Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Az Acer bemutatja az új G243HQ kijelzőt

Az Acer bemutatja az új G243HQ kijelzőt


2009.07.17 - Milánó Acer termékek, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház

/

Acer kijelző/monitor termékek, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Aktuális Acer kijelző, monitor kínálatunk 

A játék sohasem volt még ennyire valósághű!

 

http://www.heureka.cz/direct/iR/importprodukt-orig/3ab/3ab0f4dd3c87ea9322bfe4ebe773f5a7--mmf150x150.jpg Az Acer ma bemutatta az új G243HQ szélesképernyős, 80000:1 kontrasztarányos LCD monitorokat, ahol a képek megelevenednek a képernyőn: kifejezetten a játék kedvelők számára fejlesztette ki az Acer ezt a sorozatot, azoknak, akik hibátlan HD grafikát keresnek és tökéletes mozgóképeket kívánnak látni a manapság népszerű grafika-intenzív és gyors pörgésű játékokban is.

 


Már a G243HQ kijelző dizájnja is innovatív és radikális a réz-narancs /fekete színkombinációjával. Az erőteljes külső, döntött felületekkel és éles sarkokkal energikus kinézetet kölcsönöz a G243HQ-nak, míg a talapzat mélyen barázdált vonalai szigorú, katonai érzést sugallnak. A lenyűgöző teljesítményének köszönhetően a G243HQ átsegít a legizgalmasabb játék-kihívásokon is.

A réz-színű keretbe foglalt, 23,6 collos, szélesképernyős panel 1920x1080 felbontást támogat, ezzel téve tökéletessé a monitort akár az 1080p Full HD játékok vagy multimédiás alkalmazások számára. A rendkívül gyors, 2ms válaszidő jelentősen feljavítja a szürkéről-szürkére szinteket (szellemhatás), mely segítségével a videók és 3D-s játékok magas minőségű mozgóképei drámaian jobb hatással jelennek meg.

A 16:9-es képméretarány és a fejlett digitális HDCP támogatott HDMI csatlakozó által a G243HQ LCD páratlan minőségben jelenít meg digitális HD filmeket, HD adásokat és online média tartalmakat. Továbbá a HDMI csatlakozási felület azonnal kapcsolati lehetőséget biztosít a legnépszerűbb digitális eszközök felé is, mint például DVD-k, set-top boxok és HD játék-konzolok.

A G243HQ-val az Acer mutatta be az első olyan monitort, amely képes a lenyűgöző 80000:1 dinamikus kontrasztarányra. A kontrasztarány ezen szintje, az Acer Adaptive Contrast Management által optimalizálva, kiemelkedő előrelépést jelent a gradáció (fokozatosság) és részletgazdagság tekintetében, főleg homályos vagy fényes képek esetében. Az eredmény kivételes képminőség és páratlanul élethű képhatás.

A széles, 170°-os láthatósági szög miatt a látvány kényelemesen élvezhető több néző számára is, míg a 300 cd/m² fényerő felülmúlhatatlan tisztaságot és precizitást biztosít és a 94 pixels per inch (PPI) tulajdonságával a G243HQ LCD kijelző képes kiaknázni a legújabb multimédiás alkalmazások minden előnyét. A legjobb nézői élmény elérése érdekében, a G243HQ panelje könnyedén meg is dönthető.
Mindezek eredményeképpen az Acer G243HQ LCD kijelző kivételesen életteli és éles képeket jelenít meg egészen a legapróbb részletekig.

Az Acer kijelző technológiái
Az Acer G243HQ LCD kijelző az Acer által kifejlesztett kijelző-technológiákat használja a legjobb nézői élmény elérése érdekében.

• Az Acer eColor Management az a technológia, ami a panel teljesítményét a különböző környezeti és megvilágítás hatásokhoz, valamint felhasználói beállításokhoz igazítja. Az Acer eColor Management a képi megjelenést optimalizálja egy sor felhasználó által választható eshetőségben: általános mód (szokásos beállítások közepes szintű kijelző teljesítményhez), szöveg mód (legjobb a dokumentumok, táblázatok, stb. képernyőn való ideális megjelenítésére), grafikus mód (színes, statikus képek esetében) és felhasználói módok (itt lehetőség van az alapbeállítások finomhangolására és a nézői élmény testreszabására)

• Az Adaptive Contrast Management (ACM) dinamikusan igazítja a bemeneti kép kontrasztarányát a lehető legélesebb képhatás elérése érdekében. Minden jelenet elemzésre kerül, majd kockáról kockára minden részletet beállít a rendszer, hogy növelje a színminőséget, így a legfehérebb fehérek és a legmélyebb feketék jelennek meg. Az Acer Adaptive Contrast Management lehetővé teszi továbbá, hogy az LCD monitor kevesebb áramot fogyasszon, és így energiát takarítson meg.

• Az Acer eDisplay Management egy olyan új alkalmazás, amit kifejezetten azért fejlesztettünk ki, hogy a felhasználó finomhangolni tudja azokat a beállításokat, amiket normál esetben az előlapon található OSD gombok segítségével érhet el. Az Acer eDisplay Management segít kezelni a fényerőt, kontrasztot, fókuszt (az alap felbontás kiválasztásával), a pozíciót, színegyensúlyt és hőmérsékletet. Minden egyes egyedi beállítás eltárolható és gyorsan előhívható különböző alkalmazások vagy fényviszonyok esetén.
A Zónázás/Kép-a-Képben funkciók segítségével könnyedén kiválasztható és beállítható egy-egy régió a kijelzőn, függetlenül a (számítógépes) Asztaltól. Ez a tulajdonság nagyon hasznos ha a párhuzamos ablakokban futó alkalmazások megjelenítését egyenként szeretnénk testreszabni.
Az Acer eDisplay továbbá olyan eszközöket támogat még, mint a lopás-gátló, színkezelő és forráskezelő eszközök, melyek segítségével az adminisztrátorok akár távolról is képesek szabályozni a kijelző beállításait és életciklusát.

Garancia
Az Acer G243HQ LCD kijelzőkre két év szervizgarancia vonatkozik.

 

 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolódó

Acer hírek
Vállalatirányítási rendszer - www.ADAM-Soft.hu  |  Notebook WebBolt www.KlickComp.hu  |  Acer laptop, Asus Notebook, Laptop táska - www.NotebookPartner.hu  |  Informatika, Számítástechnika Miskolc : www.SzamGep.hu  |  www.LanDoctor.hu  |  eMail

Tekintse meg: Asus Notebook kínálatunkat.

Tekintse meg: Acer Notebook kínálatunkat.
Tekintse meg: Dell Notebook kínálatunkat.
Tekintse meg: Toshiba Notebook kínálatunkat.

Tekintse meg: Laptop (notebook) táska és kiegészítők. Targus notebook táska és kiegészítő, Samsonite laptop táska WebÁruház

Tekintse meg: Acer notebook ( Aspire, Travelmate, Extensa), Asus laptop Webáruház! www.klickcomp.hu

Tekintse meg: Notebookpartner.hu : Acer, Asus laptop-ok. Speciális laptop akció ! Acer ( aspire, travelmate, extensa ) laptop, Asus laptop

Acer notebook : Aspire, Travelmate, Extensa, Ferrari, Aspire One |  Asus laptop |  Dell notebook : Inspiron, Studio |  Toshiba laptop : Satellite, Tecra

Acer Power, Acer Veriton. Dell Optiplex és Dell Poweredge számítógép. Asus barebone. Szerverek ( server )
Acer Power, Acer Veriton. Dell Optiplex és Dell Poweredge számítógép. Asus barebone. Szerverek ( server ). klickcomp.hu
KlickComp : Acer Számítógép Vásárlás Számítógép Árlista
KlickComp : ASUS Számítógép Vásárlás Számítógép Árlista
KlickComp : DELL Számítógép Vásárlás Számítógép Árlista : Számítástechnikai WebÁruház
Acer Power, Acer Veriton. Dell Optiplex és Dell Poweredge számítógép. Asus barebone. Szerverek ( server )

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Klick Számítástechnikai boltAkciós laptop ( notebook ) ajánlatok! Notebook ( laptop ) akciók!   Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.  Notebook ( laptop ) Szerviz
https://www.klickcomp.hu   KLICK COMPUTER KFT.   ( Miskolc , Meggyesalja utca 93.)
 ©  Copyright  Klick Computer Hungary Kft.   2005-2007   www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!
    Klick Computer Hungary Kft. Acer Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebBolt www.klickcomp.hu