Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Microsoft ::: Eredeti Windows, valódi előny

Microsoft ::: Eredeti Windows, valódi előny


Ismét elindult Magyarországon a Microsoft Eredeti Windows, valódi előny programjaVásároljon eredeti Microsoft terméket:

 

Ismét elindult Magyarországon a Microsoft Eredeti Windows, valódi előny programja
A szoftverkalózkodás ellen kifejtett erőfeszítései részeként a Microsoft decembertől Magyarországon ismét elindítja a Windows Genuine Advantage (WGA - Eredeti Windows, valódi előny) programját a Windows XP-re készült WGA Notification csomaggal kiegészítve.

Közzétéve: 2007. december. 04.

Évről évre egyéni és üzleti felhasználók millióinak okoznak kárt a jóhiszeműen vásárolt, ám valójában hamisított szoftverek. Sok vállalkozás, amely jogtiszta szoftvert forgalmaz, nehezen veszi fel a versenyt a hamisított szoftverek mesterségesen alacsony áraival. A hamis szoftver használata kockázatos, hiszen a felhasználó adott esetben csökkentett minőségű terméket kap, amely biztonsági veszélyeknek lehet kitéve, és rosszindulatú vagy hiányos kódokat tartalmazhat.

A kalózok egyre jobban felkészültek, és nem csupán az egyre kiválóbb minőségű hamisítványok készítése terén, de nemzetközi szervezettségüket és hatókörüket tekintve is. Iparágunk vezető képviselőjeként mi is felelősek vagyunk ennek a problémának a kezeléséért, hiszen a kalózkodás a méltányosság alapvető kérdéseit veti fel a szoftveriparban, és nem csupán a Microsoft, hanem partnerei és vásárlói számára is.

Magyarországon az illegális szoftverhasználat még mindig meglehetősen magas, 42% (IDC 2007-es adat), ami az Európai Uniós átlagot jelentősen meghaladja (ez jelenleg 35%). Sajnálatos módon ez az arány az utóbbi 3 évben nem csökkent. Makrogazdasági értelemben nézve, ez a magyar gazdaságnak mintegy 20 milliárd forintnyi kárt okoz. Az illegális szoftverhasználat elleni küzdelem egyik eszköze lehet az Eredeti Windows, valódi előny program itthoni felelevenítése is.

A kalózkodás folyamatos fenyegetése a Windows Vista esetében is érzékelhető. Ma vannak a piacon olyan hamisított Windows Vista verziók, amelyeket kifejezetten úgy terveztek, hogy kijátsszák az aktivációs követelményeinket. Ennek egyik példája a rendszer BIOS-ába történő beavatkozás, amely elősegíti, hogy olyan Windows példányokon is el lehessen végezni a Windows termékaktiválást, amelyek egy új PC-n lévő jogtiszta és előre telepített eredeti Windows Vistát utánoznak. Egy másik beavatkozás 2099-re állítja át a telepítés és az aktiválás közötti „türelmi időt”, így ez a folyamat súlyosan érinti a rendszer stabilitását.

Lépéseket teszünk ezen beavatkozások kiküszöbölésére, ezért az SP1 javítócsomagban olyan frissítéseket adunk ki, amelyek letiltják ezeket a beavatkozásokat, és hatékonyan semlegesítik a ma piacon lévő hamisított Windows Visták túlnyomó részét. Amennyiben valaki hamisított terméket vásárolt, a Windows Vista önmagát javítja ki, és figyelmezteti a felhasználót arra, hogy szükség van rendszerének aktiválására. Az induláshoz a Windows Vista valamennyi példányát aktiválni szükséges, hogy az úgy fusson, ahogyan a szoftvert eredetileg terveztük. Az aktiválást követően a szoftver időről-időre validálja (vagyis ellenőrzi), hogy az aktiválás megfelelően történt-e. Azok a rendszerek, amelyek esetében nem sikerül az elsődleges aktiválás vagy a későbbi validálás, másképpen viselkednek, mint az eredeti Windows Vista.

Korábbi terveinkben egy csökkentett funkcionalitású üzemmódnak nevezett koncepció szerepelt, a vásárlók és partnerek visszajelzései alapján azonban olyan új, világos és következetes értesítéseket alkalmazó módszert választottunk, amelyet nehezen tudnak figyelmen kívül hagyni a nem eredeti rendszerek felhasználói. Ez a frissítés része lesz a Windows Vistához kiadott következő service pack javítócsomagnak, valamint a következő évben megjelenő Windows Server 2008 verziónak is. Hasonlóképpen lépéseket teszünk egy olyan frissítés kidolgozására, amely az SP1-gyel azonos időpontban jelenik majd meg és célja e beavatkozások letiltása lesz.

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy átlátható módon kommunikáljuk a rendszer működését, hogy vásárlóink és az összes érdekelt fél pontosan értse azt, mi történik és miért. Tisztában vagyunk a felhasználó magánszférája megvédésének fontosságával, így a programot világos titoktartási politika alapján végezzük. Elkötelezettek vagyunk a WGA program pontos végrehajtása iránt, ezért a hamisított szoftver azonosítása során ezt tekintjük prioritásnak, és szeretnénk megfelelni azoknak a magas követelményeknek, amelyeket a vásárlók és a partnerek a Microsofttal szemben támasztanak. Végezetül pedig, elkötelezettek vagyunk a kiváló ügyfélszolgálat és támogatás biztosítása iránt. A nem eredetinek talált rendszerek esetében erőforrásokat biztosítunk, hogy segítsük a magánszemélyeket eredeti Windows Vista beszerzésében.

A korábban már sikeresen alkalmazott WGA Notification program segítségével az egyéni és üzleti felhasználók ellenőrizni tudják szoftverük eredetiségét, meggyőződhetnek arról, hogy valóban a nagyobb megbízhatóságot, a frissítésekhez való gyors hozzáférést és gazdagabb felhasználói élményt biztosító eredeti Windows-t használnak. Azok a Windows XP felhasználók, akik a WGA Notification programban való részvétel mellett döntenek, és tudomásukra jut, hogy operációs rendszerük nem eredeti, rendszeres időszakonként emlékeztető üzenetet kapnak, és a további részletes tájékoztatás érdekében a WGA weboldalra irányítjuk őket.

E program révén konkrétan azt szeretnénk biztosítani, hogy vásárlóink továbbra is nagyszerű tapasztalatokkal rendelkezzenek, ennek biztosításához pedig úgy eredünk a szoftverkalózok és a hamisított szoftverek nyomába, hogy az eredeti termék vásárlói esetében minimálisak legyenek a fennakadások.

A mellékelt oldalakon részletes információt talál a WGA program eddigi hazai és nemzetközi eredményeiről és az újraindított WGA Notification program alkalmazásának részleteiről (http://www.microsoft.com/hun/eredeti).


A Microsoftról:

A Microsoft a személyi számítógépekre írt szoftverek legnagyobb gyártója a világon. Széles termékválasztéka az operációs rendszerektől és alkalmazásoktól kezdve az összetett hálózati szoftverekig, üzleti szoftverekig és internetes technológiákig terjed. A céget William H. Gates és Paul G. Allen alapította 1975-ben. Mára a világ több mint 90 országában van jelen, dolgozóinak száma pedig meghaladja az 57 000 főt.

A Microsoft Magyarország 1993-ban alakult, mindössze 2 fővel. Dolgozóinak létszáma jelenleg megközelíti a 150 főt. A Microsoft Magyarország 2003-ban és 2006-ban elnyerte a „Legjobb Munkahely” címet.

Bővebb információt a http://www.microsoft.hu weboldalon talál.

  
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolódó

Microsoft hírek


Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP és Lenovo laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer
Klick Computer Hungary Kft.
  https://www.klickcomp.hu


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü