Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Az Android™: a mobilitás kvintesszenciája

Az Android™: a mobilitás kvintesszenciája


Az új Android operációs rendszerrel ellátott Acer Aspire One-nal az Internet és emailek azonnali elérése már nem csupán egy álom.


2009.09.25 - Milánó Acer termékek, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház

Google Android A kulcs a mobilitás. A kulcs ahhoz, hogy megérthessük az Acer Csoport átfogó mobil termék vonalát, mely a felhasználók számára azt kínálja, hogy bármikor, bárhol online lehetnek és építhetik kapcsolataikat megszakítás nélkül.


Acer Aspire One netbook árlistaDe a bármikor, bárhol már nem elég: a felhasználók gyors és könnyű Internet hozzáférést igényelnek.
Az Acer Csoport azon döntése, hogy különböző megoldásokat fejleszt, melyek élén az Android™ operációs rendszer áll, a felhasználók számára egyszerűen használható és azonnali hozzáférést jelent, hogy a hatékonyság menet közben is még jobb legyen.

Egy jobb mobil ökoszisztéma felépítésével számtalan ember életét tehetnénk gazdagabbá szerte a világon: ha nagyobb nyitottságot biztosítunk a mobil környezetben, akkor az iparban mindenki számára lehetővé tesszük, hogy gyorsabban fejlesszen, és hogy gyorsabban reagáljon a felhasználók igényeire.
Ezért van az, hogy az Android™ már most a jövő felé kacsingat: nyílt forráskódú; kibővíthető oly módon, hogy magába olvasszon új, modern technológiákat, ahogyan azok megszületnek és a legjobb választás azoknak, akik számára az Internet egy nyitott ablak a világ felé, mely segít nekik, hogy lépést tartsanak szociális és üzleti, Internet központú életükkel.

Az Acer Csoport célja az, hogy a felhasználói igényekre gyorsabban és a legjobb megoldásokkal reagáljon.
Az Acer Csoport az első, mely olyan vegyes termékkínálatot mondhat a magáénak, mely Android™-ra épül, arra a platformra, mely kifejezetten a mobil eszközök számára készült: ez azt jelenti, hogy a felhasználók gazdagabb és még összetettebb élményt kapnak, egy valóban hasznos Internet és online élményt menet közben.

A dual-boot-os (két különböző operációs rendszer indítása között választhatunk az eszköz bekapcsolásakor) netbook valódi forradalmat hoz, ahogyan a két világ legjobbját tárja elénk. Az Android™ közvetlen kapcsolatot, ultra-gyors csatlakozást és sebességet kínál, hogy a web-böngészéshez, emailekhez vagy a szociális kapcsolatainkhoz azonnal hozzáférhessünk, mindez együtt a teljes és megbízhatóan termelékeny Windows® környezettel; csak az operációs rendszer átváltóra kell kattintanunk hozzá.

Indítsa el az Acer Aspire One-t Android™ rendszerrel másodpercek alatt az ultra-gyors csatlakozás érdekében. Amikor a munkában van szüksége csúcs-teljesítményre, csak váltson operációs rendszert és használja ki a Windows® 7 funkcionalitását. Még újraindításra sincs szükség. Továbbá minden olyan internet kapcsolat, mely az Android™ platformon épült fel, folyamatosan futni fog még akkor is, ha újraindítja a netbookot, vagy felfüggeszti a munkamenetet.

Az új Android™ operációs rendszerrel ellátott Acer Aspire One-nal az Internet és emailek azonnali elérése már nem csupán egy álom. Csak 18 másodpercet kell várnia, és máris cseveghet, leveleket küldhet, vagy kereshet az Interneten és ha sietve indulnia kell, csak 3 másodpercig tart a rendszer leállítása.

Az Acer Android™ okostelefon a legújabb technológiákat és fejlesztéseket hozza el a fogyasztók legnagyobb örömére, és mindezt egy megbízható, könnyen használható eszközben megtestesítve.

A gyors és kellemes kinézetű felhasználói felületének használata könnyen elsajátítható és egyedi
alkalmazásokat is tartalmaz.
A Qualcomm Snapdragon™ számítási és grafikai képességeire, és a WVGA felbontásra alapozva ez egy ideális eszköz a multimédiás szórakoztatásra (zene, videók, képek, játékok) valamint a helyi alkalmazások kiélvezésére.

 Acer Aspire One netbook árlista

Netbook ( mini notebook) online bolt árlista
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolĂłdĂł

Acer hĂ­rek
Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP és Lenovo laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer
Klick Computer Hungary Kft.
  https://www.klickcomp.hu


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü