Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer Aspire S5 Ultrabook

Acer Aspire S5 Ultrabook


Az Acer legvékonyabb Ultrabook modellje


2012.07.05   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Az Acer Aspire S5 Ultrabook™ nem csupán különlegesen vékony és könnyű, hanem elég erős is ahhoz, hogy az Ön mindennapi feladatait jól kezelje és elég kemény ahhoz, hogy a mobil élet stílus viszontagságait is kibírja.
Ónix-fekete fémborításával, lekerekített éleivel és magnézium-alumínium (MgAl) ötvözet házával az Aspire S5 csupán 11 milliméter vékony és mindössze 1,2 kg-ot nyom. Egyben nyújtja mindazt, ami a felhasználók számára igazán fontos, extra poggyász nélkül.

Acer Bolt Online Vásárlás árlista
Acer notebook árlista

Az új Acer Aspire S5 karcsúnak látszik minden szögből. Könnyen észre lehet venni a látható külső csatlakozók hiányát, ez pedig azért van, mert az Aspire S5 a MagicFlip panellel van felszerelve. Az Aspire S5 hátulján elrejtett, motoros MagicFlip rekesz nem csupán egy HDMI csatlakozót, USB 3.0 kapcsolatokat és egy ultra-gyors 20Gbps Thunderbolt csatlakozót rejt, de segít nekünk abban is, hogy az Aspire S5 ilyen vékony maradjon. A MagicFlip egy gomb érintésére nyílik és záródik, hogy akkor férhessen hozzá a csatlakozókhoz, amikor azokra szükség van, és elrejtve, biztonságban elzárva tartva, amikor nincs.
Acer Aspire S5 Ultrabook
A Magicflip továbbá segít abban is, hogy az Aspire S5 igazán kényelmes, ergonomikus gépelési élményt nyújthasson: amikor az ajtó kinyílik, megnöveli a billentyűzet dőlési szögét és a jobb gépelési testhelyzetet eredményez, míg a nagy érzékenységű chiclet billentyűzet gyors és kényelmes gépelést tesz lehetővé.

Az Acer Aspire S5 a kezdetektől fogva úgy készült, hogy a világ legvékonyabb Ultrabook™-ja legyen. Olyan új kijelző technológiával van felszerelve, mely észrevétlenül integrálja a 13.3" panelt, harmadára csökkentve a keret vastagságát, míg a beépített lítium-polimer akkumulátor úgy lett formázva, hogy tökéletesen illeszkedjen az ultra-vékony házba, minimális méreten tartva a profilt, ugyanakkor akár hat és fél órányi mobil energiát és 80 napnyi készenléti állapotot kínál. 1.Acer Aspire S5 Ultrabook
Nincs annál kiábrándítóbb, mint időt pocsékolni, akárhol is vagyunk, ezért az Acer különlegesen gyorssá tette az Aspire S5-öt. Az Acer Green Instant-On lehetővé teszi, hogy az Aspire S5 egy szívdobbanás alatt életre keljen, alvó állapotból újraindulva csupán 1,5 másodperc alatt; az Acer Always Connect újrakapcsolódik kedvenc hozzáférési pontunkhoz alig 2,5 másodperc alatt, kevesebb idő alatt a weben barangolva, mint ahogyan azt kigondoljuk.

Az Aspire S5 nem csupán egy újabb Acer Ultrabook™. Ez egy nagyszerű társ, hogy felfedezzük a körülöttünk levő világot.

1 Acer Green Instant on technológia használatával



Acer Bolt Online Vásárlás árlista
Acer notebook árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü