Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai információk  »  Az Acer Aspire One elnyerte a japán Good Design Award-ot


Az Acer Aspire One elnyerte a japán Good Designimages/Acer_logo.JPG Award-ot

A kiváló formatervezés szimbóluma


2008.11.04.TAIPEI, TAIWAN

 

Az Acer Aspire One netbook, mobil Internet eszköz elnyerte a japán Good Design díjat, ami egyimages/Acer-Aspire-One-netbook-2.gif nemzetközi hírű formatervezési díj, amely olyan kiváló tervezésű termékeket ismer el, melyek az élet minőségét javítják a formatervezés erején kívül.

Az Aspire One-t több mint háromezer jelöltből választotta ki a zsűri. Tervezési szakemberekből álló bizottság vizsgált meg minden egyes eszközt olyan szempontból, hogy az mennyire járul hozzá a társadalomhoz, kultúrához és a globális környezethez. Acer Aspire One netbook színes mini notebook

A júliusban bejelentett Aspire One-t széleskörűen magasztalta az IT ipar nemzetközi sajtója. Az Egyesült Államokban a legkelendőbb netbook az Amazonon az Aspire One volt, és Japánban az első számú netbook márka lett a BCN besorolása szerint.

Az Aspire One úgy lett tervezve, hogy igazi mobil internet eszköz legyen – bárhol, bármikor! Ennél fogva számos tulajdonsága ezt a célt tartja szem előtt: gyorsimages/Acer-Aspire-One-netbook-3.gif rendszerbetöltési idő, integrált felhasználói felület, teljes internet böngésző/messenger élmény. A méretek és a specifikációk úgy lettek kiválasztva, hogy az ultra-hordozhatóság, kényelemes képernyő méret, navigáció és adatbevitel legjobb kombinációját kapjuk.

Az Aspire One előtelepített Linpus™ Linux® Lite verzióval vagy Windows XP® Home-mal kapható, rendkívüli módon kompakt, csak 24 x 17 cm és a súlya csupán egy kiló. Számos csatlakozási lehetőséget és egy könnyen használható alkalmazás-csomagot biztosít a felhasználó számára valamint akár 6 órányi akkumulátor üzemidőt. Az online tevékenységek elérése gyors és könnyű, legyen akárhol is a felhasználó.

images/Acer-Aspire-One-netbook-5.gifA tároló hely kapacitás növelése vagy a fájlok mozgatása céljából az Aspire One rendelkezik egy egyedülálló ún. Smart File Managerrel, amely egy olyan egyszerű alkalmazása, ami a második SD kártya slotba behelyezett SD kártya esetén észrevétlenül egybeolvasztja az extra tárolóhelyet a felhasználó számára a meglevővel. A tárolóhely bővítése még sosem volt ennyire egyszerű. Az Aspire One WiFi (+) WAN előkészítéssel is rendelkezik.

Öt ragyogó színben kapható – gyémánt fekete, zafír kék, kagyló fehér, korall rózsaszín, és arany barna – mindegyik egyedi és jellegzetes, így fejezve ki a használó saját stílusát.

Az eredmény egy tiszta műszaki egyszerűség, optimalizált szoftver felülettel, hogy aimages/Acer-Aspire-One-netbook-4.gif csatlakozási igények könnyen megvalósíthatóak legyenek és mindenekelőtt, hogy „egyszerűsítsék az életemet”.

A Good Design Award egy olyan minden részletre kiterjedő tervezés értékelési- és jutalmazási rendszer, melyet a japán Nemzetközi Kereskedelmi és Ipari Minisztérium alapított 1957-ben és a Japán Ipari Formatervezést Támogató Szervezet (JIDPO) szervez.

A termékspecifikációkkal és elérhetőséggel kapcsolatos információkért, kérjük, lépjen kapcsolatba az Ön Itt Klick-elget » Acer partnerével.

 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolĂłdĂł

Acer hĂ­rek


Vállalatirányítási rendszer - www.ADAM-Soft.hu  |  Klick Computer Hungary Kft. Notebook WebBolt www.KlickComp.hu  |  Acer laptop, Asus Notebook, Laptop táska - www.NotebookPartner.hu  |  Informatika, Számítástechnika Miskolc : www.SzamGep.hu  |  www.LanDoctor.hu  |  eMail

 

 »  Acer Aspire one notebook ( laptop )   keresése árlistánkban

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Klick Számítástechnikai boltAkciós laptop ( notebook ) ajánlatok! Notebook ( laptop ) akciók!   Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.  Notebook ( laptop ) Szerviz
https://www.klickcomp.hu   Klick Computer Hungary Kft.   ( Miskolc , Győri kapu 57. helyett 2009-től Meggyesalja u. 93.)