Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai információk  » Acer K10 piko-projektor LED technológiával

Acer K10 piko-projektor LED technológiával2008.12.03. - Milánó
 

Az Acer, a világ PC piacának harmadik legnagyobb forgalmazója (forrás: Gartner data 2008, első félév) és egyike a Videó Projektor piacvezető márkáinak, ma bejelentette az új K10 piko-projektort, az első Acer projektor ami LED technológiát használ.

Acer K10 Pico Porjektor

Mivel az összes Acer típusú vetítőgép DLP-n alapul,mely egy olyan technológia,amely erősített/javított/  kontrasztot, kiemelkedő minőségű élességet és  kép-élénkséget/frissességet kínál. Ezáltal kivételes teljesítményt nyújt. Képes bármilyen környezetben bármely típusú kompozíciót erősíteni/kihangsúlyozni. Az új K10 piko-projektor ötvözi a DLP és a LED technológiákat, ami a képminőséget egy új szintre emeli.

"Izgatottan várjuk,hogy az Acert befolyásoló DLP technológia olyan termékeket hozzon létre, amelyek terjesen új piacként szolgálhatnak , valamint olyan  más termékeket,amelyek felgyorsítják a a meglévő/létező piacok növekedését. Mind azáltal,hogy egyre nagyobb értéket nyújtanak,egyaránt a szórakozás és a kommunikáció terén.,” mondja Lars Yoder, az üzleti igazgató alelnöke., TI’s DLP Front Projection Business Unit tagja. " Ezen vetítőgépek teljesítménye igazán kiemelkedő az iparágban és szilárd alapként szolgál az Acernek, ahhoz,hogy a piac vezetője  lehessen  ."

A LED technológiának sok előnye van a tradicionális lámpákkal szemben. Elsőként, nincs szükség a lámpa cseréjére mivel a LED élettartama eléri a 20,000 órát is, valamint nem tartalmaz törékeny alkatrészeket, ezzel növelve a tartósságot. Ezek eredménye képpen a  K10 piko-projektor kivételes megbízható és költséghatékony. Kombinálva a DLP, LED technológiákat jobb szaturáció és kontraszt teljesítmény érhető el.

Végezetül,az egyéni érdeklődéseket figyelembe véve,az  Acer folytatja az utat a "zöldebb", egyre inkább környezetbarát termékek kínálatának lehetővé tétele felé. A LED technológia nem tartalmaz olyan veszélyes anyagokat mint higany vagy halogén gázok és összehasonlítva egy hagyományos lámpával 30%-al csökkentheti a fogyasztást.

A maga fél kilójával (0.55 kg / 1.21 lbs.) és 127x122 mm-es méretével, a K10 piko-projektor az egyike a legkisebb és legkönnyebb projektoroknak a boltokban, ezzel ideálissá téve a sokat utazók számára. A nagy mozgathatóság mellett elbűvölő kinézettel is rendelkezik. A fényes fekete burkolat kifinomult eleganciát mutat és visszatükrözi  az Acer elsőrendű szaktudását. Kifaragott járatok finoman burkolják be a szellőző rácsot, ezzel egy  elegáns külsőt kölcsönözve annak. A használat megkönnyítése érdekében a control pad egy fényes,sima  felszínbe beágyazott. The K10 piko-projektor  praktikusságot is biztosít az Acer Notebook felhasználóknak, mivel az Acer Notebook tápegység projektorhoz is használható.

Acer K10 Piko Projector Acer K10 Piko Projector

A kompakt megjelenés ellenére, a K10 piko-projektor jó teljesítménnyel bír. Az innovációs LED technológia lehetővé teszi hogy a kis projektor 100 ANSI Lumen fényerőt produkáljon tiszta, éles 60 inch (152.4cm)-es (átló) képhez. A 1000:1 kontraszt arány kristály tiszta képet biztosít.
Tiszta és részletes (60 inch/152.4cm/-ig átlós) képek megjelenítése lehetséges,amíg a kontraszt arány : 1000:1 . Biztosítja a kristály tiszta , rezonáló kivetítés lehetőségét. Az Acer SmartFormat technológia támogatást biztosít mind a 4:3 kijelzők és a  szélesképernyők használatához.

Támogatást biztosít kézi (legfeljebb 40 fokkal vertikálisan) és auto Keystone/alappillér/ igazításra lehetőségére. Érvényesül a pointing up or pointing down hatás, úgy, hogy a hallgatóság sokkal inkább egy derékszögű/téglalap alakú/ képet láthat,mintsem 1 trapéz alakút. Ez teszi a K10 pico-projectort ideálissá a kisebb környezetben történő felhasználásra, mint például egy igazgatói irodában,vagy egy kisebb szobában.

Acer K10 Piko Projektor

Továbbá:
Autómatikus leállítás funkció segít csökkenteni az elektromos fogyasztást és pénzt takarít meg azzal, hogy a felhasználó által megadott idő után automatikusan kikapcsol, ha nem érzékel bemeneti jelet.

Acer InstantPack technológia: Amennyiben a felhasználó sietve indulna, az áram kábel azonnal kihúzható, amint a projektor kikapcsolásra került, mindenféle rongálódás veszélye nélkül. Nem szükséges kivárni a hűtési periódust; a felhasználó azonnal összecsomagolhatja a projektort és indulhat is.

Az Acer projektorok megfelelnek a legfrissebb Microsoft Vista operációs rendszerek szabványainak. Minden Acer projektorra 2 év általános szervizgarancia érvényes.

 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolĂłdĂł

Acer hĂ­rek


Vállalatirányítási rendszer - www.ADAM-Soft.hu  |  Notebook WebBolt www.KlickComp.hu  |  Acer laptop, Asus Notebook, Laptop táska - www.NotebookPartner.hu  |  Informatika, Számítástechnika Miskolc : www.SzamGep.hu  |  www.LanDoctor.hu  |  eMail


Tekintse meg: Acer Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Epson Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: LG Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Logitech Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Logitech-Labtec Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Panasonic Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Projecta Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Samsung Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Sony Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg Acer Notebook kínálatunkat.

Tekintse meg: Laptop (notebook) táska ás kiegészítők! Targus notebook táska és kiegészítő,Samsonite laptop táska

Tekintse meg: Acer notebook ( Aspire, Travelmate, Extensa), Asus laptop

Tekintse meg: Acer, Asus speciális notebook ajánlatok! Acer, Asus, notebook, acer aspire, acer laptop, acer travelmate

Tekintse meg: Acer laptop, Asus laptop, speciális laptop ajánlatok! Acer, Asus laptop, acer aspire, acer laptop, acer travelmate, Acer extensa

Tekintse meg: Notebookpartner.hu : Acer, Asus laptop-ok. Speciális laptop akció ! Acer ( aspire, travelmate ) laptop, Asus laptop  

 

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Klick Számítástechnikai boltAkciós laptop ( notebook ) ajánlatok! Notebook ( laptop ) akciók!   Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.  Notebook ( laptop ) Szerviz
https://www.klickcomp.hu   KLICK COMPUTER KFT.   ( Miskolc , Meggyesalja utca 93.)
 ©  Copyright  Klick Computer Hungary Kft.   2005-2007   www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!
    Klick Computer Hungary Kft. Acer Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebBolt www.klickcomp.hu