Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Új Acer Veriton M265 és M480 Desktop PC-k

Új Acer Veriton M265 és M480 Desktop PC-k


2009.07.09 - Milánó Acer termékek, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház / Acer Desktop PC termékek, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház

Acer Veriton PC

Kiemelkedő teljesítmény a kis- és közepes vállalkozások számára és otthonra.

Aktuális Acer asztali számítógép kínálatunk

 

 

Az Acer ma bejelentette a Veriton M desktop sorozat két új tagját: a Veriton M265 és Veriton M480 modelleket. Az új Veriton PC-k úgy készültek, hogy a többfeladatú munkavégzéssel könnyedén megbirkózzanak, kezelhetőségük és kapcsolati képességük még fejlettebb legyen, valamint fontos szempont volt az adatbiztonság és a bővíthetőség is. A Veriton M265 és M480 számítógépekkel az Acer a SOHO és SMB felhasználóknak kínál megoldást.

 

Az új Veriton M desktopok teljes biztonsági funkciókkal rendelkeznek, számítási sebességük nagy és elég memóriájuk van ahhoz, hogy az egyre kifinomultabb feladatokat gyorsabban és hatékonyabban végezzék el. Ezek a rendszerek továbbá rugalmasak és skálázhatóak is annak érdekében, hogy a jövőbeni üzleti szükségleteknek is megfeleljenek.

 

Mindkét számítógép mikro-torony kivitelben kapható, mely már kinézetével is a hatékonyságot sugallja az igényes alapanyagok és az ergonomikus kivitelezésen keresztül. Az előlapon kapott helyet az új hűtőrács, mely a jobb hőcserélődést biztosítja, az eszköznek. A „doboz” számos bővítő helyet rejt magában: két 5.25" és hat 3.5" meghajtó bővítő (két külső, négy belső), így biztosított, hogy az új Veritonok készen állnak a holnap elvárásaira is.

 

Veriton M265
Az új Veriton M265 a tökéletes megoldás a gondtalan többfeladatú munkavégzés és a csúcs termelékenység megvalósítására. Az erős Intel® Core™2 Quad processzorral, akár 4 GB DDR2 memóriával ás az Intel® G31 Express Chipsettel nem lesz olyan feladat, amely túl nagyigényű lenne a Veriton M265 számára.
A beágyazott HD hangzás, 7.1-csatornás surround hang támogatással és beépített hangszórók segítségével kiválóan tiszta hangot biztosít a konferencia hívások esetén és emeli a multimédiás prezentációk értékét. Továbbá a Veriton rengeteg kapcsolódási lehetőséget is kínál, mint például a Gigabit Ethernet, a modem és a vezetéknélküli hálózati kapcsolat.

 

Veriton M480
Egy erős Intel® Core™2 Quad processzor biztosítja azt a sávszélességet, amire a nagyigényű alkalmazásoknak szüksége van. Mindenféle többfeladatú és számítási igényű szükségleteket könnyedén kezel az akár 8 GB ultra-gyors DDR3 memória és a PCI-Express® 2.0, ami megduplázza a sebességet, a kommunikációs és grafikus sávszélességet az optimalizált PC teljesítmény elérése érdekében. Az akár 1TB merevlemez kapacitás óriási tároló helyet és jelentős adatelérési- és visszanyerési sebességet kínál. Továbbá az opcionális RAID 0, 1, 5 és 10 garantálja az adatintegritást, a még gyorsabb átvitelt és megnövelt tárolási kapacitást. Az Intel® Matrix Storage Technology Manager segítségével csupán csak két fizikai merevlemezre van szükség ahhoz, hogy kihasználhassuk a RAID 0 és 1 támogatás előnyeit. A Veriton M480 beépített HD hangrendszerrel rendelkezik, mely támogatja az 5.1-csatornás surround hangzást is, hogy a konferencia-hívások mindig kristály tiszták legyenek. Továbbá az integrált grafikus média gyorsító által a HD videók lejátszása is kiváló.

 

A hosszútávú megbízhatóság jegyében készült új desktop sorozat olyan kezelési és biztonsági eszközökkel is fel lett szerelve, melyek segítségével a karbantartás semmilyen erőfeszítést nem igényel, így ezek a platformok gyakorlatilag bármely üzleti környezet számára az ideális választás lehet.

Az új Veriton M PC-k előtelepítve tartalmazzák a Veriton ControlCenter-t, mely egy segédprogram-csomag, mely segítségével egyszerűsíthető a munkakörnyezet. A csomag kritikus fontosságú funkciók és hasznos eszközök gyűjteménye egy egyszerű, gyors-hozzáférésű panelen, hogy a felhasználók időt és energiát takaríthassanak meg és egyszerűsíthessék rutinfeladataikat.

 

A Veriton ControlCenter az alábbiakat tartalmazza:
  • Acer QuickMigration, mely lehetővé teszi két PC között a személyes fájlok gyors frissítést és átvitelét egy hagyományos hálózati kábelen keresztül.
  • Az Acer PowerSaver segítségével beállítható, hogy a számítógép használatának megfelelően változzon az energia felvétele: alacsony energiaszint és energia megtakarítás a normál felhasználáshoz és magas energia-felvétel, amikor a nagy teljesítmény válik szükségessé.
  • Az Acer SmartBoot automatikusan betölti a gyakran használt programokat a rendszertálcára induláskor.
  • A Veriton HelpDesk pedig azonnali hozzáférést biztosít a Veriton felhasználói kézikönyvhöz és más hasznos információhoz a számítógéppel kapcsolatban, egyszerűen használható keresési funkcióval kiegészítve.

A Veriton M sorozatú számítógépek a legújabb Acer Empowering Technology-val lettek ellátva, mely a segédprogramok egy olyan csomagja, melyek javítják a PC teljesítményét és leegyszerűsítik a számítógép menedzsmentjét:

  • Az Acer eDataSecurity Management ún. PSD (Personal Secure Disk) támogatással és titkosítással képes megvédeni az adatokat a jogosulatlan hozzáféréstől; támogatja a „menet közbeni” titkosítást a gyors és könnyű használat érdekében.
  • Az Acer eRecovery Management egy sokoldalú, önállóan működő biztonsági másolat készítő és helyreállító rendszer, amely kiváltja a helyreállító (recovery) lemezeket.
  • Az Acer eLock Management jelszóval zárja le a cserélhető adat-eszközöket, optikai meghajtókat és más csatolókat annak érdekében, hogy az adatok akkor is biztonságban legyenek, ha a számítógép felügyelet nélkül marad.
  • Az Acer eSettings Management egy könnyen átlátható kezelőfelületen keresztül segít beállítani a rendszer működésével kapcsolatos tulajdonságokat.

A Veriton M265 és M480 előtelepített Microsoft Windows Vista® Business, Windows® XP Professional, Linpus™ Linux® X-Windows verzió vagy FreeDOS™ szoftverekkel kapható. További előtelepített programok: Acer Empowering Technology (Acer eDataSecurity, eLock, eRecovery, eSettings Management); Veriton ControlCenter (QuickMigration, PowerSaver, SmartBoot, HelpDesk); Microsoft® Office 2007 (Ready/Trial) Service Pack 1; McAfee® Internet Security Suite 2009 (60 napos próbaverzió); Acer Security Suite; Adobe® Reader®; CyberLink® PowerDVD®; NTI Media Maker™

 

 


Acer asztali Számítógép árlista

Számítógép : szerver és desktop computer online bolt árlista


Acer termékek vásárlása : bolt árak
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolódó

Acer hírek


Vállalatirányítási rendszer - www.ADAM-Soft.hu  |  Notebook WebBolt www.KlickComp.hu  |  Acer laptop, Asus Notebook, Laptop táska - www.NotebookPartner.hu  |  Informatika, Számítástechnika Miskolc : www.SzamGep.hu  |  www.LanDoctor.hu  |  eMail

Tekintse meg: Asus Notebook kínálatunkat.

Tekintse meg: Acer Notebook kínálatunkat.
Tekintse meg: Dell Notebook kínálatunkat.
Tekintse meg: Toshiba Notebook kínálatunkat.

Tekintse meg: Laptop (notebook) táska és kiegészítők. Targus notebook táska és kiegészítő, Samsonite laptop táska WebÁruház

Tekintse meg: Acer notebook ( Aspire, Travelmate, Extensa), Asus laptop Webáruház! www.klickcomp.hu

Tekintse meg: Notebookpartner.hu : Acer, Asus laptop-ok. Speciális laptop akció ! Acer ( aspire, travelmate, extensa ) laptop, Asus laptop
 

Acer notebook : Aspire, Travelmate, Extensa, Ferrari, Aspire One |  Asus laptop |  Dell notebook : Inspiron, Studio |  Toshiba laptop : Satellite, Tecra

Acer Power, Acer Veriton. Dell Optiplex és Dell Poweredge számítógép. Asus barebone. Szerverek ( server )
Acer Power, Acer Veriton. Dell Optiplex és Dell Poweredge számítógép. Asus barebone. Szerverek ( server ). klickcomp.hu
KlickComp : Acer Számítógép Vásárlás Számítógép Árlista
KlickComp : ASUS Számítógép Vásárlás Számítógép Árlista
KlickComp : DELL Számítógép Vásárlás Számítógép Árlista : Számítástechnikai WebÁruház
Acer Power, Acer Veriton. Dell Optiplex és Dell Poweredge számítógép. Asus barebone. Szerverek ( server )Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Klick Számítástechnikai boltAkciós laptop ( notebook ) ajánlatok! Notebook ( laptop ) akciók!   Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.  Notebook ( laptop ) Szerviz
https://www.klickcomp.hu   KLICK COMPUTER KFT.   ( Miskolc , Meggyesalja utca 93.)
 ©  Copyright  Klick Computer Hungary Kft.   2005-2007   www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!
    Klick Computer Hungary Kft. Acer Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebBolt www.klickcomp.hu