Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer EcoDisplay kijelzők

Acer EcoDisplay kijelzők


Acer EcoDisplay : energiatakarékos, környezetbarát


2009.09.25 - Milánó Acer termékek, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház

/

Acer kijelzők, monitorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház

Acer EcoDisplay

Csökkentik a birtoklási költséget, ugyanakkor környezetbarátok is


Acer TFT kijelző, monitor árlistaA huszadik század tanúja volt a számítógépek, műholdak, az Internet növekvő népszerűségének, melyek egyenként is óriási szerepet játszottak az innováció ösztönzésében.

Az új évezred kihívása pedig az, hogy megtartsuk az innováció lendületét úgy, hogy közben a világ erőforrásait megkíméljük. Ennek eredményeképpen kritikus fontosságú olyan termékek fejlesztése, melyek a lehető legkisebb hatással vannak környezetünkre, ugyanakkor megfelelnek a felhasználói igényeknek, funkcióknak és hozzáadott értéket is képviselnek.

A környezettel kapcsolatos aggodalmak miatt az Acer megtesz minden tőle telhetőt, hogy termékeit a vonatkozó nemzetközi és helyi szabályozóknak megfelelően tervezze. Az Acer minden erőfeszítése azon a szemléleten alapul, miszerint bármely ipari folyamat, amely csökkenti a természetes energia és nyersanyag felhasználást, az megtakarítást generál és jelentős mértékben hozzájárul a világ erőforrásainak megóvásához.

A környezetbarát kijelzők számottevő mértékben képesek csökkenteni az üzleti költségeket is. Az energiát hatékonyabban felhasználó felszerelés kevesebb hőt termel, hosszabb lesz az életciklusa, kevesebb légkondicionálást igényel és mindezek felett energia-megtakarítása is tekintélyes lehet. A kétlámpás tervezéssel készült Acer LCD kijelzők több mint 50%-kal képesek csökkenteni a fogyasztást, míg a LED technológia előnyeit használó monitorok több mint 63%-kal több energiát takarítanak meg, mint a hagyományos kijelzők. Ez azt jelenti, hogy ha Ön az Acer S243HL WLED kijelzőt használja, akkor évente 16,04 kg CO2kibocsájtástól kíméli meg a világot. Ennyi CO2-t 1,33 fa képes elnyelni. Hosszú távon, a környezetbarát eszközök vásárlása bölcs döntésnek tűnik, és nem csak a környezet apropóján, hanem a birtoklási költség csökkentése miatt is.

Az Acer professzionális EcoDisplay sorozat környezetbarát tervezése a következőket jelenti: a korlátozások alá eső alkotóelemek pontos kezelése; energiatakarékos dizájn; vékony termékek (S243HL < 15 mm, a legvékonyabb 24” kijelző a piacon) és minimalista csomagolási dizájn; eszköz újrahasznosítási kapacitás.

Az Acer monitor műanyag házakhoz és részegységekhez használt anyagok nem tartalmaznak olyan veszélyes alkotóelemeket, mint például PVC és BFR. Konkrétan a monitorok háza, a nyomtatott áramkör panelek, csatlakozók és belső kábelek mind PVC és BFR mentesek. Most pedig az Acer bemutatja a higanymentes kijelzőket, melyek LED megvilágítási technológiát használnak a hagyományos fénycsövek helyett.

Amellett, hogy higanymentes, a LED lámpa dizájn számos további előnyt hordoz: alacsonyabb áram fogyasztás, nagyobb hatékonyság, hosszabb életciklus, kisebb méret (lehetővé téve a vékonyabb formákat) és megnövelt ellenálló képesség, mely által kevésbé érzékeny a külső rázkódásra.

Számos Acer professzionális kijelző szerezte meg az EPEAT Gold szabvány minősítést, mely garantálja a magas fokú biztonságot és a hosszú távú megbízhatóságot. Továbbá, minden egyes Acer Üzleti sorozatra az ún. Zero bright dot pixel policy vonatkozik, azaz az eszközökben garantáltan nincsen egyetlen fényes (hibás) pixel sem..

 Acer TFT kijelző, monitor árlista

Monitor ( TFT, LCD ) online bolt árlista

Monitor OnLine vásárlás árlista

Monitor : TV tuneres OnLine vásárlás árlista

Acer termékek vásárlása : bolt árak
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolĂłdĂł

Acer hĂ­rek
Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP és Lenovo laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer
Klick Computer Hungary Kft.
  https://www.klickcomp.hu


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü