Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer Aspire Gemstone blue design


Az Acer és az új Aspire Gemstone blue design

Acer Aspire Gemstone blue design = A nagy kékség


Az Acer és az új Aspire Gemstone blue design - A nagy kékség ( 2008.03.13.New York )

Amikor az Acer 2007 májusában bemutatta a forradalmian új Gemstone designt, a vállalat tudta, fordulóponthoz ért termékstratégiájában.Acer Aspire Gemstone blue design

Az Acer új notebookjainak megjelenése nem csupán a külcsínt emelte: új identitást adott az Acer díjnyertes szériáinak és új fejezetet nyitott az Acer brand értékrendszerében: az új gépek minősége és azonnalisága egyértelműen közvetítették az Acer törekvéseit, miszerint odafigyeléssel, innovációval és designnal egyszerűen használható és megbízható gépek fejleszthetők.

A bevezetés jó döntésnek bizonyult, a Gemstone koncepció bemutatása egyértelmű sikerrel járt világszerte. A Gemstone borítás megerősítette azt a hitet, miszerint a designon keresztül lehet párbeszédet kezdeményezni az image-tudatos felhasználókkal, hiszen az hatásosan bújtat el komplex technológiákat és architektúrákat egyetlen gomb mögé, egyszerűsítve a felhasználást és áramvonalasítva a külsőt.

A kilenc hónapja történt bevezetés után az Acer most ismét a design útjára lép. Az eredeti Gemstone külsőre alapozva további kutatásokat folyatattak azzal a céllal, hogy egy egyedi HD notebook koncepciót hozzanak létre, amely tele van exkluzív alkalmazásokkal és külseje a legmagasabb igényeknek is megfelel.

Az eredmény egyszerű és lélegzetelállító: az Acer ismét elsőként mutatja be új szériáit. Az Acer két új notebook családja, az Aspire 8920 és az Aspire 6920 egyedülálló ismertetőjegyei a 18.4” és 16” méretű, 16:9 felbontású, Full High Definition LCD és a Blu-Ray Disc™ meghajtó.

A két notebook család designját egy domináns jellegzetesség határozza meg: a kék szín és fény alapozza meg az egész új külsőt, melyet találóan Aspire Gemstone blue-nak neveztek el.

A kék természetesen hűvös, nyugtató és univerzális szín: intelligenciával, stabilitással, egységgel és kontrollal asszociálódik. Az új Gemstone gépeken átfutó kék fény azonnal felismerhetővé teszi és megerősíti a termékidentitást és megvilágítja az új stílus számos elemét:

A Holografikus 3D-s borító igazi eleganciát sugároz. A csillagszerű háttérfény a lebegő Acer logó alatt világít a csillogó kék lap közepén.

Acer CineDash médiakonzol Az érintéskezeléses konzol lehetőséget ad a szórakoztató alkalmazások egyszerűbb kezeléséhez: másodperceken belül elindítja az Acer Arcade szoftvert, használatával navigálhatók a menük, szabályozható a hangerő és kezelhető az éppen futó médiaprogram.

A két notebookcsalád második generációs Dolby Home Theater technológiával integrált, erőteljes audio technológiával felszerelve - CineSurround, Tuba CineBass mélynyomó és True5.1 kimenet – melyek új mértékadói a notebookok hangkapacitásának.

Acer Tuba CineBass A világ első, egyedülálló henger típusú basszus erősítője. Nagyobb mélynyomó kapacitás henger designnal a sima hanghullámok és a lehető legjobb rezonancia érdekében.

DiamondBlack eKey Az eredeti Gemstone design csillogó védjegye, a gyémánt-fekete eKey a drágakövek klasszikus vonzását tükrözi és hidat képez a stílus és a mögötte rejlő erőteljes technológia között.

A NeoWeave tenyértartó összetett textúrája egyben kifinomult és érdes, ezáltal kényelmes és ergonomikus területet biztosít a felhasználó kezének.

Az Enlightener médiavonal kihangsúlyozza a magas definíciójú szórakoztatóközpontot, melyet közvetlenül beleépítettek az Aspire Gemstone Blue-ba, vonalat vezetve a főkapcsoló és Dolby hitelesített Tuba basszus között, a szórakoztatás töretlen útjaként. Egyszerű, közvetlen. Tiszta megvilágosodás.

Kapcsolódó cikkek:
KapcsolĂłdĂł

Acer hĂ­rek


 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeVállalatirányítási rendszer - www.ADAM-Soft.hu  |  Notebook WebBolt www.KlickComp.hu  |  Acer laptop, Asus Notebook, Laptop táska - www.NotebookPartner.hu  |  Informatika, Számítástechnika Miskolc : www.SzamGep.hu  |  www.LanDoctor.hu  |  eMail


Tekintse meg Acer Notebook kínálatunkat.

Tekintse meg: Laptop (notebook) táska ás kiegészítők! Targus notebook táska és kiegészítő,Samsonite laptop táska

Tekintse meg: Acer notebook ( Aspire, Travelmate, Extensa), Asus laptop

Tekintse meg: Acer, Asus speciális notebook ajánlatok! Acer, Asus, notebook, acer aspire, acer laptop, acer travelmate

Tekintse meg: Acer laptop, Asus laptop, speciális laptop ajánlatok! Acer, Asus laptop, acer aspire, acer laptop, acer travelmate, Acer extensa

Tekintse meg: Notebookpartner.hu : Acer, Asus laptop-ok. Speciális laptop akció ! Acer ( aspire, travelmate ) laptop, Asus laptop  

 

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Klick Számítástechnikai boltAkciós laptop ( notebook ) ajánlatok! Notebook ( laptop ) akciók!   Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.  Notebook ( laptop ) Szerviz
https://www.klickcomp.hu   Klick Computer Hungary Kft.   ( Miskolc , Győri kapu 57. helyett 2009-től Meggyesalja u. 93.)