati csatlakozóval, mely támogatja az Acer SignalUp™ antenna technológiát, a jobb adás és vétel érdekében, opcionális Bluetooth® 4.0-val és Fast Ethernet LAN-nal: csatlakozási lehetőségek teljes gyűjteménye, hogy mindenkivel kapcsolatban tudjon maradni, aki számít Önnek.

Használja a beépített Acer HD CrystalEye webkamerát és digitális mikrofont, hogy élőben cseveghessen, fényképeket készítsen vagy video-konferenciát szervezzen, amikor ahhoz van kedve, hogy kapcsolatba lépjen a világgal. A kártyaolvasó segítségével pedig egyszerűbb megosztani kedvenc képeit.

A nagy fényerejű Acer CineCrystal LED hátsó-megvilágítású panelen, mely 1366x768 HD felbontású és 16:9 méretarányú, Ön teljes mértékig képes lesz kiélvezni a nagyfelbontású anyagok minőségét. Ha pedig kedvenc filmjeit vagy játékait egy nagy képernyőn szeretné élvezni, egy HDMI™ csatlakozó biztosít kényelmes kapcsolatot a legújabb nagyfelbontású rendszerek felé egyetlen kábel révén.
Ezen felül, köszönhetően alacsony energiafogyasztású komponenseinek, az Aspire One 756 képes kiterjeszteni az Ön vezeték nélküli szabadságát és digitális szórakozását hosszú akkumulátor üzemidőt garantálva. Az erős, könnyű és kompakt Aspire One 756 a megfelelő eszköz, ha Ön hatékony többfeladatú működést és sima kommunikációt akar otthon vagy távol.



Acer Bolt Online Vásárlás árlista
Acer notebook árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü