Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer professzionális monitorok

Acer professzionális monitorok


Az Acer professzionális B3 és V3 sorozat kategóriájukban a legjobb teljesítményt és stabil ergonomikus kivitelt kínálnak


2013.06.14   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Acer professzionális monitorok, Acer B3 és V3

Az Acer monitorok széles választékát kínálja, melyekkel az üzleti környezet igényeit igyekszik lefedni. Szenzációs látványukkal az Acer professzionális B3 és V3 sorozat kategóriájukban a legjobb teljesítményt és stabil ergonomikus kivitelt kínál, hogy a kényelmet még hosszú használat alatt is képes legyen biztosítani.


ACER Monitor OnLine Vásárlás árlista

Az Acer B3 és V3 professzionális monitorok különböző konfigurációkban és képernyő méretben kaphatók (17’’-től 27’’-ig), hogy képesek legyenek megfelelni bármely modern iroda követelményeinek.

Az Acer B3 sorozat azoknak a profiknak készült, akik kivételes látványt és kényelmes használatot szeretnének hosszabb használati idő során is. A B3 monitorokat könnyen személyes elvárásainkhoz igazíthatjuk és gond nélkül integrálódnak bármilyen irodai környezetbe hasznos tulajdonságaik révén: hosszú digitális kábel, rugalmas magasság állíthatóság, dönthető, (függőlegesen és vízszintesen) elforgatható.

Az Acer V3 sorozat kényelmes alternatíva azon profik számára, akik a legjobb megtérülést keresik befektetésükön. Az Acer V3 sorozat kitűnő látványt és kényelmes használatot biztosít akár hosszú használat során is.


TN, IPS és VA panelek

Acer professzionális monitorok, Acer B3 és V3

Az Acer professzionális monitorok a legújabb LED technológiát biztosítják, a legjobb minőségű TN, IPS (In-Plane Switching) és VA (Vertical Alignment) Wide Viewing Angle (széles láthatósági szög) panel opciókkal. Az IPS nézői a legkonzisztensebb és legpontosabb képernyőn megjelenő színeket láthatják a lehető legtöbb nézői pozícióból, és általában véve jobb minőségű képet kapnak, mint a hagyományos TN kijelzők esetében. Továbbá az IPS kijelzők tisztább képeket jelenítenek meg és a válaszidejük stabilabb.


Teljes digitális csatlakozás

A sokrétű vezérlés lehetősége fokozza az élményt, csakúgy, mint a bemeneti csatlakozók széles választéka, hogy a mai digitális forrásokkal könnyedén összekapcsolható legyen a kijelző. Az intelligens B3 és V3 kijelző sorozat több féle csatlakozási opciót kínál, pl.: DisplayPort, HDMI és hagyományos DVI/VGA.


Környezetbarát és pénztakarékos

A B3 és V3 professzionális sorozatoknál is használt Acer Eco-Display technológia garantálja, hogy a termék higanymentes, és hogy újrahasznosított és újra használt csomagoló anyagokat hasznosít. Olyan környezetvédelmi szabványoknak felelnek meg, mint az ENERGY STAR®, RoHS, EPEAT és TCO Certified, ezért az Acer monitorok minimalizálják a környezetre tett hatásukat és csökkentik a teljes birtoklási költséget is. Minden Acer monitor Fehér LED technológiát használ, ami kizárja a veszélyes anyagokat és akár 68%-kal kevesebb áramot fogyaszt a hagyományos CFFL kijelzőkhöz képest. Ezen felül a LED lámpák nem csupán kivételes megbízhatóságot és jelentős megtakarítást biztosítanak, hanem jobb teljesítményt is nyújtanak.




Acer eColor Management

Acer professzionális monitorok, Acer B3 és V3Az Acer eColor Management technológia egy hatásos eszköz, mely révén a képek minősége jelentősen feljavítható. Az Acer eColor Management használatával az Acer professzionális monitorok képesek a teljesítmény jellemzőiket (fényerő, telítettség, kontraszt, stb.) gyorsan átállítani az adott látványi tartalomnak megfelelően, öt különböző módban: alap, szöveg, grafika, film és egyéni beállítás.



ACER Monitor OnLine Vásárlás árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü