Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer Aspire one

Az Acer első netbook eszköze : Acer Aspire one

Itt az Acer Válasza az ASUS EEE-PC-re


2008.06.03. Milánó

Az Acer az Aspire one-nal, az első netbook eszközzel Acer Aspire One Notebook ( Laptop )

ünnepli 30 éves technológiai innovációs tapasztalatát.

Az Aspire one egy minden téren új kommunikációs eszköz, amely igazi mobil és vezeték nélküli élményt nyújt a folyamatos internetes kapcsolat elérésével, helytől függetlenül.

 

Acer Aspire One kék Notebook ( Laptop )Az internetnek köszönhetően az emberek a világon mindenholelérhetőek, tértől és időtől függetlenül. Az online kapcsolattartásban ma már csak a fantáziánk szabhat határt. Az Acer egyetlen céllal hozta létre az Aspire one-t: hogy megkönnyítse az emberek életét az azonnali internetes kapcsolódás és könnyebb társadalmi kommunikáció által.

Az Aspire one-t azonnali online hozzáférésre tervezték, és a Linpus™ Linux® Lite operációs rendszernek köszönhetően a felállás és a kikapcsolási idő is minimálisra csökkent. Az Aspire one Linuxos környezetének hála, az intuitív és a kifejezetten egyszerű szoftver kezelőfelület is nekünk kedvez. Például a különlegesen kialakított one Mail szoftveralkalmazás egyszerűen rendezi a hat különböző email account-ot egyetlen ablakban, úgy, hogy közben a Messenger párhozamosan kezeli a legnépszerűbb IM account-okat. Hasonló jellemzői teszik online világunk legfontosabb elemévé az Aspire one-t.

Az Aspire one formavilágának kialakításakor legfőképpen azt vettünk figyelembe, hogy bárhol és bármikor használható legyen. Acer Aspire One kék Notebook ( Laptop )

A megfelelő design elengedhetetlen. Összeszerelésének köszönhetően egy átlagos naptár méretére csökkent az Aspire one, ugyanakkor a súlyát is sikerült egy kilogramm alá szorítani, így alkotva egy igazán könnyű, elegáns és kényelmes mobil eszközt.

A beviteli felület is a könnyű internetezést szolgálja. Az Aspire one-t 95%-osan méretmaximalizált billentyűzettel látták el a megszokott, könnyed gépelés érdekében.

Acer Aspire One Notebook ( Laptop )Végül, az Aspire one-t kifejezetten internet navigációhoz tervezték, megőrizve az egyensúlyt az online tartalmak optimális megjelenítése és a 8.9”-os, 1024*600-as webes felbontást biztosító kijelző között, anélkül, hogy fel kellene áldoznunk az élességet, a kompakt formát, vagy a pillekönnyű súlyt.

 

Az Acer célkitűzése - lerombolni a gátakat emberek és technológia között - valósággá vált, azáltal, hogy az állandó termékfejlesztésnek és megújuló formatervezésnek köszönhetően összetett technológiai eszközöket egyesített felhasználóbarát megoldásokban.

“Azt szeretnénk elérni, hogy eszközeink a mindennapi életben is jól használhatóak legyenek” - mondta Jim Wong az Acer csoport és az ITGO Acer elnök vezérigazgatója. “Mikor új termékeket fejlesztünk mindig fő célként lebeg a szemünk előtt, hogy figyelembe vegyük vásárlóink mindennapi életét, az általuk használt eszközöket, mindemellett megfeleljünk a jövőbeli irányzatoknak és egyesítsük a legjobb technológiát a legjobb szoftverrel, megkönnyítve ezzel jövőjüket. Most valami igazán egyedülállót mutatunk be: az Acer Aspire one-t, amely mobilitást és wireless élményt biztosít az online felhasználóknak.”Acer Aspire One Notebook ( Laptop )

"Az Acer Aspire one netbook, melyet internetezésre terveztek, meglepően újat mutat a netbookok piacán" - mondta Mooly Eden, az Intel Mobile Platforms Group-jának elnöke. “Az erre a célra fejlesztett Intel Atom processzorok biztosítják a fogyasztók számára az innovációt és így együtt online felhasználók millióit érhetjük el.”

Acer Aspire One specifikáció:
Mérete: 25cm x 17cm x 2.9cm
Tömege kisebb mint 1 kg.
8,9" és 1024 x 600 felbontású monitor
1,6 GHz-es Intel Atom N270 processzor
512 MB vagy 1 GB RAM
Linplus Linux Lite vagy Windows XP Home Edition.
8 GB NAND Flash SSD ( A memória bővíthető SD kártyával ) vagy 80 GB internal HDD
Standard 3-cell akkumulátor kb. 3 óra üzemidővel. Opcionális 6-cell akkumulátor.
WLAN : 802.11 b/g Wi-Fi
1,3 megapixeles WebKamera, mikrofon, kártyaolvasó
Opcionális : WiMAX
A várható ára : 60 000.- tól konfigurációtól függően.


Mindegy milyen összetett technológiai újításokat hoz a jövő, az egyszerűség számít igazán.

Acer, empowering people.

 

Kapcsolódó

Acer hírek


 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeVállalatirányítási rendszer - www.ADAM-Soft.hu  |  Notebook WebBolt www.KlickComp.hu  |  Acer laptop, Asus Notebook, Laptop táska - www.NotebookPartner.hu  |  Informatika, Számítástechnika Miskolc : www.SzamGep.hu  |  www.LanDoctor.hu  |  eMail


Tekintse meg Acer Notebook kínálatunkat.

Tekintse meg: Laptop (notebook) táska ás kiegészítők! Targus notebook táska és kiegészítő,Samsonite laptop táska

Tekintse meg: Acer notebook ( Aspire, Travelmate, Extensa), Asus laptop

Tekintse meg: Acer, Asus speciális notebook ajánlatok! Acer, Asus, notebook, acer aspire, acer laptop, acer travelmate

Tekintse meg: Acer laptop, Asus laptop, speciális laptop ajánlatok! Acer, Asus laptop, acer aspire, acer laptop, acer travelmate, Acer extensa

Tekintse meg: Notebookpartner.hu : Acer, Asus laptop-ok. Speciális laptop akció ! Acer ( aspire, travelmate ) laptop, Asus laptop  

 

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Klick Számítástechnikai boltAkciós laptop ( notebook ) ajánlatok! Notebook ( laptop ) akciók!   Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.  Notebook ( laptop ) Szerviz
https://www.klickcomp.hu   Klick Computer Hungary Kft.   ( Miskolc , Győri kapu 57. helyett 2009-től Meggyesalja u. 93.)