Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Új Samsung költséghatékony lézernyomtatók

Új Samsung költséghatékony lézernyomtatók


Rendkívüli teljesítmény 600MHz-es Cortex-A5-ös processzorral


2013.02.22   Samsung kijelzők, monitorok, kiegészítők, HDD, Külső HDD, lemezmeghajtó Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Új Samsung költséghatékony (Xpress, ProXpress) lézernyomtatók 

A Samsung bemutatta négy új lézernyomtatóját, amelyek segítségével a kis- és középvállalkozások csökkenthetik költségeiket.



SAMSUNG Lézernyomtató OnLine Vásárlás árlista
Samsung Multifunkciós nyomtató OnLine Vásárlás árlista

Rendkívüli teljesítmény 600MHz-es Cortex-A5-ös processzorral

A rendkívüli teljesítmény és a megbízhatóság az Xpress M2875-ös és a ProXpress M4070-es sorozat legfőbb erőssége. Ezeket az új nyomtatókat nagy teljesítményű, 600MHz-es Cortex-A5-ös processzor hajtja, megfelelő nagyságú memóriával kombinálva, amely így ultragyors, 28, illetve 40 lap/perc sebességű nyomtatást tesz lehetővé. Az Xpress M2875-ös és a ProXpress M4070-es sorozathoz különféle papírok használhatók – akár vastag papír, illetve karton is – kényelmesen és közvetlenül a papírtartó tálcáról vagy a kéziadagolóból.  
 
Az új nyomtatóknál megtalálható a Samsung egyedi Rendering Engine for Clean Pages (ReCP) technológiája, amely élesebbé teszi a pozitív megjelenésű szövegeket, és növeli a negatív megjelenésű szövegek olvashatóságát, ezzel garantálva a lehető legjobb képminőséget.
 
Az Xpress M2875-ös és a ProXpress M4070-es sorozatot úgy alakították ki, hogy legalább annyira költséghatékonyak legyenek, mint amennyire környezetbarátak. A nagyobb kapacitású tonereknek köszönhetően a  printerekkel többet lehet nyomtatni, s egyben lecsökkenthető a tonercserék száma is.
 
A Samsung Easy Eco Driver megoldásával felszerelt Xpress M2875-ös és a ProXpress M4070-es sorozat lehetővé teszi a nyomtatási költségek szabályozása érdekében történő egyedi beállításokat. Például, a felhasználók módosíthatják az Eco beállításokat annak érdekében, hogy elkerüljék a felesleges szövegek vagy képek kinyomtatását. A beépített duplex egység, valamint az egy oldalra történő több kép nyomtatásának lehetősége további költségmegtakarítást eredményez.
 
A még fokozottabb költségcsökkentés érdekében ezek a nyomtatók egy One Touch Eco gombbal is rendelkeznek, amely több oldalnyi nyomtatnivalót képes egyetlen oldalra összesűríteni, s ezzel időt, papírt, tonerport és pénzt takarít meg.
 

A nyomtatást megkönnyítő megoldások

A Samsung Easy Printer Manager funkció lehetővé teszi a valós idejű nyomtatóhasználat-felügyeletet, valamint a nyomtató karbantartásával kapcsolatos, könnyen ellenőrizhető statisztikák révén gondoskodik a gyors és pontos tájékoztatásról.
 
Az új nyomtatók könnyen alkalmazhatók mobil eszközökkel együtt, így például okostelefonokkal, notebookokkal és táblagépekkel. A felhasználók bármilyen olyan mobil eszközről ki tudják nyomtatni fájljaikat és dokumentumaikat, amelyre fel van installálva a Samsung Mobile Print alkalmazás.

 



Samsung Monitor OnLine Vásárlás árlista
Samsung Lézernyomtató OnLine Vásárlás árlista
Samsung Notebookok OnLine Vásárlás árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu









Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü