Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer: A jövő a mobilban van

Acer: A jövő a mobilban van


Acer okostelefonok: zseb méretű PC-k


2010.02.15 Acer termékek, notebookok, laptopok, netbookok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház   Acer netbookok, netbook kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Acer Okostelefonok, beTouch, neoTouch, Liquid


Az elit felhasználók számára tervezett intelligens telefonoktól a nagy közönség számára készült igazi jelenségekig: az okostelefonok népszerűek és a piaci inváziójuk ékesen bizonyítja ezt.

WebÁruház

Az elvárások szerint az intelligens telefon szegmens 2010-ben eléri a 266 millió darabos keresletet, ami gyakorlatilag a nemzetközi mobiltelefon értékesítés egynegyedét jelenti. Legújabb piackutatások szerint, jelen pillanatban 4 milliárd ember van világszerte valamilyen mobiltelefon szolgáltatás előfizetés birtokában, és körülbelül 200 millió okostelefont adnak el évente, melynek várható növekedése éves 15% lesz az elkövetkező 3-5 évben. Az Acer, mint elismert trend-alakító, azt tűzte ki célul, hogy 2013-ra egyike lesz az első öt forgalmazónak azáltal, hogy kiaknázza azt az erőt és eszközöket, melyeket a számítástechnika és mobilitás terén magáénak tudhat.

“A mobiltelefon szegmens növekedésének következő fázisát a fejlettebb technológiák, valamint az adat- és hangszolgáltatásokhoz kapcsolódó erősödő igény fogja indukálni az elkövetkező néhány évben. Az Acer szakértelme és tapasztalatai, melyeket notebook és PC forgalmazóként szerzett, az okostelefon részleg sikerét nagyszerűen fogja elősegíteni,” - magyarázta Gianfranco Lanci, az Acer Inc. elnök-vezérigazgatója - “Ha figyelembe vesszük a személyi számítógépek számának növekedését, láthatjuk, hogy ezt leginkább az internet hatása okozta, illetve az emberek szükséglete, hogy kapcsolódjon és barangoljon. Már csak egy apró lépés van a kapcsolódás és a folyamatosan kapcsolatban maradás szükségessége között. Ezért növekedett meg ily mértékben a kicsi, hordozható készülékek iránti kereslet ".


Acer Okostelefonok, beTouch, neoTouch, Liquid


A legtöbb felhasználó úgy tekint ezekre az eszközökre, mint a tökéletes felszerelés ha csevegni, barangolni, vagy emailezni akarnak. Nyilvánvalóan ez lendítette fel igazán az egyre kompaktabb eszközök iránti igényt. Az Acer célja tehát az, hogy olyan eszközöket kínáljon, melyek magukban ötvözik a számítógépek képességeit teljesítmény tekintetében, illetve az olyan fejlett telefonos tulajdonságokat, mint például a hosszú akkumulátor üzemidő. Röviden olyan eszközöket, melyek olyan erősek, mint egy számítógép, de „azonnal üzemképesek”, mint egy telefon.

Ezért tekint az Acer mobil termékeire – okostelefonokra, netbookokra és notebookokra – úgy, mint web alapú kommunikációs eszközökre, melyek különböző méretekben és teljesítménnyel kaphatók a változatos felhasználói viselkedéseknek megfelelően: az egyszerű weben keresztüli információ és dokumentum eléréstől, egészen az egyre bonyolultabb anyagok létrehozásáig.

Az egykezes eszközök, mint például az okostelefonok, tökéletes választás az egyszerű webes kapcsolathoz és anyagok, tartalmak eléréséhez. 2,8-tól 6 hüvelyk méretű képernyővel és gyakran teljes méretű billentyűzet nélkül, ezeket az eszközöket könnyen kezelhetjük egy kézzel is, ha gyorsan és erőfeszítés nélkül kívánunk internetezni.

A kétkezes eszközök megfelelnek a tartalom- és dokumentum létrehozás, és a szövegírás feltételeinek is menet közben. A netbookokat azért fejlesztették ki, hogy megfeleljenek ennek az igénynek. A könnyű és kompakt netbookok körülbelül 1kg súlyúak, kijelzőjük 8,9 és 11,6 hüvelyk közötti méretű. Magunkkal vihetjük bárhova, hogy írjunk vagy átnézzünk dokumentumokat, akármikor csak szükséges.

Multimédia fájlok szerkesztéséhez már jobb grafikára és számítási teljesítményre van szükség, valamint nagyobb kijelzőre. Röviden egy notebookra van szükség. A notebookoknak erősebb processzoruk, dedikált grafikai megoldásuk és a nagyobb kijelzőnek (12”-nél nagyobb) és a teljes méretű billentyűzetnek köszönhetően bármilyen tartalmat lehetséges velük feldolgozni.
Manapság az a képesség, hogy egy cég képes a piac számára a tapasztalat eme folytonosságát nyújtani a netbook/notebook és okostelefon vonalon keresztül, kritikus fontossággal bír. A tapasztalat folytonossága a felhasználók számára a biztonság érzetét kelti, egy közös Acer élményt. Az Acerrel bármikor, bárhol kapcsolatban lenni nem kívánság, hanem maga a valóság.


Acer Okostelefonok, beTouch, neoTouch, Liquid


Az okostelefonok fogyasztó piacon való megjelenésükkel, a felhasználók megtalálták a választ arra az egyre növekvő igényükre, hogy az interneten keresztül hozzáférhessenek információkhoz és tartalmakhoz, e-mailhez és mindenekelőtt a közösségi hálózatokhoz bármikor, bárhol.

Az Acer kétségtelenül egyike azon vállalatoknak, amelyek nagyban hozzájárultak az okostelefonok terjesztéséhez a fogyasztói piacon, köszönhetően technológiailag innovatív és könnyen használható eszközeinek széles skálájának, mellyel egy egyre inkább mobilis és interaktív kommunikációba vonta be a felhasználókat.

Amikor a legapróbb részletekig kidolgozott szemet gyönyörködtető formák a legjobb technológiákkal találkoznak, megszületnek az új Acer okostelefonok, eszközök kifinomult stílussal és modern dizájnnal. Kiegészítők, csordultig tele egyéni vonásokkal, melyeket mindig magával vihet és mutogathat akár.

A teljes termékkínálat három egyedi vonalból áll:a beTouch, a neoTouch, és a Liquid. Egyre közelebb állnak a fogyasztók igényeihez, és az Acer nagyon is tisztában van azzal, hogy azok messze nem egyformák. Ezért van az, hogy az Acer célja az, hogy meghatározza a “megfelelő” terméket az egyes ügyfelek számára felhasználói preferenciái alapján. Minden felhasználó értékeli az egyszerűséget és az Acer sokat fektet abba, hogy fejlessze a felhasználói élményt az ergonómia, a felhasználói felület, az alkalmazások és a tartalmak területén.


Acer Aspire One netbook árlista

Netbook ( mini notebook) online bolt árlista

Acer termékek vásárlása : bolt árak
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347

Notebook, laptop kereső

Laptop vásárlás 3 lépésben

Laptop vásárlás 3 lépésbenKlick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolódó

Acer hírek
Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP és Lenovo laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer
Klick Computer Hungary Kft.
  https://www.klickcomp.hu


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü