Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer K335 projektor - érintésre kihegyezve, éles képalkotással

Acer K335 projektor


érintésre kihegyezve, éles képalkotással


2013.09.06   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Az Acer ma mutatta be az új K335-öt, a pillekönnyű és kompakt projektort, mely erőteljes vetítési technológiával és meggyőző teljesítménnyel van felvértezve. A K335 az Acer utazó projektor családját erősíti, hozzájuttatva a felhasználókat ahhoz, hogy bárhol és bármikor megoszthassák digitális tartalmaikat, helyszíntől függetlenül. A nappaliban ez a projektor nagyszerű szórakoztatási élményt nyújt, miközben a kimagasló szállíthatóság kiváló választást jelent a folyamatosan úton lévő felhasználóknak.


Monitor vásárlás árak
Acer monitor vásárlás árak

Mindössze 1.4 kilogramm, mellé 236x166 milliméteres méretekkel bír: a K335 kisebb, mint egy magazin, ezáltal tökéletes lehet azok számára, akik pehelysúlyú mobileszközt keresnek. Továbbá azonnal indul üzembe helyezés után, így nincs időpocsékolás – köszönhetően az Acer Instant Pack rendszerének. majd szétcsatlakoztatni, s máris indulásra kész.

1000 lumen fényerősség 10 000:1 dinamikus kontrasztaránnyal, mely alapvetően az alkalmazott DynamicBlack™ technológiának köszönhető, drámaian növelve az élességet, színhűséget, tisztaságot és a kivételes olvashatóságot is. A natív 1280x800 WXGA felbontás támogatja a full HD-t is, a LED fényforrás pedig növeli a színmélységet és színhűséget, nem kevesebb, mint 30 ezer órányi üzemidőt biztosítva a fényforrás cseréje nélkül. 

Acer K335 DLP ProjectorA K335 mindezek mellett remek csatlakoztatási lehetőségeket is hordoz egyéb eszközökkel, ezáltal fokozva a termék sokoldalúságát. Tartalmaz például HDMI/MHL aljzatot, mely lehetővé teszi a számítógépekkel, DVD lejátszókkal vagy játékkonzolokkal történő egyszerű csatlakoztatást, illetve gond nélkül kiterjeszthetjük az okostelefonjainkban, tabletjeinkben rejlő lehetőségeket is egy-egy tartalom kivetítésére is MHL kábel segítségével. A legjobb dolog, hogy a mobileszköz tölthető, miközben használatban van. A K335 továbbá fel van szerelve SD kártyaolvasóval, USB-vel, illetve mini USB porttal. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók egyszerre tudják megosztani tartalmaikat és élvezni a számos lehetőséget, melyet a multimédiás tartalmak, mint például fotók, audio- és videoanyagok felhasználása és alkalmazása jelenti, közvetlenül pendrive-ról vagy SD kártyáról úgy, hogy a PC-t be sem kell kapcsolni.

Beépített Office és PDF olvasóval is rendelkezik a K335, így azonnal használatba vehető egy prezentáció levezénylésére is, direktben pendrive-ról vagy SD kártyáról betöltve az Office illetve PDF fájlokat. Az opcionális Acer MHL dongle közbeiktatásával a K335 támogatja a vezetéknélküli vetítést az Acer eDisplay-en keresztül újraalkotva a tartalmat, továbbá vezetéknélküli tükrözéses vetítést tesz lehetővé okostelefonokról, tabletekről és notebookokról. A még egyszerűbb otthoni digitális média megosztás jegyében támogatja a vezetéknélküli DLNA megosztást is, zenék, videoanyagok és fotók tekintetében minden támogatott eszközről.

De ez még mindig nem elég: az Acer K335 egy vadonatúj felhasználói felülettel kerül forgalomba, amely nagy és intuitív ikonokat vonultat fel a még könnyebb és egyszerűbb használat jegyében. Hordozható, sokoldalú, magas teljesítményt nyújt: a K335 tökéletes mind otthoni, mind pedig üzleti felhasználásra.




Monitor vásárlás árak
Acer monitor vásárlás árak

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü