Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer Iconia Tab A110

Acer Iconia Tab A110


A jobb mobilitás, valamint a stílusos és kompakt dizájn találkozása


2012.09.21   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Az Acer bemutatja az új ICONIA TAB A110 modellt

Ha olyan tabletet keres, amit könnyedén tud tartani egy kézben és közben élvezheti a web böngészést, a multimédiát, vagy akár dolgozhat is vele, akkor megtalálta álmai tabletjét. Az új Acer ICONIA TAB A110, 7” kijelzőjével és kevesebb, mint 390 g súlyával elég kompakt a hordozáshoz, és kényelmes a web böngészéshez: a következő szintre viszi a mobil élményt.



Tablet PC árlista
Acer Tablet PC árlista


Az Acer ICONIA TAB A110 könnyedén becsusszan a zsebébe vagy a táskájába, így egyszerűen tökéletes arra, hogy állandóan magával vigye, hogy olvasson, böngésszen, játsszon vagy megtervezze napját.

Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszeren fut, ami könnyű hozzáférést biztosít kedvenc alkalmazásaihoz és olyan átméretezhető widgeteket kínál, melyek automatikusan a képernyőn rendelkezésre álló helyhez méretezik magukat. A widget tartalma frissül, ahogyan a widget mérete változik és képes nagyobb, gazdagabb grafikát vagy további funkcionalitást és opciókat megjeleníteni.

Továbbá előtelepítve megtalálható rajta a Google Mobile Service teljes eszköztára: Gmail, Google+, Maps, Messenger, Play Store, Talk, YouTube és így tovább. Minden, ami ahhoz szükséges, hogy Önnek bármikor rendelkezésére álljon a gazdag élmény az ujjhegyei alatt, bármerre is jár.

És hogy ki ne maradjon az igazi olvasás élmény, az Acer ICONIA TAB A110 fel van szerelve a Google Currents-szel, azzal az intelligens mobil alkalmazással, mely lehetővé teszi, hogy Ön ingyenes online magazinok és a legjobb blogok százai között böngészhessen egy helyen. Élvezheti a könnyen olvasható, magazin-szerű kiadványokat a gyors és offline olvasás érdekében.

A gazdag szórakozás élmény betetőzéseképpen, az Acer ICONIA TAB A110 fel van szerelve egy 2MP előre néző kamerával, mely révén élő csevegést folytathat barátaival. A kamera segítségével be lehet zárni és ki is lehet nyitni a tabletet az arcfelismerő rendszer révén, mely segít az eszköz biztonságát fokozni, és amitől ténylegesen a sajátja lesz. És így persze használni is szórakoztatóbb!

Ezen felül a kompakt méret kéz a kézben jár a kiemelkedő teljesítménnyel. Az NVIDIA® Tegra® 3 quad-core processzorral hajtott Acer ICONIA TAB A110 gyorsabb és simább web böngészést, jobb többfeladatú működést, konzol-minőségű játékot és HD videó lejátszást tesz lehetővé.
A tablet továbbá lehetővé teszi azt is, hogy Ön a nagy képernyőre vigye videóit a HDMI csatlakozónak köszönhetően, a még jobb szórakozás kedvéért. Más eszközökkel is össze lehet kapcsolni, mint például kamerával, billentyűzettel, egérrel vagy gamepaddel a Micro USB csatlakozón keresztül. Míg a Micro-SD kártya csatlakozó nyílás akár 32Gb-ra is képes bővíteni a memóriát, még több teret biztosítva az Ön digitális élete számára.



Tablet PC árlista
Acer Tablet PC árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü