Asus UX32LA laptop - felsőkategóriás ultrabook



Ultrabook külön grafikával, felsőkategóriás kivitelben.



2015.03.25   Asus notebook (laptop), netbook, kijelzők, monitorok, videókártyák, alaplapok, kiegészítők, laptop szervíz, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Íme a Zenbook – a tökéletesen kiegyensúlyozott Ultrabook



Zenbook – a tökéletesen kiegyensúlyozott Ultrabook

A tökéletes Ultrabook™ létrehozása azt jelenti, hogy meg kell találni a tökéletes egyensúlyt a forma és a funkcionalitás között. A Zenbookot egyetlen alumíniumtömbből alakítjuk ki, hogy a varratmentes ház ne csak gyönyörű, hanem tartós is legyen. No meg persze szemkápráztatóan vékony és rendkívül könnyű, a jobb hordozhatóság érdekében. A fedelet felemelve egy ragyogó, 13,3 hüvelykes HD képernyőt találunk, amely életre kelti a képeket és a böngészéstől a dokumentumok szerkesztéséig mindenféle tevékenységet élvezetessé tesz. A Zenbook az az Ultrabook™, amelyet az ember mindenhová szívesen visz magával.






ASUS UX32L árlista, vásárlás
ASUS Netbook Asus OnLine Vásárlás árlista
ASUS Notebook Asus OnLine Vásárlás árlista


Erős és kellemes tapintású alumínium burkolat. Könnyű, mégis gyönyörű és erős



Zenbook – a tökéletesen kiegyensúlyozott Ultrabook

Számos előnnyel jár az ASUS ZENBOOK™ kialakításánál alkalmazott, finom megmunkálású alumínium használata. A lenyűgöző megjelenésen túl az alumínium könnyebb, tehát könnyebben hordozható Ultrabook™-ot eredményez, a szilárdság és tartósság megőrzése mellett. A vonzó, sima fémfelület eléréséhez az ASUS új, a kézzel szerelt luxuskarórákéra hasonlító szerelési módszereket dolgozott ki, amelyek eredményeképp 12 százalékkal csökkent a csavarok felhasználása.







A szükséges teljesítmény – és még annál is több



Zenbook – a tökéletesen kiegyensúlyozott Ultrabook

A Zenbook UX32LA egy minden szempontból kiváló teljesítményű Ultrabook™. 4. generációs Intel® Core™ i7 processzora könnyedén megbirkózik a legnehezebb feladatokkal is, és a kedvenc játékokkal és a HD felbontású filmekkel gondoskodik a szórakozásról is, akár útközben is. Az SSD tároló azt jelenti, hogy az alkalmazások nagyjából kétszer olyan gyorsan indulnak el, a Super Hybrid Engine II technológia pedig megnöveli a hasznos akkumulátoros üzemidőt és a készenléti időt, hogy hosszabb időt tölthessen el konnektor nélkül. Három USB 3.0 csatlakozó szolgálja ki a legmodernebb, nagy sebességű tárolóeszközöket, illetve képesek a mobil készülékek akár kétszer gyorsabb feltöltésére; a kifinomult hűtési megoldás pedig arról gondoskodik, hogy a Zenbook mindig hűvös maradjon.





SonicMaster, hiszen a hanggal is komolyan foglalkozunk



Zenbook – a tökéletesen kiegyensúlyozott Ultrabook

A Zenbook UX32LA-hoz foghatóan gyönyörű Ultrabook™ elkészítése sem kis dolog, de egy olyané, ami még szépen is szól, további kihívásokat jelent. A siker titka az egyedi SonicMaster technológiánkban, és elkötelezett hangmérnökeink csoportjában rejlik, akik a minőségi audiohardvert és a professzionális, stúdió szintű szoftvert egyensúlyozták ki a lehető legjobb hangminőség érdekében. Hisszük, hogy érdemes volt fáradniuk, és ha Ön is meghallja a Zenbook UX32LA gazdag basszusait és tiszta magas hangjait, akkor minden bizonnyal Ön is így fogja gondolni.





Tárolás, megosztás és szinkronizálás



Zenbook – a tökéletesen kiegyensúlyozott Ultrabook

Az ASUS felhőszolgáltatásai a lehető legátfogóbb platformot kínálják az online életformához, amely készülékek széles köréről érhető el bárhol és bármikor. Az ASUS WebStorage legfontosabb tervezési szempontja a használat kényelme volt: egyszerű tárolást, megosztás és szinkronizálást kínál mindenféle adathoz, az üzleti bemutatóktól kezdve a fényképalbumokon át a kedvenc multimédiás tartalomig. Minden ASUS Zenbook 32 GB, három évig ingyenes WebStorage-tárhellyel érkezik, valamint a MyBitCast alkalmazással a tartalom többféle készülékre és fiókba történő egyidejű szinkronizálásához.



Zenbook – a tökéletesen kiegyensúlyozott Ultrabook



ASUS UX32L árlista, vásárlás


ASUS Netbook Asus OnLine Vásárlás árlista
ASUS Notebook Asus OnLine Vásárlás árlista




Kapcsolódó

Asus hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu