Asus UX32LA laptop - felsőkategóriás ultrabookUltrabook külön grafikával, felsőkategóriás kivitelben.

Asus notebook (laptop), netbook, kijelzők, monitorok, videókártyák, alaplapok, kiegészítők, laptop szervíz, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2015.03.28Íme a Zenbook - a tökéletesen kiegyensúlyozott UltrabookZenbook - a tökéletesen kiegyensúlyozott Ultrabook A tökéletes Ultrabook™ létrehozása azt jelenti, hogy meg kell találni a tökéletes egyensúlyt a forma és a funkcionalitás között. A Zenbookot egyetlen alumíniumtömbből alakítjuk ki, hogy a varratmentes ház ne csak gyönyörű, hanem tartós is legyen. No meg persze szemkápráztatóan vékony és rendkívül könnyű, a jobb hordozhatóság érdekében. A fedelet felemelve egy ragyogó, 13,3 hüvelykes HD képernyőt találunk, amely életre kelti a képeket és a böngészéstől a dokumentumok szerkesztéséig mindenféle tevékenységet élvezetessé tesz. A Zenbook az az Ultrabook™, amelyet az ember mindenhová szívesen visz magával.


ASUS UX32L árlista, vásárlás
ASUS Netbook Asus OnLine Vásárlás árlista
ASUS Notebook Asus OnLine Vásárlás árlista


Erős és kellemes tapintású alumínium burkolat. Könnyű, mégis gyönyörű és erősZenbook - a tökéletesen kiegyensúlyozott Ultrabook Számos előnnyel jár az ASUS ZENBOOK™ kialakításánál alkalmazott, finom megmunkálású alumínium használata. A lenyűgöző megjelenésen túl az alumínium könnyebb, tehát könnyebben hordozható Ultrabook™-ot eredményez, a szilárdság és tartósság megőrzése mellett. A vonzó, sima fémfelület eléréséhez az ASUS új, a kézzel szerelt luxuskarórákéra hasonlító szerelési módszereket dolgozott ki, amelyek eredményeképp 12 százalékkal csökkent a csavarok felhasználása.A szükséges teljesítmény – és még annál is többZenbook - a tökéletesen kiegyensúlyozott Ultrabook A Zenbook UX32LA egy minden szempontból kiváló teljesítményű Ultrabook™. 4. generációs Intel® Core™ i7 processzora könnyedén megbirkózik a legnehezebb feladatokkal is, és a kedvenc játékokkal és a HD felbontású filmekkel gondoskodik a szórakozásról is, akár útközben is. Az SSD tároló azt jelenti, hogy az alkalmazások nagyjából kétszer olyan gyorsan indulnak el, a Super Hybrid Engine II technológia pedig megnöveli a hasznos akkumulátoros üzemidőt és a készenléti időt, hogy hosszabb időt tölthessen el konnektor nélkül. Három USB 3.0 csatlakozó szolgálja ki a legmodernebb, nagy sebességű tárolóeszközöket, illetve képesek a mobil készülékek akár kétszer gyorsabb feltöltésére; a kifinomult hűtési megoldás pedig arról gondoskodik, hogy a Zenbook mindig hűvös maradjon.

SonicMaster, hiszen a hanggal is komolyan foglalkozunkZenbook - a tökéletesen kiegyensúlyozott Ultrabook A Zenbook UX32LA-hoz foghatóan gyönyörű Ultrabook™ elkészítése sem kis dolog, de egy olyané, ami még szépen is szól, további kihívásokat jelent. A siker titka az egyedi SonicMaster technológiánkban, és elkötelezett hangmérnökeink csoportjában rejlik, akik a minőségi audiohardvert és a professzionális, stúdió szintű szoftvert egyensúlyozták ki a lehető legjobb hangminőség érdekében. Hisszük, hogy érdemes volt fáradniuk, és ha Ön is meghallja a Zenbook UX32LA gazdag basszusait és tiszta magas hangjait, akkor minden bizonnyal Ön is így fogja gondolni.

Tárolás, megosztás és szinkronizálásZenbook - a tökéletesen kiegyensúlyozott Ultrabook Az ASUS felhőszolgáltatásai a lehető legátfogóbb platformot kínálják az online életformához, amely készülékek széles köréről érhető el bárhol és bármikor. Az ASUS WebStorage legfontosabb tervezési szempontja a használat kényelme volt: egyszerű tárolást, megosztás és szinkronizálást kínál mindenféle adathoz, az üzleti bemutatóktól kezdve a fényképalbumokon át a kedvenc multimédiás tartalomig. Minden ASUS Zenbook 32 GB, három évig ingyenes WebStorage-tárhellyel érkezik, valamint a MyBitCast alkalmazással a tartalom többféle készülékre és fiókba történő egyidejű szinkronizálásához.


ASUS UX32L árlista, vásárlás


ASUS Netbook Asus OnLine Vásárlás árlista
ASUS Notebook Asus OnLine Vásárlás árlista


Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450
KapcsolĂłdĂł

Asus hĂ­rek

x
Vásárlási feltételek
Vásárlási Segédlet
Laptop bolt Klick Home
web-shop kategória lista
Gyors menü