Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer TravelMate B113 netbook

Acer TravelMate B113 netbook


A tökéletes iskolatárs


2012.07.05   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Acer TravelMate B113

Vékony, könnyű, stílusos és hosszan tartó akkumulátorral van ellátva: a TravelMate B113 az ideális megoldás az iskolai használatra. Teljes mértékig kielégíti a kommunikációs és mobilitással szembeni igényeket, lehetővé téve a diákok számára, hogy létrehozzanak és megosszanak tartalmakat barátaikkal és iskolatársaikkal, valós időben is. Tökéletes mind a kezdő és haladó felhasználók számára is, alapvető funkcionalitást és egyszerű felhasználást kínál.
Acer Bolt Online Vásárlás árlista
Acer notebook árlista

Az Acer TravelMate B113 kényelmes 11.6” kijelzővel és az Acer Office Managerrel, valamint stabil biztonsági alkalmazásokkal van felszerelve, melyek révén egy igazi megbízható mindennapi társ.

Az Acer Office Manager egy olyan management megoldás, mely lehetővé teszi az oktatási intézmény számára, hogy biztonsági házirendet telepítsen, figyelje az IT eszközöket és karbantartási feladatokat ütemezzen egy egyszerű menedzsment csomagon keresztül.

Továbbá a TravelMate B113 megkapta az Acer ProShield Managert is, mely egy alapvető biztonsági és menedzsment eszközökből álló alkalmazáscsomag, ahol a legfontosabb funkciók egy közös felhasználói felületről érhetők el. Az Acer ProShield megvédi a notebookot a kéretlen hozzáféréstől már BIOS szinttől egészen az alkalmazás szintig, a kritikus fájlokat pedig úgy őrzi, hogy titkosítva egy ún. Személyes Biztonsági Meghajtón (Personal Secure Drive - PSD) tárolja, valamint lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy úgy töröljenek fájlokat vagy mappákat, hogy azok ne legyenek többé visszaállíthatók.

Ez a notebook továbbá fel van szerelve egy sor előtelepített vagy ingyenesen letölthető oktatási alkalmazással, mint például az Acer Classroom Manager, mely kifejezetten arra készült, hogy a tanár utasításokat adjon, megfigyelje, vagy együtt dolgozzon diákjaival az osztályban.
Acer TravelMate B113
A 6 cellás akkumulátorral a TavelMate B113 több, mint 7 órányi üzemidőre képes, ami páratlan szabadságot és mobilitást biztosít a diákok számára, hiszen nincsen szükség az osztályteremben tölteni, ahol amúgy is kevés fali aljzat áll rendelkezésre, és nem szembesülnek azzal a kényelmetlenséggel, amikor a notebook az óra közepén merül le.

Az ultra-vékony (kevesebb, mint 21mm-es) és könnyű – csupán 1,38 kg súlyú –TravelMate B113 kiválóan kezelhető és könnyedén belefér a diákok hátitáskájába anélkül, hogy jelentős súlytöbbletet okozna. Kis mérete ellenére, ez notebook olyan nagy gombokkal rendelkezik, melyekkel a gépelés praktikusabb és kényelmesebb és akár 3. generációs Intel processzorokkal és Intel HD 4000 grafikai megoldással is fel van szerelve.

A TravelMate B113 úgy készült, hogy egyszerű csatlakozást biztosítson, hogy a dokumentumokat könnyedén lehessen elérni és megosztani az osztályban: 802.11 a/b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™ a vezeték nélküli kapcsolatokhoz, Gigabit Ethernet a megbízható kábeles csatlakozáshoz, valamint Bluetooth® 4.0 a média fájlok vagy dokumentumok nagysebességű megosztása érdekében.





Acer Bolt Online Vásárlás árlista
Acer notebook árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü