Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai információk  » Az Acer új digitális fényképkeret sorozata

Az Acer új digitális fényképkeret sorozata2009.01.14. - Milánó
 
Az Acer új digitális fényképkeret sorozata.
Őrizze meg gondosan emlékeit!

Az Acer, a világ PC piacának harmadik legnagyobb forgalmazója (forrás: Gartner data, 2008 első félév) ma bemutatta a digitális fényképkeretek új sorozatát: AF318, AF308, AF307 és AF207, egy pompás kiegészítő bármilyen környezethez a kifinomult, szembeszökő külsejével, amely arra született, hogy az Ön emlékeit életre keltse.

A képeket könnyű elkészíteni a digitális fényképezőgépekkel, de gyakran ezek a képek elfeledetten egy CD-n vagy egy merevlemezen végzik. Most, az Acer digitális fényképkeretekkel megmutathatja a legkedvesebb emlékeit egy divatos, stílusos keret segítségével, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen otthoni vagy irodai környezetbe. Évfordulók, születésnapok, Karácsony: az alkalomtól függetlenül az Acer digitális fényképkeretek, tökéletesek ajándéknak, hiszen ilyet mindenki szívesen fogad.

A finoman formatervezett keretek high-end grafikus motort rejtenek, melyek képesek magas minőségű színes képek megjelenítésére és gyors fénykép-betöltésre. A beépített kártyaolvasó számos memória kártyával kompatibilis, így kedvenc képeit könnyedén nézheti vissza egyenesen a kamerából kivéve; míg különböző kijelző beállítások teszik lehetővé, hogy az élmény a legjobb legyen: egy kép, miniatűrök vagy diavetítés. A diavetítés üzemmód 5 különböző átmenet-effektust és háttérzenét is támogat. Ezeket a nagyszerű tulajdonságokat egészíti ki az óra és a naptár funkció valamint egy felhasználóbarát kezelő felület.

Mindegyik digitális fényképkeret LED háttérvilágítású panellel rendelkezik, ami sokkal hatékonyabban használja fel a felvett energiát, így az áramfogyasztás is csökken, valamint nem tartalmaz higanyt, így a környezettel szemben is kíméletesebb.

 

Acer AF318 digitális fényképkeret

Acer AF318

Keltse életre emlékeit az elegáns és kifinomult 8 collos AF318 LCD digitális fényképkerettel. Fényes porcelán-fehér keret öleli körül a csillogásmentes képernyőt, hogy a képek megjelenítése mindig kristály tiszta legyen. A lágy hajlatok és a csillogó króm-borítású szegélyek elegáns megjelenést kölcsönöznek a fényképkeretnek, míg a duplán-fúvott akril erősíti a dimenzionális hatást. A könnyű használhatóság érdekében az AF318 vezérlése az érintő-képernyőn keresztül történik, egyszerűen, az ujj egyetlen érintésével. Beépített USB csatlakozók segítik a gyors, probléma mentes kapcsolódást a PC-hez vagy bármely más, digitális eszközhöz.
Acer AF308 digitális fényképkeret

Acer AF308

Arany színű hullám nyomat emeli a fekete belső keretet az AF308 digitális fényképkeret esetében, mellyel modern „városi” külsőt kap az eszköz. Az ezzel kontrasztban levő csillogó króm külső keret és a lágyan hajlított kontúrok stílusos kinézetet és érzetet sugároznak. A beépített állványnak köszönhetően a keret mindig optimális szögben nézhető, legyen az álló vagy fekvő pozíció, így Ön mindig a lehető legjobban élvezheti képeit. A 8 collos panel a hátlapon elhelyezett gombokkal kezelhető, így az előlap összképe töretlen marad.

 

Acer AF307 digitális fényképkeret

Acer AF307

Az AF307 digitális fényképkeret a mesteri munka ékes példánya. A csillogó króm szegéllyel körbefogott csiszolt fehér keret egy 7 collos kijelzőt ölel körül, amely életének csodálatos pillanatait kelti életre. A gondosan elrejtett alkotóelemek és a gombok nélküli dizájn kiemeli a letisztult hatást, tovább erősítve az eszköz kifinomultságát. A használat megkönnyítése érdekében az AF307 érintés-vezérlésű előlappal és felhasználóarát kezelőfelülettel rendelkezik. Az AF307 mindig a legtökéletesebben mutatja meg az Ön legkedvesebb emlékeit: sőt, a belátási szög optimalizálása érdekében az állvány elforgatható és dönthető. Továbbá lehetősége van digitális képeit még érdekesebbé tenni a számos átmenet effektus és a beállítható megjelenítési sorrend segítségével.
Acer AF207 digitális fényképkeret

Acer AF207

A porcelán-fehér, lekerekített sarkú keretben 7 collos, 16:9-es képméretarányú kijelző található. Vékony és ízléses: az AF207 leválasztható állvánnyal készült és akár álló, akár fekvő pozícióban is a lehető legjobban jeleníti meg képeit. A kezelőgombok találékonyan el vannak rejtve a hátlapon, így az AF207 megjelenése még stílusosabb. Továbbá hét különböző átmeneti effektus közül választhat a felhasználó, melyekkel adhat képeinek egy kis varázslatos pluszt. Beépített Mini USB csatlakozó biztosítja a gyors, problémamentes csatlakozást PC-hez vagy bármely más digitális eszközhöz.

Az Acer küldetése – az emberek és a technológia közötti korlátok lerombolása – az intenzív és következetes termékkutatáson és –tervezésen keresztül kel életre, amely a fejlett technológiákat olyan megoldásokra fordítja le, melyek könnyedén használhatóak bármilyen szintű és tapasztalattal rendelkező felhasználó számára.

 

 

Digitális képkeretek a Klick WebÁruházban

 

 

 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347

Notebook, laptop kereső

Laptop vásárlás 3 lépésben

Laptop vásárlás 3 lépésbenKlick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolódó

Acer hírek


Vállalatirányítási rendszer - www.ADAM-Soft.hu  |  Notebook WebBolt www.KlickComp.hu  |  Acer laptop, Asus Notebook, Laptop táska - www.NotebookPartner.hu  |  Informatika, Számítástechnika Miskolc : www.SzamGep.hu  |  www.LanDoctor.hu  |  eMail


Tekintse meg Acer Notebook kínálatunkat.

Tekintse meg: Laptop (notebook) táska ás kiegészítők! Targus notebook táska és kiegészítő,Samsonite laptop táska

Tekintse meg: Acer notebook ( Aspire, Travelmate, Extensa), Asus laptop

Tekintse meg: Acer, Asus speciális notebook ajánlatok! Acer, Asus, notebook, acer aspire, acer laptop, acer travelmate

Tekintse meg: Acer laptop, Asus laptop, speciális laptop ajánlatok! Acer, Asus laptop, acer aspire, acer laptop, acer travelmate, Acer extensa

Tekintse meg: Notebookpartner.hu : Acer, Asus laptop-ok. Speciális laptop akció ! Acer ( aspire, travelmate ) laptop, Asus laptop  

 

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Klick Számítástechnikai boltAkciós laptop ( notebook ) ajánlatok! Notebook ( laptop ) akciók!   Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.  Notebook ( laptop ) Szerviz
https://www.klickcomp.hu   KLICK COMPUTER KFT.   ( Miskolc , Meggyesalja utca 93.)
 ©  Copyright  Klick Computer Hungary Kft.   2005-2007   www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!
    Klick Computer Hungary Kft. Acer Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebBolt www.klickcomp.hu