Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer TravelMate P6 laptop sorozat

Acer TravelMate P6 laptop sorozat


Komoly gépek a komoly üzlethez


2012.07.05   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Acer TravelMate P6 sorozat

Az új TravelMate P6 sorozat az olyan nagyvállalati felhasználók számára készült, akik robosztus, biztonságos és erős rendszereket keresnek, és ezek a modellek el is találják a hatékony teljesítmény, a fokozott biztonság és optimális kezelhetőség tökéletes egyensúlyát három különböző formátumban: 13.3, 14 és 15.6 collban.
Acer Bolt Online Vásárlás árlista
Acer notebook árlista

Az Acer új TravelMate P6 sorozata kifejezetten arra született, hogy olyan rugalmasságot és biztonságot nyújtson, amire a legigényesebb üzleti környezetben szükség lehet, ötvözve a fokozott biztonságot, a stabil teljesítményt, a kiváló grafikát, a nagyszerű menedzselhetőséget és a megnövelt akkumulátor üzemidőt. Ezek a notebookok nem csupán több szintű biztonsági rendszerrel rendelkeznek, melynek része az integrált menedzsment és egy lopás-gátló megoldás, mely révén megóvják a cég befektetését és csökkentik a teljes birtoklási költséget is (Total Cost of Ownership - TCO), hanem kategóriájukban a legjobb teljesítményt is nyújtják annak érdekében, hogy könnyedén futtathatóak legyenek az intenzív és nagyvállalati alkalmazások, és a megtérülési mutató (Return On Investment - ROI) is magasabb legyen. A legjobb választás némi üzleti előny megszerzésének céljából.

Acer TravelMate P6 sorozatAnnak érdekében, hogy az üzleti felhasználók számára szükséges teljesítményt biztosítsa, a TravelMate P6 sorozat a harmadik generációs Intel® Core™ processzorok és az Intel® vPro™ és AMT 8.0 technológiák előnyeit használja ki, mely lehetővé teszi a házon belüli vagy kiszervezett IT számára, hogy könnyedén kezelje a szoftver és hardver vagyont a szervezeten belül. Lehetőség van a rendszer távoli javítására az operációs rendszertől vagy annak állapotától függetlenül, és a cég is megvédhető a szoftver-támadások ellen.


Mivel az üzleti tevékenységek egyre inkább támaszkodnak a grafikára és multimédiára, szükség van megfelelő megoldásokra ezen a téren. Lenyűgöző vizuális teljesítményt, gazdag színeket és élénk képeket garantál az Intel® HD Graphics 4000, mely lehetővé teszi a nagyfelbontású videókat, a simán gördülő prezentációkat, a Windows kiterjesztett asztal támogatást és a valósidejű szerkesztést.

A notebookok sebezhetőbbek az adatszivárgás és a fizikai lopás tekintetében; ezért van az, hogy a biztonság az üzleti felhasználók egyik legfontosabb problémája, mivel laptopjaik értékes információkat, és gyakran pótolhatatlan adatokat hordoznak. A TravelMate laptopok esetében a felhasználó adatainak és értékes anyagainak védelméről az Acer ProShield biztonsági rendszer gondoskodik, mely egy alapvető biztonsági és menedzsment eszközökből álló csomag, egy egységes felhasználói kezelőfelületre összerendezve.

Az Acer ProShield megóvja a notebookot a nem kívánt hozzáféréstől a BIOS szinttől egészen az alkalmazás szintig. A rendszer tartalmaz rendszer-indulás előtti azonosítást (pre-boot authentication - PBA) BIOS/HDD jelszóval, alternatív Windows bejelentkezési lehetőséget a beépített ujjlenyomat-olvasón keresztül, és TPM jelszót az adatvédelem céljából. A kritikus fájlokat biztonságban tudhatja, ha titkosítva tárolja őket a személyes biztonsági meghajtón (Personal Secure Drive - PSD). A File Shredder segédprogram révén véglegesen törölhet nem kívánt fájlokat vagy mappákat a számítógépről, a helyreállítás lehetőségét kizárva. A könnyű kezelhetőség is biztosított. Az Acer ProShield olyan automatizált megoldást kínál, mely révén aktívan kezelheti IT vagyonát távolról vagy menet közben is. 

Acer TravelMate P6 sorozatAz Acer BioProtection ujjlenyomat megoldás, rendszer-indulás előtti azonosítás funkcióval ellátva, a notebook védelem első szintjét képviseli, a legmodernebb biometrikus technológia használatával óvja meg a rendszert a nemkívánatos hozzáféréstől. A Trusted Platform Module (TPM) megoldással együtt garantálja a kliens platform sérthetetlenségét. A TPM továbbá lehetővé teszi a biztonságos tárolást és biztonsági típusú mutatók figyelését. Az Acer Backup Manager jóvoltából a fontos adatok biztonságban vannak a balesetektől vagy összeomlástól is, az adatok és fájlok egyszerű biztonsági mentése révén, míg az Acer eRecovery Management igény szerinti helyreállítást biztosít, az Ön teljes nyugalma érdekében.

A TravelMate P6 sorozat beépített lopás-gátló megoldásokat is tartalmaz: az Intel Anti-Theft technológia egy hardver-alapú biztonsági mechanizmus, mely megvédi a PC-t még akkor is, ha azt ellopják vagy elvész, miközben az Absolute Software terméke, az Absolute Data Protection (ADP) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék PC-jüket, ha az elveszik, vagy ellopják. Ezek a megoldások együtt lehetővé teszik, hogy a felhasználók távolról töröljenek fájlokat, vagy lefagyasszák az ellopott notebookot a megkerüléséig, és megszerezzék földrajzi helyzetét is.

A sokoldalúság és a mobilitás fokozása érdekében, az új TravelMate csatlakoztatható az Acer ProDock dokkolóhoz, melyen olyan fejlett I/O csatlakozók találhatók meg, mint az USB 3.0/2.0 csatlakozók, Display Port, DVI csatlakozó, HDMI csatlakozó, VGA csatlakozó, ergonomikus kivitele révén pedig a kábelek biztonságosan, gabalyodás nélkül elvezethetőek. Az Acer ProDock kompakt dizájnja jóvoltából bármilyen helyen elfér, és egy-pontos csatlakozást biztosít a notebookoknak.

A TravelMate P6 sorozata szívós gépekből áll, melyek a mobil élet viszontagságai ellen megfelelő védelmemmel rendelkeznek. A magnézium-alumínium ketrecben elhelyezett rugalmas tok egyenlően eloszlatja a külső erőhatásokat és extrém nyomásnak is képes ellenállni. A fém-ötvözet zsanérban megerősített tekercs gondoskodik a maximális tartásról; míg az Autolock tulajdonság révén a notebook fedele szorosan zár, hogy az LCD megfelelő védelmet kaphasson. 

Az új TravelMate dizájnja minőséget és professzionalizmust idéz. A letisztult vonalak és a karcsú profil a hatékonyság és az időtlen stílus érzetér keltik.



Acer Bolt Online Vásárlás árlista
Acer notebook árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü