Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer Veriton N széria

Acer Veriton N széria


Kompakt, ízléses és versenyképes


2013.06.28   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Acer Veriton N

A bőséges teljesítményt, az intelligens menedzselhetőséget és a többszintű biztonságot ötvözi a Veriton N sorozat egy kicsi, stílusos formában, amely a tökéletes válasz a termelékenység és a munkaterület maximalizálásának kérdésére.


Számítógép asztali vásárlás árak

Windows 8 Pro operációs rendszerrel felszerelve. You can get it all done.

Az Acer Veriton N sorozat két különböző konfigurációban érkezik, hogy megfeleljen az SMB és a SOHO számítástechnikai igényeinek: az N4 modell – N4620G – az SMB számára készült, míg az N2 modell – N2620G – a tökéletes választás a kis irodai környezetek számára.


Kicsi és kifinomult dizájn

Acer Veriton N



Kompakt 1 literes gyémánt alakú házában a Veriton N sorozat megold minden számítástechnikai szükségletet, miközben spórol az értékes hellyel. Amellett, hogy függőlegesen is állítható, a Veriton N sorozat a monitor hátlapjára is rögzíthető ugyan azzal a levehető 2-in-1 fali konzollal, így nagyobb rugalmasságot és még jobb helytakarékosságot kapunk.





Figyelemre méltó teljesítmény

• Legújabb generációs Intel® Core™ processzorok
• Az Intel® HD Graphics fejlett képfeldolgozást garantál a gazdagabb multimédiás élmény érdekében az üzleti prezentációk és konferenciák során.
• Számos csatlakozási lehetőség: 2 x USB 3.0, 4 x USB 2.0, multi-in-1 kártyaolvasó, HDMI és DVI csatlakozók.



Intelligens kezelhetőség és biztonság

A Veriton N sorozat megbízható és robosztus biztonsági funkciókat biztosít a felhasználóknak a jobb üzlet érdekében.

A Veriton Control Center segédprogramjai lehetővé teszik, hogy a felhasználó optimalizálhassa az energia beállításokat, azonnali elérje a gyakran használt alkalmazásokat, az adatok és személyes beállítások átvitele sima legyen, valamint ét és az adatok védelmét fenyegetések ellen.

A beágyazott Trusted Platform Module (TPM) megvédi a fájlokat, jelszavakat és más létfontosságú adatokat miközben lehetővé teszi, maga kezelje a titkosítási kulcsokat és folyamatokat.

Az Acer ProShield megoldáson keresztül az Ön ügyfelei bebiztosíthatják, megvédhetik és menedzselhetik PC-iket egyszerűsített eszközök révén, egy egységesített felhasználói felületen keresztül.

További üzletbiztonsági tulajdonságok sora garantálja a megbízható működést akár magán, akár közösségi használat esetén: az Acer Backup Manager jóvoltából a fontos adatok baleset vagy összeomlás esetén is biztonságban vannak, az Acer eRecovery Management igény szerinti helyreállítást kínál, míg a Kensington zár nyílás megóvja a PC-t a lopástól.




Az üzlethez készült, élettel teli

Windows 8A Windows 8 Pro-val Önnek nem kell feláldoznia a teljesítményt, a biztonságot vagy a rugalmasságot. Mindezt egyszerűen megkapja egy személyre szabott élményen keresztül, ami lehetővé teszi, hogy Ön az üzletmenet számára fontos nagyszerű tulajdonságokat kedvenc alkalmazásaival kombinálja.  Mindez kompromisszumok nélkül, olyan biztonsággal, ami az üzlet működtetéséhez szükséges.

És ha ez nem lenne elég és Ön folyamatosan kapcsolatban is szeretne maradni, a Windows 8 Pro segít Önnek, hogy gyorsan és biztonságosabban dolgozhasson gyakorlatilag bárhonnan a mobil széles sáv, Wi-Fi és a VPN kliensek segítségével. Mostantól Ön képes lesz elérni PC-jét, fájljait, alkalmazásait és a médiát gyakorlatilag bárhonnan a Távoli Asztal jóvoltából.



Számítógép asztali vásárlás árak

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek








Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP és Lenovo laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer
Klick Computer Hungary Kft.
  https://www.klickcomp.hu


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü