Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  HP Ink Advantage: Nyomtasson többet, kevesebbért!

HP Ink Advantage: Nyomtasson többet, kevesebbért!


Akár 2-szer annyi nyomtatás is elérhető ugyanazon költségek mellett.


2012.11.23   HP nyomtatók, patron, toner, switch, notebook, laptop, scanner, számítógép Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One

Nyomtasson többet, kevesebbért. A HP Ink Advantage segítségével sokkal kedvezőbb költségek mellett nyomtathatja ki dokumentumait és fotóit, mint más, a piacon elérhető tintasugaras megoldásokkal.
Akár 2-szer annyi nyomtatás is elérhető ugyanazon költségek mellett.*


HP Multifunkciós nyomtató Vásárlás, OnLine árlista
HP Ink Advantage nyomtató árlista


HP DeskJet Ink Advantage 3525 multifunkciós tintasugaras nyomtató ( 1 HP szervizben ) Színes tintasugaras A4 nyomtató, másoló, szkenner. ISO 8/7,5 oldal/perces fekete/színes nyomtatási sebesség. Nyomtatási min?ség 600x600 dpi f-f ill. 4800x1200 szines, Hi-Speed USB 2.0 és Wifi kapcsolat , 80 lapos bementei tálca.

KlickComp Termék Fotó, illusztráció : HP DeskJet Ink Advantage 3525 multifunkciós tintasugaras nyomtató

HP DeskJet Ink Advantage 5525 multifunkciós tintasugaras nyomtató ( 1 HP szervizben ) Színes tintasugaras A4 nyomtató,másoló,szkenner., ePrint, AirPrint. ISO 6,5/5,5 oldal/perces fekete/színes nyomtatási sebesség., Nyomtatási minőség 600x600 dpi f-f ill., 4800x1200 szines, 80 lapos bementei tálca., Kihasználtság max. 1000 oldal/hó.

KlickComp Termék Fotó, illusztráció : HP DeskJet Ink Advantage 3525 multifunkciós tintasugaras nyomtató

HP Deskjet Ink Advantage – A megfizethető nyomtatás új generációja.


Nyomtasson többet, kevesebbért. A HP Ink Advantage segítségével!




A HP nyomtatók jobb teljesítményt nyújtanak eredeti HP tintával

A HP nyomtatók jobb teljesítményt nyújtanak eredeti HP tintával
Az újratöltött tintapatronok 15,7%-a hibásodik meg használat közben, vagy már újonnan is hibás. Ez az arány a HP tinták esetében 1%.(1) Ha nem szeretne ezen aggódni, használjon eredeti HP tintát.





Nyomtatás szinte bárhonnanA HP Deskjet Ink Advantage 3525 készülékkel szinte bárhonnan nyomtathat(2) a HP ePrint segítségével: az irodán kívülről, egy megbeszélésre igyekezve vagy akár útközben.
A HP ePrint segítségével távolról is nyomtathat és megoszthat, bárhol is legyen. Fényképeket, dokumentumokat és egyéb anyagokat küldhet el e-mailben közvetlenül a HP ePrint funkcióval rendelkező nyomtatójára saját mobilkészülékéről. Beállítása egyszerű, könnyen használható és a nyomtatást valódi mobil élménnyé varázsolja.





Többfunkciós képességek

Többfunkciós képességek
A sokoldalúság előny, és a HP Deskjet Ink Advantage 4625 All-in-One nyomtatási, lapolvasási, másolási és faxolási funkciója révén valamennyi üzleti és személyes igényét képes kezelni.




* A HP által kiadott, a HP 364 / 301 és a HP 655 / 650 eredeti patronjaira vonatkozó oldalkapacitás összehasonlítása és a javasolt kiskereskedelmi ár alapján. A tényleges árak ettől eltérőek lehetnek. A tényleges kapacitás a használt nyomtató, a nyomtatott képek, és további tényezők függvénye. Más patronokkal eltérő eredmény érhető el. További információ: www.hp.com/go/learnaboutsupplies
1 A Quality Logic 2010 januárjában elvégzett felmérése alapján. Részletek: http://www.qualitylogic.com/2010hpinktestemea.pdf
2 Szükséges hozzá internetkapcsolat egy HP webhasználatra alkalmas nyomtatóval és HP ePrint fiókregisztráció (a megfelelő nyomtatók listája, a támogatott dokumentum- és képtípusok, valamint egyéb HP ePrint tudnivalók a következő hivatkozásra kattintva érhetők el: www.hp.com/go/eprintcenter). A mobilkészüléknek internetkapcsolattal és e-mail funkcióval kell rendelkeznie. Szükség lehet vezeték nélküli hozzáférési pontra is. Külön vásárolt adatforgalmi vagy adathasználati díjak lehetnek érvényesek. A nyomtatási idő és a kapcsolat sebessége eltérhet.



HP Multifunkciós nyomtató Vásárlás, OnLine árlista
HP Ink Advantage nyomtató árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu


Error processing SSI file






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP és Lenovo laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer
Klick Computer Hungary Kft.
  https://www.klickcomp.hu


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü