Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer Veriton N számítógép

Acer Veriton N számítógép


Maximális termelékenység és helytakarékosság


2012.10.26   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Lenyűgöző drágakő dizájn, rendkívül kompakt forma faktor, nagyszerű teljesítmény plusz menedzsment és biztonsági tulajdonságok: az új Acer Veriton N sorozat rendelkezik minden hozzávalóval, hogy optimális számítástechnikai teljesítményt nyújtson alacsony karbantartási költség és energiafogyasztás mellett.


Tökéletes minden olyan üzleti környezetbe, ahol korlátozott hely áll rendelkezésre, de szükség van az alapvető számítástechnikai teljesítményre. A Veriton N sorozat megtalálja a megfelelő egyensúlyt a termelékenység és hatékonyság között. Ultra-kompakt mérete és stílusos drágakő formája jóvoltából bármilyen munkakörnyezetbe jól beleillik, lehetővé téve a rendelkezésre álló hely leghatékonyabb kihasználását. Amellett, hogy függőlegesen is állítható, a Veriton N sorozat egy monitor hátlapjára is rögzíthető, mely révén egy all-in-one megoldást idéz.

Acer Számítógép asztali árlista


Acer Veriton N
Az erős Intel® processzoroknak és a HD grafikus megoldásoknak köszönhetően a Veriton N asztali gépek optimális platformnak bizonyulnak, ha Ön a weben barangolna, hatékonyan szeretne futtatni irodai alkalmazásokat vagy gazdagabb multimédiás élményt szeretne üzleti prezentációk vagy konferenciák során. Ezen felül a TPM 1.2 minősítésű kivitel megfelel a vállalati szintű biztonsági kívánalmaknak, valamint csökkenti a TCO-t a termék életciklusa során, megvédi a rendszerfájlokat, jelszavakat és más érzékeny információkat a lehető legjobb dokumentum biztonság és vállalati adatvédelem elérés érdekében.

Ezeken az új Veriton PC-ken előtelepítve található számos hasznos segédprogram, melyek a kezelhetőséget és a biztonságot hivatottak fokozni: Veriton ControlCenter, Acer ProShield, és Acer Client Manager.

A Veriton ControlCenter egylépéses hozzáférést kínál a kritikus funkciókhoz és hasznos eszközökhöz, így segítve a felhasználókat, hogy időt és energiát takarítsanak meg és egyszerűsítsék rutin feladataikat. Az Acer ProShield Security egy kliens-oldali konzol alkalmazás, mely alapvető biztonsági és menedzsment tulajdonságokat tartalmaz egy egységesített felhasználói felületen, megvédve mind a számítógépet, mind az adatokat, amiket tartalmaz.

Az Acer Client Manger lehetővé teszi az olyan általános IT feladatok egyszerű és távoli elvégzését, mint a hardver/szoftver leltár, állapotfigyelés és riasztás, feladat ütemezés, csoportok kezelése és sok minden más.

Energia-hatékony rendszerek használata segíti környezetünket és csökkenti a költségeket is. The Veriton N sorozat számos nemzetközi szabványnak felel meg, melyek a csökkentett áramfogyasztást, a jobb ergonómiát és a gyártási folyamat során használt veszélyes anyagok használatának szabályzását garantálják. Rendkívül kompakt méretéből adódóan a Veriton N asztali PC-k mind alapanyagok, mind csomagolóanyagok felhasználásának tekintetében takarékosak.



Acer Számítógép asztali árlista


Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü