Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer S6 monitorok - Modern külső, Lenyűgöző teljesítmény

Acer S6 monitorok


Modern külső, Lenyűgöző teljesítmény


2013.08.09   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Az S6 sorozat ultra-vékony és helytakarékos dizájnnal büszkélkedhet, valamint egy formabontó aszimmetrikus állvánnyal, melynek a talapzatán található az összes csatlakozó, ahol nem csupán könnyebben elérhetőek, hanem a dizájn ezáltal még egyszerűbb és letisztultabb lett.


Monitor vásárlás árak
Acer monitor vásárlás árak

Lenyűgöző teljesítmény

Az ízléses modern dizájn mögött, mely még a legkifinomultabb ízlést is kielégíti, egy zöld szív dobog, mely révén ezek a monitorok ideálisak a környezet-tudatos felhasználók számára is. A fehér LED technológia használata által az Acer S6 kijelzők energia-hatékonyságukkal is kitűnnek.


Full HD LED IPS panelek

Az 1920 x 1080 felbontású LED monitor kiváló részletezettséget jelenít meg, így tökéletes a haladó HD munkához kapcsolódó és szórakoztató alkalmazásokhoz. A LED monitorok továbbá kevesebb áramot fogyasztanak és tovább tartanak, mint a CCFL lámpával működő modellek. Valamint ez a monitor higanymentes, így biztonságosabb az Ön és a környezet számára is.

Az IPS nézői a legkonzisztensebb és legpontosabb képernyőn megjelenő színeket láthatják a lehető legtöbb nézői pozícióból, és általában véve jobb minőségű képet kapnak, mint a hagyományos TN kijelzők esetében. Továbbá az IPS kijelzők tisztább képeket jelenítenek meg és a válaszidejük stabilabb.


MHL csatlakozási készség

Az MHL lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan eszközöket csatlakoztassanak ehhez a monitorhoz, mint okostelefonok vagy média lejátszók, és úgy játszanak le tartalmakat a mobil eszközökről, hogy nem kell végigmenni semmilyen beállítási folyamaton. Ez a kábeles csatlakozás tölti is a mobil eszköz akkumulátorát miközben a média lejátszása éppen folyamatban van.


Keret nélküli (Zero Frame) dizájn

Ennek a monitornak a kerete nagyon vékony (csupán 2,2 mm), ami egyfajta „lebegő” hatást kelt – vizuális élmény határok nélkül. Emiatt ezek a zero-frame monitorok ideálisak videó falak építéséhez is, amikor két vagy több monitort helyezünk egymásra, vagy egymás mellé a nagyléptékű képalkotás élvezete kedvéért.



Monitor vásárlás árak
Acer monitor vásárlás árak

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü