Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Új MSI R9 270 GAMING videókártya

Új MSI R9 270 GAMING videókártya


Az AMD legújabb R9 270 GPU-jára (kódneve Curacao Pro) épülő és a híres Twin Fozr IV továbbfejlesztett hűtési megoldású hűtővel rendelkező grafikus kártya kifejezetten játékosoknak lett tervezve.


2013.11.14   Videókártya, alaplap, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


 


MSI videókártya vásárlás árak

Vékony és könnyű, saját egyéniséggel


A vezető nemzetközi alaplap és grafikus kártya gyártó MSI ezennel bejelenti a GAMING sorozat legújabb tagját, az R9 270 GAMING grafikus kártyát. Az AMD legújabb R9 270 GPU-jára (kódneve Curacao Pro) épülő és a híres Twin Fozr IV továbbfejlesztett hűtési megoldású hűtővel rendelkező grafikus kártya kifejezetten játékosoknak lett tervezve. Az MSI GAMING sorozatú grafikus kártyák melyek számos dícséretet és díjat gyűjtöttek már be különböző nemzetközi médiáktól és játékosoktól is egyaránt, élen járnak a csendes működésükkel és kiváló hűtési teljesítményükkel. Az MSI R9 270 GAMING órajel sebessége akár 975MHz is lehet a felszerelt 2GB GDDR5 memóriával. A termékkel együtt érkező MSI Gaming Alkalmazás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy ellenőrizzék grafikus kártyájuk teljesítményét, valamint egyszerűen kiválasszák a három előre beállított érték egyikét. Elkerülve ezzel a játékosok közti vitát, hogy mi a megfelelő beállítás játékhoz, lehetővé téve számukra, hogy csak a játékra összpontosítsanak, a játékon belüli maximális teljesítmény elérésének érdekében. Függetlenül attól melyik teljesítmény módot választották, az MSI Military Class 4 alkatrészek garantálják a kiváló minőséget és stabilitást.

Az MSI GAMING előnyei

Az MSI GAMING sorozat célja, hogy a játékosok a minőségre támaszkodhassanak. A grafikus kártyáknál ez annyit jelent, hogy a legjobb hűtési megoldás lett kombinálva a kiváló, stabil alkatrészekkel. Attól függetlenül milyen hosszú a csata, milyen maratoni a verseny, a Twin Frozr IV Adavanced rendkívül csendes működést biztosít, miközben a hőmérséklet is kiváló, míg a Military Class 4 alkatrészek a stabilitást felelnek, akár extrém körülmények között is. Az MSI Gaming Alkalmazás a játékost magát helyezi irányító szerepbe, a választható Csendes, Gaming vagy OC (Tuning) módok  kiválasztásakor a használni kívánt játékos teljesítményhez vagy egyéb szükség alapján.



Műszaki Adatok

Név

R9 270 GAMING

GPU

AMD R9 270 (CuracaoPro)

Processzorok

1280 Units

Órajelek

900 MHz (Base) / 975 MHz (Boost)

Memória méret / Sebesség

2048 MB / 5600 MHZ

Memória típus / Csatlakozó

GDDR5 / 256 bits

Csatlakozás

DL-DVI-D / DL-DVI-I / HDMI / DisplayPort

Méretek

256x127x34mm




MSI videókártya vásárlás árak

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu











Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP és Lenovo laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer
Klick Computer Hungary Kft.
  https://www.klickcomp.hu


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü