Számítástechnika akciók az Interneten vásárlás napján

DotCommerceDay az internetes vásárlás napja
2014.11.07 DotCommerceDay számítástechnikai akciókKezdődik a karácsonyi ajándékvásárlás időszaka. Minden évben jó ajándékozási ötletekkel állunk látogatóink rendelkezésére. Az idén is lesz majd ötlet lista.

Előtte azonban itt ez a remek alkalom a DotCommerceDay ( az internetes vásárlás napja ), hogy rámutassunk, hogy az interneten, otthonról, mellőzve a tömeget, kényelmesen is megvásárolhatja az ajándékokat.

A 2014-es kínálatunk az Interneten vásárlás napjára. Nincs más dolga, csak klickelgessen!

Kezdjük egy kis ráhangolással
Klickelgető online számítástechnikai kvíz nyereményjáték

számítástechnikai kvíz nyereményjáték nyereménye : Canyon notebook állvány

Számítástechnikai kérdéseinkre kell válaszolnia, hogy Öné lehessen az ajándék!A helyes választ beküldők közül a legszerencsésebb a képen látható ajándékkal lesz gazdagabb!

Ötletes ajándék, ha túlságosan melegszik a gyermeke laptop-ja. És az ára? Csak néhány perc szórakozás. Tegye próbára számítástechnikai tudását!

Start számítástechnikai kvíz

A nyereményjátékban történő részvétel regisztrációhoz kötött, egy látogató csak egyszer vehet részt. A nyerteseket e-mailben értesítjük, valamint honlapunkon közzétesszük játékok eredményét: Klick-elgető Kvíz nyereményjáték értékes ajándékkal eddigi nyereményei és szabályzata


Laptop részletre ajándék táskával


Vásároljon online hitellel, kényelmesen, otthonról laptopot részletre, számítógépet részletfizetésre! Laptop részletre ajándék notebook táskával

Ön csak beteszi a kosarába, interneten kitölti a hiteligénylést. Pozitív elbírálás esetén már meg is rendelte az új notebookot!

Teljeskörű online ügyintézés, mert minden szükséges lépést elvégezhet az interneten. Csak kényelmesen: sorban állás helyett Ön otthonából, online intézheti a hiteligénylést. Azonnali előbírálati választ kap a szükséges adatok megadása után.

Ajándékként pedig küldünk Önnek egy notebook táskát.

*Az akció más akcióval nem vonható össze.

Korszerűsítse számítástechnikai eszközeit - számítógép, laptop részletre vásárlással.

Az akciós notebook-ok is megvásárolhatók online áruhitellel.
Notebook verhetetlen áron!!!

Notebook verhetetlen áron

2014. november 07-én, pénteken egy notebookot verhetetlen áron kínálunk Önnek!

Akció 1 napig : Egy üzeletben sem találja meg olcsóbban!

Dell Inspiron 15 Black notebook i3 - Szórakozás felsőfokon. Remek funkciók. Nem maradhat le erről a sokoldalú, 15 hüvelyk képátlójú, kiváló multimédiás élményt nyújtó szórakoztatási funkciókat kedvező áron kínáló laptopról.

* Az akció más akcióval nem vonható össze és Magyarország területére vonatkozik.
* Szállítási díj 2000 Ft Magyarország területén.