Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Microsoft ::: Eredeti Windows, valódi előny

Microsoft ::: Eredeti Windows, valódi előny


Vásároljon eredeti Microsoft terméket:

„Eredeti Windows, valódi előny”

http://www.microsoft.com/genuine/downloads/WhyValidate.aspx?displaylang=hu

Az Windows Genuine Advantage („Eredeti Windows, valódi előny” - WGA) program része a Microsoft azon törekvésének, hogy oktatással, műszaki megoldásokkal és jogi eszközökkel megvédje felhasználóit és partnereit a nem eredeti szoftwerek használatából eredő esetleges fenyegetésektől. A szoftverhamisítás elterjedt bűncselekmény, és mind gyakrabban válik eszközzé bűnözők kezében a személyes információk eltulajdonítására. A WGA jól megkülönbözteti az eredeti Windows értékeit a hamis szoftverektől, ezzel lehetővé teszi, hogy a felhasználók valóban a szoftvertől elvárt teljesítményt kapják, s hogy abban a nyugodt tudatban használhassák programjukat, hogy az eredeti. Az eredeti Microsoft szoftver több és jobb funkciót kínál, ugyanakkor könnyen integrálható a legkülönbözőbb hardverekkel, szoftverekkel és szolgáltatásokkal. Felhasználói abban a biztos tudatban használhatják, hogy mindig megkapják a legfrissebb funkciókat, frissítéseket és folyamatosan készülő javításokat, amelyek segítenek számítógépük teljesítményének maximalizálásában.

Nem eredeti felhasználói tapasztalatok
Amennyiben bebizonyosodik, hogy a Windows Vista-t futtató rendszer nem eredeti a számítógép egy un. „nem eredeti” státuszba kerül, melyről az alábbiakat kell tudni:

Értesítés a „nem eredeti” státuszról:
Ha a felhasználó számítógépe elbukja az aktivációt vagy a validációt (rendszerfrissítések alkalmával történő ellenőrzés) a felhasználónak 30 nap áll rendelkezésre, hogy rendszerét egy érvényes termékkulccsal (PK) újraaktiválja. Ez idő alatt:
- Az Asztal jobb alsó sarkában „A Windows ezen példánya nem eredeti!” felirat jelenik meg.
- A felhasználó folyamatos tájékoztatást kap a 30 napból visszalévő napok számáról.

Segédprogramok, melyek nem érhetőek el:
„Nem eredeti” státuszban a Windows Aero grafikus felület és a Windows ReadyBoost technológia nem érhető el.

Korlátozott hozzáférés a szoftverfrissítésekhez. Az eredeti szoftverrel nem rendelkező felhasználók továbbra is csak a rendszer-kritikus biztonsági frissítéseket tölthetik le, nem részesülnek a Microsoft további speciális ajánlataiban.

A számítógép „nem eredeti” státuszában a tárolt adatok, információk és file-ok kémprogramok, vírusok és egyéb nem kívánatos szoftverek támadásának vannak kitéve.

Korlátozott hozzáférés a szoftverfrissítésekhez. Az eredeti szoftverrel nem rendelkező felhasználók továbbra is csak a rendszer-kritikus biztonsági frissítéseket tölthetik le, nem részesülnek a Microsoft további speciális ajánlataiban.

Csökkentet Működésű Üzemmód (Reduced Functionality Mode (RFM):
Amennyiben a felhasználó 30 nap után sem aktiválja a Windows Vista példányát, úgy a rendszer un. Csökkentet Működésű Üzemmódba kerül. Ami a következőket jelenti:
- Az Asztal egyszínű feketére változik.
- A Start menü és a Tálca nem érhető el.
- Egyetlen programként az alapértelmezett Internet böngésző futtatható.
- File-ok és mappák korlátozott elérhetősége. (A felhasználó Biztonsági Módban eléheti az összes gépen tárolt adatot!)

A „nem eredeti” rendszer legalizációja:
A Microsoft számos lehetőséget biztosít, hogy segítse felhasználóit, akik esetleg szoftverkalózkodás áldozatává váltak.
- Abban az esetben, ha számítógépüket előtelepített Windows operációs rendszerrel vásárolták, javasolt felkeresni a viszonteladót és jelezni, hogy a számítógép aktiválása nem zárult sikeresen.
- Abban az esetben, ha vásárolni szeretne eredeti Microsoft terméket, legegyszerűbben az itt található partnereknél teheti meg. 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolĂłdĂł

Microsoft hĂ­rek


Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP és Lenovo laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer
Klick Computer Hungary Kft.
  https://www.klickcomp.hu


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü