Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  A környezet az első: Az Acer teljes környezetbarát kijelző sorozata

A környezet az első: Az Acer teljes környezetbarát kijelző sorozata


Anyagok újrahasznosíthatósága, A korlátozott összetevők megfelelő kezelése, Energiatakarékos működés, Vékony termékek és minimalista csomagolás


2009.11.20 - Milánó Acer termékek, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház / Acer kijelzők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház

Acer EcoDisplay

Az Acer tökéletesen tisztában azzal, hogy termékei milyen hatással lehetnek a környezetre és arra koncentrál, hogy olyan termékeket tervezzen, melyek teljes életciklusuk során minimális hatással vannak az éghajlatra és a környezetre, valamint a lehető legbiztonságosabb anyagokból készülnek.


Acer TFT kijelző, monitor árlista


Ezért az Acer megtesz mindent azért, hogy olyan termékeket készítsen, melyek megfelelnek a nemzetközi és helyi szabályozásoknak. Az Acer termék-tervezési módszer a felhasználói szükségletek, a funkcionalitás, valamint a hozzáadott érték mellett figyelembe veszi azt is, hogy miként lehet a környezet terhelését csökkenteni már a gyártás kezdetétől.

Az EcoDisplay-Ready Acer LCD monitorok a következőképpen valósítják meg a környezetbarát szemléletet:

o Termék újrahasznosítás
o A korlátozott összetevők megfelelő kezelése
o Energiatakarékos működés
o Vékony termékek és minimalista csomagolás

Az Acer LCD monitorok továbbá megfelelnek a legismertebb programok előírásainak, melyek az energia hatékony és öko-kompatibilis termékeket hivatottak népszerűsíteni: Energy Star, EPEAT, TCO, stb.

Energy Star® 5.0
Az Energy Star program az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége és az Egyesült Államok Energiaügyi Hivatalának együttműködésében született meg 1992-ben azzal a céllal, hogy az irodai eszközöket fel lehessen címkézni. Egy Energy Star címke biztosíték arra, hogy az adott eszköz speciális energia-hatékony tulajdonsággal rendelkezik, mely révén kevesebb energiát fogyaszt normál működése során és automatikusan alacsony fogyasztási szintre kapcsol át, amikor használaton kívül van, a teljesítmény csökkentése nélkül.

Minden egyes Acer LED kijelző megfelel az Energy Star® 5.0 előírásnak, míg a többi 2010 januárjától fogja teljesíteni az Energy Star® 5.0 követelményeit.
Az Energy Star 5.0 szerint a kijelzőknek a legszigorúbb elvárásoknak kell megfelelniük bekapcsolt, alvó és kikapcsolt állapotban. Továbbá az Energy Star 5.0 minősített monitorok 20%-kal energia-hatékonyabbak, mint az összehasonlítható, nem minősített termékek.

Energiatakarékos technológiák
Az Acer mindig is elkötelezett volt olyan termékek tervezése mellett, melyek energiatakarékos tulajdonságokkal rendelkeznek.
A két lámpás Acer LCD kijelzők akár 58%-kal is képesek csökkenteni az áram fogyasztást szemben a hagyományos négy-lámpás kijelzőkkel szemben, míg azok a monitorok, melyek LED hátsó-megvilágítású technológiával készültek, kiváló energiatakarékosságuk révén akár 63%-os megtakarításra is képesek a hagyományos monitorokkal összehasonlítva.

LED megvilágítást használunk a megszokott fluoreszkáló lámpák helyett, minden WLED kijelző higanymentes és biztonságos a környezet számára. A LED lámpa tervezés számos előnnyel jár, mint például az alacsonyabb áramfogyasztás, nagyobb hatékonyság, hosszabb élettartam, kisebb méret és tartósabb kivitelezés, mely által külső rázkódás hatására kisebb a sérülés veszélye.

Továbbá az Ultra Alacsony Áramfogyasztási Technológiának (Ultra Low Power Consumption Technology) köszönhetően az Acer monitorok kevesebb, mint 0.1W-ot fogyasztanak készenléti üzemmódban.

Válaszul a nemzetközi trendekre és elvárásokra, az Acer monitorokban használt műanyag és mechanikai részek nem tartalmaznak olyan veszélyes anyagokat, mint a PVC és a BFR. Ide tartozik a monitor borítása, a nyomtatott áramkörök lapjai, a csatlakozók és belső kábelek, mind rendszer és panelhez tartozó.

Minden egyes Acer LCD kijelző esetében újrahasznosítható és újra felhasználható csomagoló anyagokat használunk, beleértve a papírt, a műanyag tasakot és habszivacsot is.


Acer TFT kijelző, monitor árlista

Monitor ( TFT, LCD ) online bolt árlista

Monitor OnLine vásárlás árlista

Monitor : TV tuneres OnLine vásárlás árlista

Acer termékek vásárlása : bolt árak
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolĂłdĂł

Acer hĂ­rek
Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP és Lenovo laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer
Klick Computer Hungary Kft.
  https://www.klickcomp.hu


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü