Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Olcsó notebook? Netbook új arca: Az Acer bejelenti az új 11,6”-os Aspire One-t

Olcsó notebook? A Netbook új arca: Az Acer bejelenti az új 11,6”-os Aspire One-t, a már majdnem notebook-ot 
2009.04.08 - New York

Acer Aspire One
A netbook apró tüneményként született és mára az egész világon elterjedt, illetve a Gartner elemzések szerint az eladások tovább növekszenek 2009-ben, ami 21 millió globális szinten eladott darabot jelent (6 hónappal ezelőtt egy óvatosabb becslés szerint 8 millió).  

A Netbookok olyan stratégiai kategóriát jelentenek az Acer számára, amellyel teljessé válik a hordozható termékek vonala, mely mindig is az üzlet alapja volt.
Az Acer minden egyes részletre odafigyelt a megnyerő dizájntól a személyre szabott felhasználói felületen keresztül a számos csatlakozási lehetőségig. Mindezen elemek kombináció hozta meg az Aspire One számára azt a sikert, hogy ma a legkeresettebb termék a piacon.
 

Bárhol, bármikor csatlakozni: a végfelhasználók szokásaiban ez az újonnan elterjedt trend. A fiatalabb generációk olyan eszközt keresnek, amely lehetővé teszi számukra, hogy állandóan kapcsolatban maradjanak és képesek legyenek kommunikálni szociális környezetükkel. A szakmai felhasználók olyan eszközt akarnak, amely egyesíti a mobilitást az összekapcsolhatósággal: egy második vagy harmadik számítógépet, amit mindig magukkal vihetnek, amelyen élvezhetik a multimédiás anyagokat, használhatják az internetet és az emailt minden pillanatban.  

Ma, az Acer egyszerre több dimenziót hódít meg: Egy új, kibővített termékcsalád, testreszabva mindenkinek. Ahol a különböző emberek, életük különböző szakaszaiban megtalálják a kommunikáció azon módját, ami a leginkább megfelel nekik. Az Acer nyerő stratégiája az, hogy oly módon gazdagítsa termékeinek tartalmi értéket, hogy a felhasználókat még közelebb hozza a használt eszközökhöz.  

A dizájn így alapvető kellék ahhoz, hogy az ilyesforma gondolatok és az azokhoz kapcsolódó értékek célba érjenek. Ma, az Acer ezt egy vadonatúj 11,6 collos formátummal egészíti ki.
 

A kapcsolati lehetőségek teljes palettájának kínálatán felül az új sorozatot egyedi stílusa határozza meg. Négy ragyogó színben kapható: fehér, sötétkék, vörös és fekete. A vékony és áramvonalas új Acer netbookok a sebességet és mobilitást sugározzák magukból, átlépve a tér és idő korlátait és segítenek megtapasztalni a teljes szabadságot a folyamatos kapcsolati képesség által.  

A 11,6”-os Aspire One-t Intel® Atom™ processzor hajtja, ami Mobile Intel® US15W Express Chipsettel rendelkezik. Kis mérete ellenére a 11,6”-os Aspire One belsejében egy nagy 160 GB-os belső merevlemez található, valamint egy multi-in-one kártyaolvasó.
 

A vastagsága csupán 2,5 cm: arra született, hogy hozzák-vigyék. Az integrált WiFi 802.11b/g és Acer Signal Up technológia segítségével könnyedén csatlakozhatunk a hozzáférhető vezeték nélküli hálózatokhoz, míg a Bluetooth és a 3G még nagyobb szabadságot garantál: kapcsolat 360 fokon, teljes kontrol az online élmény felett az idő és tér korlátai nélkül.
 

Ezáltal nincs többé korlát az online szociális kapcsolatteremtés előtt, hacsak maga a képzelet nem. Az Acer egy nagyon tiszta vezérelv mentén fejlesztette ki a 11,6 collos Aspire One-t: figyeljük meg a végfelhasználók mindennapi életét és szokásait, majd ezeket gyúrjuk bele egyetlen különleges élménybe.  
Az elegáns részletek, mint a képernyő forgópántjai és az áramvonalas fémes forma egy cseppnyi színnel fűszerezve vagy a színben a felületi mintához illeszkedő bekapcsoló gomb mind megragadják a figyelmet.  

A 11,6 collos verzió esetében különös figyelmet fordítottunk a részletekre: a billentyűzet 'soft-touch' típusú annak érdekében, hogy még kellemesebb legyen az érzés, amikor kapcsolatban levő barátaival csetel éppen. A Dolby Pro Logic® hang és a HD WXGA hátulról-világított LED képernyő a legfejlettebb multimédiás szórakoztató központot szimulálja; a különleges - 2,5cm-re csökkentett – karcsúság alig nehezebb, mint egy kilogramm és az akár 8 órányi üzemelést is biztosító 6 cellás 5200 mAh akkumulátorral az Aspire One-t bármikor könnyedén magával viheti.

Továbbá digitális mikrofon és Acer Crystal Eye webkamera van a keretbe beépítve: egy kis ablak a világra, hogy kapcsolatait ápolja élő videó adás, videó csevegés vagy videó-konferencián keresztül.
 

Annak érdekében, hogy ezek a netbookok vékonyabbak legyenek és ezáltal mozgathatóságuk jobb legyen, a VGA és LAN csatlakozók hátulra kerültek, így a hozzáférés is kényelmes, valamint a kábeleket is könnyebb elrendezni. Apró ikonok találhatóak a széleken, hogy a csatlakozókat könnyebb legyen azonosítani még akkor is, ha a számítógép fedele le van csukva. Még egy praktikus kis részlet: az érintőmező ún. 'multi-gesture' technológiával készült, azaz egyszerre több ujj érintését is érzékeli, ezáltal úgy nézhet végig oldalakat, mintha csak egy újságot olvasna, valamint lehetővé teszi a nagyítást akár egy ujjal is.

 

 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolĂłdĂł

Acer hĂ­rek


Vállalatirányítási rendszer - www.ADAM-Soft.hu  |  Notebook WebBolt www.KlickComp.hu  |  Acer laptop, Asus Notebook, Laptop táska - www.NotebookPartner.hu  |  Informatika, Számítástechnika Miskolc : www.SzamGep.hu  |  www.LanDoctor.hu  |  eMail

Tekintse meg: Asus Notebook kínálatunkat.

Tekintse meg: Acer Notebook kínálatunkat.
Tekintse meg: Dell Notebook kínálatunkat.
Tekintse meg: Toshiba Notebook kínálatunkat.

Tekintse meg: Laptop (notebook) táska és kiegészítők. Targus notebook táska és kiegészítő, Samsonite laptop táska WebÁruház

Tekintse meg: Acer notebook ( Aspire, Travelmate, Extensa), Asus laptop Webáruház! www.klickcomp.hu

Tekintse meg: Notebookpartner.hu : Acer, Asus laptop-ok. Speciális laptop akció ! Acer ( aspire, travelmate, extensa ) laptop, Asus laptop
 

Acer notebook : Aspire, Travelmate, Extensa, Ferrari, Aspire One |  Asus laptop |  Dell notebook : Inspiron, Studio |  Toshiba laptop : Satellite, Tecra

Acer Power, Acer Veriton. Dell Optiplex és Dell Poweredge számítógép. Asus barebone. Szerverek ( server )
Acer Power, Acer Veriton. Dell Optiplex és Dell Poweredge számítógép. Asus barebone. Szerverek ( server ). klickcomp.hu
KlickComp : Acer Számítógép Vásárlás Számítógép Árlista
KlickComp : ASUS Számítógép Vásárlás Számítógép Árlista
KlickComp : DELL Számítógép Vásárlás Számítógép Árlista : Számítástechnikai WebÁruház
Acer Power, Acer Veriton. Dell Optiplex és Dell Poweredge számítógép. Asus barebone. Szerverek ( server )

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Klick Számítástechnikai webbolt, Olcsó notebook boltAkciós laptop ( notebook ) ajánlatok! Olcsó notebook ( laptop ) széles kínálata!   Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.  Notebook ( laptop ) Szerviz
https://www.klickcomp.hu   KLICK COMPUTER KFT.   ( Miskolc , Meggyesalja utca 93.)
 ©  Copyright  Klick Computer Hungary Kft.   2005-2007   www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!
    Klick Computer Hungary Kft. Acer Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebBolt www.klickcomp.hu