Notebook verhetetlen áron - Laptop akció 1 napig

DotCommerceDay az internetes vásárlás napja
2014.11.07 DotCommerceDay számítástechnikai akciók
Laptop akció 1 napig : notebook a legjobb áron


Ilyen olcsón sehol nem vásárolhatja meg ez a laptopot!!!

Naponta egy notebook verhetetlen áron.Laptop akció naponta

Akció 1 napig : Egy üzeletben sem találja meg olcsóbban!Laptop akció : Akció Dell Inspiron 15 Black notebook i3 4GB 1TB 129 540- Ft Csak a mai napon!

Dell Inspiron 15 Black notebook i3 - Szórakozás felsőfokon. Remek funkciók. Nem maradhat le erről a sokoldalú, 15 hüvelyk képátlójú, kiváló multimédiás élményt nyújtó szórakoztatási funkciókat kedvező áron kínáló laptopról.


Laptop akció : Akció Dell Inspiron 15 Black notebook i3 4GB 1TB

A valós világra terveztük – mert az élet ott zajlik. Azt szeretnénk, hogy számítógépét hosszú évekig szeresse és használja. Ezért tesztelünk minden egyes Inspiron laptopot, és nem csak a szokásos körülmények között.

Fókuszban a csuklópántok: Folytonos vizsgálatokkal biztosítjuk, hogy az Inspiron laptop csuklópántjai még 20 000 nyitás és csukás után is tökéletesen működjenek.

Strapabíró billentyűk: A gyakran használt billentyűket 10 millió leütéssel teszteltük, és az érintőpad gombjai sem úszták meg az 1 millió lenyomásos tesztelést. Úgyhogy ha esetleg regényt ír rajta, jó hosszan kifejtheti a cselekményt.

Fel-le, fel-le: Úgy tűnhet, hogy túlzásokba estünk – 25 ezerszer hajtottuk föl-le az Inspiron laptop alsó és felső részét, így biztosan állíthatjuk, hogy a gép belseje megfelelő védelmet élvez.

Dell bolt 129 540- Ft( Az ár utánvét, előre utalás vagy készpénz fizetés esetén érvényes. Szállítási díj 2000.-Ft További részletek)Minden Notebook ( laptop ) online bolt árlista

Számítástechnika akciók az Interneten vásárlás napjánNotebook verhetetlen áron - Laptop akció 1 napigLaptop részletre ajándék táskával