Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Az Acer új noteszgépeinek gyökeresen megváltozott formavilága


Az Acer új noteszgépeinek gyökeresen megváltozott formavilága


Acer

Acer Notebbok ( Laptop )

Kívül belül megújult notebookok az Acertől

Az Acer új noteszgépeinek gyökeresen megváltozott formavilága

A dizájn magáért beszél.
Az új platform:
Santa Rosa

A Santa Rosa egy új generációs több komponensből álló technológia.

CPU (Core 2 DUO (Merom)) már 800Mhz FSB rendszerbusszal
Lapkakészlet (PM/GM 965express chip, új GMA X3100 videóvezérlő)
Intel WL Wi-Fi Link 4965AGN

Természetesen még számos más új funkcióval is fel van vértezve, de
most inkább foglalkozzunk az ACER új notbookjaival.

 

A 21. Század a változásról szól. A PC iránti elvárások is változnak az egyszerű hardware-től az áruig. A vevők egyre inkább imidzs-tudatossá válnak, és letisztult, egyszerű termékeket várnak gondtalan üzemeltetéssel.

Egy cég ipari terméktervezése összhangban van annak márka-pozícionálásával és jellemzőivel. Elengedhetetlen része a versenyképességnek - egyszerű és kézzelfogható kommunikációt biztosít a termékek és a vásárlók között.

De mi is az a dizájn? Leginkább elemek kombinációja: arányok, részletek, felületkezelés, funkció és használhatóság, és talán filozófia is… nehéz pontosan összegezni, de pár szóval kifejezve az autentikus termékdizájn olyasvalami, mely változtat az emberek szokásain.

Az Acer a dizájnt fontos kommunikációs csatornának tekinti a márka értékeiről: az azonnaliság és minőség, amit az új notebookok képviselnek megegyezik az Acer fejlesztési hozzáállásával.

Az Acer számára az új design egy további lépés afelé, hogy megfelelő megoldásokat nyújtson a különböző igényekre, valamint kifejezze törekvését a különböző igények és elképzelések kielégítése iránt – az új TravelMate és Aspire notebookok pont ezen tökéletesség iránti elkötelezettséget tükrözik.

A fogyasztói piac egy ösztönös terület, mely a stílust, a külcsínt és az összhatást ugyanolyan fontosnak tartja, mint a funkcionalitást. Ez egy impulzív világ, melyet a radikális változások és erős identitások vonzzanak, melyek szembefordulnak a divattal, és egyediséget hirdetnek. A legjobb világ a forradalmi Ékkő koncepció bemutatásához!

Az üzleti világ ezzel szemben máshogy áll az innovációhoz. Etikai kódokra és elvárásokra épül, melyek évek folyamán alakultak ki és nem változnak egyszerűen, inkább csak továbbfejlődnek. Az Acer mára kiváló minőségű hordozható megoldások szállítójaként vált ismerté, és ezt a hírnevet az új TravelMate ProFile dizájn csak tovább javítja.

Stratégiai megközelítés
Az új Aspire egyedülálló termékidentitást jelképez és tervezés szerint különbséget tesz az Acer fogyasztói és kereskedelmi célcsoportjai között. Az új Aspire tematika követi az Acer új kategóriarendszerét, melynek nyomán létrejöttek a külön Fogyasztói és Kereskedelmi részlegek. Az egyedi külső létrehozása fontos lépés volt abban, hogy tisztán elkülönüljenek a két piaci részlegnek szánt termékek. A dizájn elemek és stílus egyértelműsége még hatásosabbá teszik az Acer hordozható eszközeinek kommunikációját.

Az új Aspire sorozat: dizájn forradalom
Az Aspire formája szín- és anyagfelhasználásával meghökkentő kontrasztot létesít a külső és a belső között – a gyöngyszürke kerámia belül és a csillogó mélyfekete kívül. Az egyszerű vonalak a természetes ékkövek formáját hozzák vissza: szép, lekerekített kövek, melyekben mélyen él a tűz.

Az új TravelMate sorozat: dizájn evolúció
Az új TravelMate notebook dizájnja a könnyű használhatóság, és a maximális produktivitás jegyében készült.

Továbbfejlesztett ergonómiájával, hordozhatóságával és formával az új TravelMate ProFile tulajdonságai a következők:

• Borítók, melyek sima felületükkel és finom, lekerekített vonalaikkal diszkrét eleganciát és kellemes tapintást adnak.
• Borító konfiguráció, mely tiszta, áramvonalas megjelenést ad a testnek és képernyőnek.
• A hozzáférési portok és vezérlés a fogyasztói tapasztalatok alapján elöl lett elhelyezve, a legnagyobb kényelem érdekében.

 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolódó

Acer hírek


Tekintse meg előző ismertetőnket: Új Acer Aspire design koncepció

Tekintse meg előző ismertetőnket: Új Acer TravelMate design koncepció

Ügyviteli program : www.adam-soft.hu | Acer notebook, laptop WebBolt | eMail

Tekintse meg Acer Notebookkínálatunkat.

Tekintse meg: Klick Computer : Acer notebook ( Aspire, Travelmate, Extensa), Asus laptop WebBolt! www.klickcomp.hu

Tekintse meg: Klick Computer : Számítógép : Acer, Dell, Asus számítógép www.klickcomp.hu

Tekintse meg: Laptop (notebook) táska ás kiegészítők! Targus notebook táska és kiegészítő,Samsonite laptop táska

Tekintse meg: Acer, Asus speciális notebook ajánlatok! Acer,Targus,Asus,notebook,acer aspire,acer laptop,acer travelmate,Notebook táska

Tekintse meg: Acer laptop, Asus laptop, speciális laptop ajánlatok! Acer,Targus,Asus,laptop,acer aspire,acer laptop,acer travelmate,laptop táska

Tekintse meg: Notebookpartner.hu : Acer, Asus laptop-ok. Speciális laptop akció ! Acer (aspire, travelmate) laptop, Asus laptop,Targus laptop táska