Acrobat Professional 9 Windows Hungarian Retail 22020743 Technikai adatlap



Acrobat Professional 9 Windows Hungarian Retail 

22020743


Gyártó : 

ADOBE / Adobe ADOBE

   Már NEM rendelhető!

2011.03.18 óta kínálatunkban NEM szereplő termék.
Acrobat Professional 9 aktuális ajánlatunk


Acrobat Professional 9 Windows Hungarian Retail 22020743 fotó
Click a(z) Acrobat Professional 9 Windows Hungarian Retail fotóra (csak illusztráció)



Adobe, ADOBE kínálatunk Adobe árlista

Szoftver bolt árlista

  

Acrobat Professional 9 Windows



Nettó Ár:
Bruttó Ár:
181 430- Ft
230 416- Ft





Törzsvásárlói pont 2304- klick







Acrobat Professional 9 Windows Hungarian Retail Technikai adatok, műszaki paraméterek 22020743



Tech. Spec. Info : Az Adobe Acrobat szoftver kiváló lehetőséget kínál azon üzleti, kreatív és tervező szakembereknek, akik biztonságosan és hatékonyan szeretnének dokmentumokkal dolgozni. Tökéletes megoldás kész dokumentumok elküldésére, azok átolvasására és korrektúrázására. Az elkészített PDF fájl tartalmazza az összes képi-, szöveg- és stíluselemet, amit a tervező - illetve a dokumentum készítője - elhelyezett benne.

Microsoft Office, Internet Explorer, Microsoft Vision és AutoCAD programokból hozhat létre Adobe PDF fájlt a beállítások megtartásával és a nagy formátumú rajzok támogatásával. Az Adobe Acrobat segítségével létrehozott dokumentumainkkal egyszerűbb az irodai munka, a szoros határidők betartása és a precíz nyomdai előkészítés. Üzleti, műszaki és kreatív szakterületeken a testreszabott funkciók alkalmazásával lehetőségünk nyílik PDF dokumentum létrehozására, szerkesztésére, továbbítására, böngészésére; de akár mozgóképet, Flash-animációt is beilleszthetünk PDF állományunkba.

A PDF segítségével a kollégák és az ügyfelek közti kommunikáció felgyorsítható. A PDF állományok a tartalom védelme szempontjából hozzáférési jogosultságokkal láthatók el. Az Adobe Acrobattal a Microsoft Outlook-ban írt és kapott e-mail-eket is PDF-fé alakíthatja a csatolt állományokkal együtt (néhány kivételtől eltekintve).

Az Acrobat Professional segítségével könnyedén készíthet elektronikus űrlapokat, melyeket felrakhat internetre vagy elküldheti az ügyfeleinek, és így rengeteg papírmunkát takaríthat meg.

Töltse le az ingyenes Adobe Reader szoftvert, amellyel megnyithatja, véleményezheti és digitális aláírással láthatja el a PDF formátumú dokumentumokat, sőt, munkatársaival élő online csoportmunkában is részt vehet.

Magyar ékezetes betűk helyes kezelése
Amennyiben egy már kész PDF dokumentumot szeretnék javítani, akkor ezt már probléma nélkül megtehetjük. Az Acrobat új verziójában a Szövegjavító Eszköz (TouchUpTextTools) már kezeli az ő és ű betűket, ugyanúgy, mint a többi kelet-európai és más karaktereket.

De ne feledjük, a Szövegjavító Eszköz csak rövid javításra való. Teljes dokumentumok és könyvek átszerkesztésére nem ajánlatos. Az Acrobat dokumentumkezelő program, nem szövegszerkesztő. Használjuk mindig a forrásfájlt, ha komolyabb módosítást szeretnénk!

Űrlapok készítése és menedszelése.
Nem is gondolnánk, hány helyen tudjuk az űrlapokat használni a mindennapi munkánkban! Nem is foglalkoztunk vele, mert űrlapot készíteni bonyolult feladat volt, és az adatok feldolgozása nehézkes. Az Acrobat új verziójával mindez megváltozik. Percek alatt összeállíthatunk egy elektronikus PDF-űrlapot annélkül, hogy komolyabb ismereteink lennének róla. Az így készült dokumentum elektronikusan kitölthető lesz, így a tárolása és a feldolgozása sokkal egyszerűbbé válik. Az űrlapot akár Acrobaton belül is elkészíthetjük, de már kész formanyomtatványokból is pillanatok alatt kitölthető elektronikus lapot generálhatunk. A PDF-űrlap pedig az ingyenes Adobe Reader programmal is kitölthető és elmenthető lesz.

Az űrlapot az Acrobat.com oldalon tárolhatjuk, ahonnan az ügyfeleink letölthetik, majd a kitöltött adatok oda érkeznek vissza, így az adatokat az Acrobat programmal gyűjthetjük össze. A kapott adatokat táblázatban láthatjuk, rendezhetjük, szűrhetjük, még az Acrobaton belül. Nem kell semmilyen speciális programot fejleszteni. Szükség esetén CSV formába exportálhatunk, és számolótáblában megnyithatjuk. Az űrlap-adatok gyűjtése és rendezése kis és közepes vállalatoknak ajánlott. A program maximum 500 kliensig képes az adatokat gyűjteni. E felett ajánljuk az Adobe LiveCycle technológiát.

Kitöltött űrlap elmentése
Amennyiben az Adobe Acrobat Standard 9 vagy bővebb verzióban engedélyeztük a PDF-ben kitöltött űrlap elmentését, akkor a kész vagy félkész űrlapot elmenthetjük. Figyelem! A mentésnél mindenképpen a Mentés (Save) parancsot kell használni. Ha a Mentés másként (Save as) opciót használjuk, akkor elveszti a PDF az elmenthetőségét. A korábbi verzióban ehhez a funkcióhoz mindenképpen az Acrobat Professional változat volt szükséges.

Weboldal tartalmak szelektív mentése PDF formába.
Amikor egy weboldalt szeretnénk PDf formába menteni, akkor általában nekünk csak az oldal fő tartalma szükséges, a bannerek, reklámok, fejlécek stb. elemek nem.
Az Acrobat új, Select funkciójával kijelölhetjük, hogy az oldal mely tartalmát szeretnénk PDF formára alakítani, így csak az fog szerepelni a dokumentumba. Ezzel rengeteg felesleges adattól szabadulhatunk meg. A konvertálás során a PDF dokumentumban a képek és a szöveg mellett a Flash, és más multimédiás elemeket is láthatjuk, lejátszhatjuk.
És miért érdemes egy weboldalt PDF formára alakítani? Íme néhány példa:
- Hírek archiválása
- Weboldal lementése egyetlen tömörített dokumentumba.
- Később könnyebb benne keresni.
- A lementett információkat akkor is megtekeinthetjük, ha éppen nincs internet a közelben.
- A PDF formájú weboldal korrektúra jelekkel és megjegyzésekkel látható el, vagy akár digitálisan alá is írható.
- stb...

A weboldal szelektív konvertálása az Internet Explorerbe beépülő funkcióval műkődik.

PDF készítése vágólapról.
PDF most már nem csak fájlból, vagy nyomtatáson keresztül készülhet, hanem vágólapon keresztül is. Így a a dokumentum valamely részét kijelölve és vágólapra másolva, az Acrobat programban PDF-et készíthetünk belőle. Ezzel a módszerrel olyan programokból is készíthetünk PDF dokumentumot, amelyből eddig nem tudtunk.

Megújult szövegfelismerő technológia.
Az Acrobat egy teljesen új technológiát használ a szkennelt dokumentumok tárolására és kereshetőségére, így kisebb fájlméretet kapunk, miközben mégis jó minőségű dokumentumunk lesz.
Amikor egy papír dokumentumot szkennelünk, akkor az képpontokból fog állni, mint egy kép. Ha nagyobb felbontással szkennelünk, a dokumentum minősége javulni fog, de vele együtt a fájl mérete is óriásira fog nővekedni. Az Acrobat OCR (szövegfelismerő) technikája megtalálja ebben a dokumentumban a szöveget, és azt vektorossá alakítja, miközben egy rejtett rétegen alá helyezi a megfelelő karaktereket. Erre azért van szükség, mert egyáltalán nem biztos, hogy a mi gépünkün is ugyanazok a betűtípusok találhatóak, mint ahol a papír alapú dokumentum készült. Viszont a vektorizálásnak hála, mi azokkal fogjuk látni, a rejtett rétegnek köszönhetően pedig a szöveg kereshető, kijelölhető és kimásolható lesz. Igaz, a rejtett rétegen nem az eredeti betűtípusok lesznek, de ez nem számít, mert mi azt nem fogjuk látni.

Nagyobb biztonság
Ha szeretnénk a dokumentumainkat biztonságban tudni, az Acrobat programmal már 256-bites titkosítást használhatunk. Ezt a korábbihoz képest 128-szor nehezebb feltörni.

Gyorsabban láthatunk munkához
Az Adobe Acrobat 9 indítása az Acrobat 8 programhoz képest feleannyi időt igényel.

Használjunk multimédiás tartalmat a PDF fájlokban
A Flash alkalmazás natív támogatásának köszönhetően az Adobe Flash szoftverrel létrehozott videót és hangot vehetünk fel a PDF-dokumentumokba.

Egyszerre több PDF-fájlban kereshetünk
Továbbfejlesztett szolgáltatás segít, hogy ugyanazon mappa több PDF-fájljában keressünk, így gyorsan megtaláljuk a szükséges információt.

Használhatjuk az Acrobat.com webhelyet
Az Acrobat Pro és az Acrobat.com webhely együttes használatával nagyméretű dokumentumokat tárolhatunk és oszthatunk meg, űrlapadatokat gyűjthetünk, és bárhol, bárkivel közösen ellenőrizhetünk dokumentumokat.

Végérvényesen eltávolíthatjuk a bizalmas információkat
A bizalmas szövegek, illusztrációk vagy egyéb információk elfedéséhez a kihagyási eszközökkel töröljük végérvényesen az adott tartalmat a PDF-dokumentumból. A PDF-dokumentum kiküldése előtt ellenőrizzük, hogy az tartalmaz-e törlendő metaadatokat, rejtett rétegeket vagy más rejtett információkat.

Legújabb operációs rendszerek és programok támogatása.
Az Acrobat új verziója már tökéletesen együttműködik az Office 2007-es verzióval, és Windows Vista 64-bites rendszeren is gond nélkül működik.

ADOBE ACROBAT PRO FUNKCIÓK


Különböző típusú tartalmak egyesítése egyetlen PDF Portfolioba
Amikor egy teljes projekten dolgozunk, akkor rengeteg fájlunk keletkezik. Mindezt együtt kezelhetjük, hogyha PDF Portolioba egyesítjük őket. A PDF Portfolio olyan, mint egy speciális mappa: egyetlen PDF fájlunk van, amiben tárolhatjuk, megnyithatjuk a munkafájlainkat. Így a teljes projektet egybe tudjuk kezelni, és elküldeni a munkatársaknak, ügyfeleknek. A PDF Portfolio megnyitásához pedig elegendő az ingyenes Adobe Reader. A PDF Portfolio nem egyszerűen csak egy mappa, mert könnyedén látványos felhasználói felületet hozhatunk létre. Így az ügyfeleknek egy igényes csomagban tudjuk elküldeni a fájlokat.
A PDF Portfolio az Adobe által támogatott fájlokat megmutatja. Ilyen fájlok a képek, az Office, Flash és videó fájlok, stb...
Amennyiben PDF Portfoliot használunk, biztosak lehetünk benne, hogy minden munkafájlunk együtt lesz, és amikor elküldjük az ügyfeleinknek, nem fog elveszni. Sok helyen a tűzfal fájlok tucatjait blokkolja (pl. ZIP), viszont a PDF nincs tiltva, így nekik is át tudjuk küldeni. Ha mégse, akkor pedig feltölthetjük az acrobat.com oldalra. Mivel a Portfolio PDF formátumú, így az egész csomag a PDF biztonságát élvezi. Lehetőségünk van a csomagot, és a csomag tartalmát is levédeni.




Csoportos PDF nézet
Amennyiben az Adobe Acrobat 9 Pro vagy bővebb verzióban a csoportos PDF nézetet választottuk, akkor egy speciális PDF dokumentumot kapunk. Azt ha megnyitjuk az ingyenes Reader programmal, akkor közösen láthatjuk a dokumentumot a PDF készítőjével.
A nézet össze van kapcsolva, így ha az egyik szemlélő lapoz, akkor mindenkinél lapozódni fog a dokumentum. Ha valaki nagyít, akkor a program a nagyítási parancsot átküldi mindenkinek, így a többieknél is ugyanaz a nagyítás fog megjelenni.
A kommunikációt tovább segíti, hogy a dokumentum mellett egy chat ablak található, így azonnal meg is vitathatjuk a javaslatainkat.
Az irányítást bárki végezheti, nem csak az, aki a PDF dokumentumot előállította.
A Csoportos nézet a következő funkciókat osztja meg a nézőkkel: adott oldal, adott nagyítás, adott lapelforgatás. Mivel a program csak dokumentummozgási információkat továbbít (pl. lapozz a 3. oldalra), a Csoportos nézet teljesen biztonságos.

A Csoportos nézetben maximum 3 résztvevő lehet.

Amennyiben nem elegendő a PDF dokumentum megosztása, akkor az egész képernyőt is láthatóvá tehetjük a többiek előtt. Ebben az esetben a rendszer az Acrobat Connect Pro szoftverhez kapcsolódik. A kapcsolódáshoz nem szükséges az Acrobat programot elhagyni.



Csoportos PDF korrektúra
Amennyiben az Adobe Acrobat 9 Pro vagy bővebb verzióban a csoportos korrektúrát választottuk, akkor egy olyan speciális PDF dokumentumot kapunk, amelyiket az ingyenes Adobe Reader programban is megjegyzésekkel tudjuk ellátni. A megjegyzések azonnal elküldhetőek a PDF készítőjének. Egyidőben többen is korrektúrázhatják a dokumentumot, így nem kell megvárni, míg a többiek végeznek. Mindez online zajlik, ezért a többiek megjegyzéseit azonnal láthatjuk.
A beérkezett megjegyzéseket a már megszokott módon tudjuk rendezni.



PDF dokumentumok összehasonlítása
Ha szeretnénk megtudni, miben különbözik két dokumentum, a legjobb módszer, ha az Acrobat programban található PDF összehasonlítást választjuk.
A program a teljes dokumentumot alaposan átnézi, és a legkisebb változást is megtalálja. Eredményül egy olyan PDF dokumentumot találunk, ahol az Acrobatban megszokott megjegyzésekkel lettek ellátva a különbségek. Láthatjuk, hova került be új szöveg, vagy lett kitörölve. Megtalálhatjuk, ha a betűtípus más, vagy ha egy új oldal lett beszúrva, esetleg törölve. De még a képen történt apró változásokat is megtaláljuk.

Ellenőrizhetjük a PDF szabványokat
A PDF fájlok megfelelőségéről a Szabványok párbeszédpanel tartalmaz további információkat a következőkkel kapcsolatban: PDF/A, az elektronikus dokumentumok hosszú távú archiválásának ISO szabványa; PDF/X, a kiváló minőségű, professzionális nyomtatás ideális formátuma és a PDF/E, a műszaki dokumentumok és rajzok megbízható fájlcseréjének szabványos formátuma.

Megbízható nyomtatás
A továbbfejlesztett PDF-nyomtatási munkafolyamatok mélyrehatóbb elővizsgálati teszteléssel és nyomon követéssel, a fekete jobb kezelésével és intelligens előnézetekkel rendelkeznek.

Macintosh OS X 10.5 Leopard kompatibilitás
Az Acrobat új verziója tökéletesen működik a legújabb Macintosh Leopard rendszeren is.

Továbbfejlesztett AutoCAD funkció
AutoCAD rajzainkat tömegesen alakíthatjuk át PDF formátumba, akár a 3D elemek és rétegek megtartásával. A PDF tartalmazhat könyvjelzőket és méretarányokat is.
Funkciók
a lap tetejére
Adobe PDF fájlok könnyed előállítása
Egyetlen gombnyomással hozhatunk létre Adobe PDF fájlokat a Microsoft Office alkalmazásokban (csak Windows alatt), Internet Explorer és Microsoft Outlook programokban.

Dokumentumböngészés
Az Adobe Acrobat létrehoz egy listát a dokumentumot megtekintőkről, és nyomon követi, hogy érkezett-e visszacsatolás. Összegyűjti a dokumentumban lévő megjegyzéseket egyetlen Adobe PDF fájlba, vagy megtekinthetővé teszi őket egy külön kezelőablakban.

Kiterjesztett Megjegyzés paletta
Készíthetünk egyéni bélyegzőket vagy időbélyegzőket, kijelölhetjük a dokumentum lényeges részeit ovális, felhő, vagy más alakú rajzolóeszközökkel. Az Adobe Acrobat jelzi a szövegben történt szerkesztéseket, mint például a beszúrást vagy a törlést.

Dokumentumok egyesítése
Több, akár eltérő méretű PDF fájlt is kombinálhatunk egyetlen PDF állománnyá egy lépésben (csak Windows alatt). Fejléccel, lábléccel és vízjellel is elláthatjuk dokumentumainkat.

Továbbfejlesztett dokumentumnézegetés és navigáció
A Split-pane eszközzel egyidejűleg fókuszálhatunk egy nagy méretű dokumentum adott részletére anélkül, hogy a teljes dokumentumot felnagyítanánk.

Tömörített fájlméret
Konvertáljuk papíralapú, valamint elektronikus dokumentumainkat Adobe PDF formátumba a hatékonyabb archiválás céljából!

Dokumentumok hozzáférhetősége és megtekintése
A PDF fájlt bármilyen platformon is nyitjuk meg, a benne lévő képek, fontok formátumhűen jelennek meg - úgy, mint a forrásdokumentumban.

Kereshető szöveg
A Find és a Search funkciókkal gyorsan kereshetünk az archivált PDF-állományokban.

Hatékony biztonság
A jelszóvédelem és a 128 bites kódolás segítségével védhetjük a szellemi tulajdonjogokat, illetve a dokumentum tartalmát hozzáférhetőségi és szerkeszthetőségi szempontból is.

Mentés RTF és Microsoft Word formátumba
Dokumentunkat most már RTF és Microsoft Word formátumba is konvertálhatjuk.

Képek exportálása
TIFF, JPEG és PNG formátumokba formátum-specifikus finomítási lehetőségekkel exportálhatjuk a képeket.

PDF-oldalak mentése
Az oldalak elmentése TIFF, JPEG, PNG, PostScript és EPS formátumban lehetséges.

Fájlok közvetlen, PDF-ként való megnyitása
BMP, Compuserve GIF, HTML, JPEG, PCX, PNG, TIFF és szöveges állományok közvetlen megnyitására nyílik lehetőségünk.

Microsoft Office-szerű eszköztár
Bárhol dokkolható, de paletták formájában is használható.

Művelet-automatizálás
Félkész elemek vagy kézzel írt JavaScript funkciók segítségével megvalósított automatizálás.

Digitális aláírás
A PDF dokumentumot elláthatja digitális aláírással, ami teljesen egyenértékű azzal, mintha egy papírdokumentumot kézzel írna alá.



Tekintsen meg egy Geotrust digitális aláírással rendelkező dokumentumot itt

Adobe Acrobat PDF készítése a Microsoft Outlook programból
Összegyűjthetjük, konvertálhatjuk és rendezhetjük a Microsoft Outlook e-mail-eket, kereshető Adobe Acrobat PDF-dokumetumokká. PDF készítésekor a program beépíti a csatolásokat, linkeket, majd könyvjelzőkkel látja el őket, amelyekben rendezi azokat feladó, idő vagy téma szerint (csak Windows alatt).

Továbbfejlesztett megjelenés
Az új, továbbfejlesztett megjelenéssel gyorsabban és könyebben konvertálhatjuk és rendezhetjük az Adobe Acrobat PDF dokumentumokat.

Megújult fejlécek, láblécek és vízjeltechnikák
Elektronikus dokumentumainkhoz még könnyebben adhatunk hozzá fejlécet, láblécet vagy vízjelet.

Korszerűsített fájlcsatolási képességek
Még egyszerűbben csatolhatjuk a forrásfájlokat elektronikus dokumentumainkhoz, mint pl. grafikákat, ábrákat és képeket.

Adobe Acrobat PDF-dokumentumok rendezése
Vége a káosz korszakának! Az Acrobat 7 programba beépített PDF-menedzselő felülettel könnyen és gyorsan megtalálhatjuk a keresett dokumentumot. Tekintsük meg a mintaképet és a már ismert "fogd és vidd" módszerrel dobjuk bele a megfelelő csoportba!

Megújult külső
Az Adobe Acrobat új verziója szakít a már kissé régiessé vált stílussal és egy teljesen új kezelőfelületet nyújt, ami egyben kényelmesebb is. Sőt! Testre szabható eszköztárakkal még otthonosabbá tehetjük a programot. A Getting Started ablakban elérhetjük a leggyakrabban használt eszközöket és elolvashatjuk rövid ismertetőiket, így jobban megismerhetjük az új és régi - de nem használt - lehetőségeket.

Több fájl kombinálása egyetlen PDF csomaggá
Több fájlból álló, de összefüggő dokumantumainkat egyetlen jól átlátható és kereshető PDF csomaggá alakíthatjuk, ugyanakkor minden PDF dokumantumot egyéni biztonsági beállításokkal és aláírással láthatunk el.

Megosztott korrektúrák menedzselése
A korrektúrában résztvevők az egyszerűen megosztható megjegyzésekkel - IT szakember tudása nékül - lehetőséget kapnak arra, hogy lássák egymás hozzászólásait és nyomon követhessék azok állapotát.

Microsoft Outlook levelek PDF dokumentumban tárolása
Az Adobe Acrobat programmal egyszerűen beállíthatjuk, hogy az Outlook leveket automatikusan archiválja, így azok könnyen kereshetők lesznek, és biztonságosan megörződnek.

Lotus Notes levelek PDF dokumentumban tárolása
A Lotus Notes prograban tárolt leveleinket Adobe PDF dokumentummá konvertálhatjuk, így azok könnyen kereshetők és archiválhatók lesznek.

Rejtett információk törlése
Ellenőrizzük a PDF dokumentumot! Megkereshetjük az olyan rejtett adatokat, mint pl. a metadatat, a csatolás, az űrlapmező, a réteg, a könyvjelző és a jegyzet, így - ha feleslegesek - könnyedén törölhetjük őket.

Még fejlettebb OCR (optikai szövegfelismerés) technológia
Érdemes minden papíralapú dokumentumot beszkennelni és PDF-ben tárolni, hiszen az új OCR (Optical Character Recording) technológiának köszönhetően még megbízhatóbb a szöveggé alakítás, így most már a nehezen kezelhető papíriratok is élvezhetik a PDF előnyeit (pl. kereshetőség, könnyű archiválás, megosztás, biztonság stb.).

Mentés Microsoft Word formátumba
Az Adobe Acrobat dokumentumkezelő program, nem szövegszerkesztő, ezért Acrobatban nem javasolt a dokumentum tartalmának nagymértékű megváltoztatása. PDF dokumentumainkat az új lehetőségeknek köszönhetően most rendkívül egyszerűen és nagyon jó minőségben Microsoft Word formátumba konvertálhatjuk, ahol már kénylemesen szerkeszthetjük. A konvertálás során megmaradnak a formázások, betűtípusok és táblázatok is.

Továbbfejlesztett megjegyzések és korrektúrázási lehetőségek
A szoftverbe beépített új és hasznos megjegyzési eszközöknek köszönhetően a korrektúrázás meg könnyebbé válik. Az egyszemélyes, szervezeti eszközök, a méretezés és még sok minden más segít a jobb és hatékonyabb munkában.

PDF/A a biztonságos archiválás érdekében
A dokumentumainkat a PDF/A szabvány szerint is elmenthetjük, így garantáltan probléma nélkül archiválhatunk. A PDF/A egy ISO által leírt beállítási ajánlás, ami csak olyan elemeket engedályez a PDF dokumentumban, amelyek a hosszútávú archiválásnál nem okozhatnak problémát. (A PDF nem tartalmazhat audio, video fájlokat és JavaScriptet. Minden betűtípusnak beágyazottnak kell lennie, hogy később ne legyen gond az elveszett fontokkal. A színtérnek platformfüggetlennek kell lennie. Tilos a titkosítás annak érdekében, hogy elfelejtett jelszó esetén is elérhető legyen a tartalom. Csak általános metaadatok használata engedélyezett.)

ADOBE ACROBAT PROFESSIONAL FUNKCIÓK


Adobe PDF fájlok könnyed előállítása Microsoft Project-ben, Vision-ben, valamint AutoCAD-ben.
Az egygombos PDF-készítési funkció a megszokott programokhoz képest még az AutoCAD, Microsoft Project és Microsoft Vision programokban is lehetséges (csak Windows).

Formanyomtatványok készítése
Interaktív elektronikus űrlapokat is készíthetünk, amelyeket kitöltve online továbbíthatunk az adott helyre, így rengeteg papírmunkától szabadulhatunk meg.

Réteg- és nagyalakú dokumentumméret-támogatás
Az AutoCAD-ben és a Microsoft Vision-ben lévő rétegeket megőrzi a PDF fájl. Könnyedén létrehozhatunk Adobe PDF fájlokat a szabványos nagyalakú dokumentumméretnek megfelelően, amely magában foglalja az ARCH, ISO, JIS, és ANSI szabványokat.

Kreatív felhasználók testreszabott újdonságai.

Kiváló minőségű nyomdai anyag
A munkafolyamat utolsó stádiumában kiküszöbölhetjük a hibák felmerülését azáltal, hogy a PDF fájlt végső kimeneti formátumába konvertáljuk. Nyomtassunk kompozit kimenetet kiváló minőségű proof-okhoz, mentsük el kompozit EPSfájlokba, vagy hozzunk létre színrebontott kimeneti formátumot!

Beépített próbalevilágítás funkció
Ellenőrizzük le az Adobe PDF fájlokat, hogy biztosak legyünk a dokumentum megjelenését illetően; nézzük meg a színrebontást és az átlátszóságot is!

PDF/X-megfelelés
Ellenőrzi az Adobe PDF-fájlok PDF/X és PostScript level kompatibilitását a tökéletes nyomtatás érdekében.

További beállítási lehetőségek a nyomtató ablakban
Páros-páratlan oldalak nyomtatása, lapforgatás és középre igazítás, átfedés meghatározása, hagyományos rács és transfer function (a raszterezett szürkeértékek printelésének befolyásolása) figyelembe vétele, UCR (színvisszavétel) és Black Generation (a fekete legnagyobb kitöltési aránya), színrebontás, stb.

Művelet-automatizálás
Félkész elemek vagy kézzel írt JavaScript funkciók segítségével.



Kibővített megjegyzések
Bárki, aki az – ingyenesen letölthető – Adobe Reader PDF-olvasót használja, beleírhatja megjegyzéseit az Adobe Acrobat PDF-dokumentumokba, amennyiben ezt az Adobe Acrobat Professional programban engedélyeztük.

Egyszerű elektronikus PDF-űrlap készítése
Használja az Adobe LiveCycle Designer szoftvert (ami mostantól már az Adobe Acrobat Professional szoftverbe is beépült), így könnyen készíthet igényes űrlapokat. Beépíthető ellenőrző, kalkuláló modullal, és dátummal. (Tudjon meg többet az Adobe LiveCycle és PDF űrlapkezelés technológiákról!)

Acrobat Distiller
A PostScript (PS) és más nyomtatási fájlokból (PRN) könnyedén készíthetünk PDF-et. Így ellenőrizhetjük a PS fájlokat, vagy ksebb formába tehetjük.

Automatikus űrlapmezők készítése
A szoftver megkeresi a statikus PDF dokumentumban az űrlapmezőket és azokat kitölthetővé, dinamikussá alakítja, így azokat akár az ingyenes Adobe Reader programmal is ki lehet tölteni.

Bővített lehetőségek bekapcsolása az Adobe Reader programba
Az Acrobat Professional verzióban egy kattintással új funkciókat nyithatunk azoknak, akik ugyanezt a dokumentumot az ingyenes Adobe Reader programmal nyitják meg. Így az elektronikus formanyomtatvány nemcsak kitölthető, hanem elmenthető és digitálisan aláírható is lesz.

Továbbfejlesztett AutoCAD támogatás
Még jobb minőségben készíthetünk PDF dokumentumokat az Autodesk AutoCAD tervezőprogramból, így hatékonyabban és könnyebben kereshetünk munkáink között, kompakt fájlt kapunk, vagy átküdjetjük a tervet szemlézésre olyanoknak is, akik nem rendelkeznek az AutoCAD programmal.

CAD fájlok batch konvertálása PDF formába
Többé nem szükséges az CAD fájlokat egyesével megnyitni és átalakítani, hiszen az AutoCAD programba beépülő back konverter modullal akár egész könyvtárakat alakíthetunk át PDF formába.


 eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.

Adatok, rövid leírás, ár Acrobat Professional 9 Windows Hungarian Retail 22020743
Termék információk ( linkek, értékelések, vélemények ) Acrobat Professional 9 Windows Hungarian Retail 22020743
Minőség:5  
Értékelés:1 1 felhasználó minősítés
Vélemény, értékelés 5,0


Készült: Miskolc, 2011.03.18. 0:00:00

A Klick Computer Hungary Kft. Vásároljon egy megbízható számítástechnikai szaküzletben:
 »   » 

Acrobat Professional 9 Windows Hungarian Retail 22020743 Technikai adatlap


 
Műszaki adatok : Acrobat Professional 9 Windows Hungarian Retail. 22020743 eladó. Technikai adatok, típus specifikáció - KlickComp Számítástechnika Szaküzlet,

Gyártó :  ADOBE Adobe  22020743


Nincs találat.



Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.

 

Notebook webáruház, laptop szerviz, számítógép javítás Miskolc, Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP, Lenovo és Apple  laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer https://www.klickcomp.hu


Itt Klick-elget » Számítástechnika bolt Miskolc

Akció notebook, akciós Laptop |  Gyártói akció |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Copyright  © 2005-2014 Klick Computer Hungary Kft.   https://www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!