Laptop (notebook) webáruház, számítástechnika bolt Miskolc - Klick Computer Hungary Kft.
  Miskolc, Meggyesalja utca 93. Elérhetőségeink - telefon: +36 46 505 450, 505 451, 413 347

Tisztelt Partnerünk!
 

Klick Computer Hungary Kft. hírlevél 2012.12.10.

Akciók

Informatikai hírek

Utolsó pillanatok...

HP Ink Advantage akció!
HP Ink Advantage akció! Régi nyomtatójáért most akár 4.000Ft készpénzt kaphat!
Vásároljon egy új, a promócióban részt vevő HP Deskjet Ink Advantage nyomtatót és régi nyomtatójáért gyártótól és technológiától függetlenül akár 4.000Ft-ot kaphat!
Részletek megtekintése  |  oldal tetejére
WayteQ xTAB-50 GPS új kivitelben
WayteQ xTAB-50 GPS új kivitelben A WayteQ xTAB-50 GPS újraértelmezi a navigációt. A megszokott navigációs eszközöknél lényegesen erősebb hardveres teljesítmény (Cortex A8 1GHz CPU, 512MB memória) párosul a modern kihívásoknak megfelelő operációs rendszer (Android) támogatással.
Részletek megtekintése  |  oldal tetejére
HP Ink Advantage: Nyomtasson többet, kevesebbért!
HP Ink Advantage: Nyomtasson többet, kevesebbért! Lenyűgöző drágakő dizájn, rendkívül kompakt forma faktor, nagyszerű teljesítmény plusz menedzsment és biztonsági tulajdonságok: az új Acer Veriton N sorozat rendelkezik minden hozzávalóval, hogy optimális számítástechnikai teljesítményt nyújtson alacsony karbantartási költség és energiafogyasztás mellett.
Részletek megtekintése  |  oldal tetejére
Karácsonyi ajándék ötletek 2012
Karácsonyi ajándék ötletek 2012 Hasznos számítástechnikai karácsonyi ajándékok
Készüljön a karácsonyra!
Egér, Tablet PC, E-Book, Digitális képkeret, mp3/mp4, média lejátszó, Notebook (laptop), Netbook, Babtábla, Monitor, Fényképezőgép, Hangrendszer, Wi-Fi router, Nyomtató
Részletek megtekintése  |  oldal tetejére
(Amennyiben nem korrekt a megjelenítés, tekintse meg hírlevelünket honlapunkon.)
Köszönjük türelmét és megértését! Véljük, hogy Önnek is hasznos információkkal szolgálhatunk. Elnézését kérjük, amennyiben levelünkkel zavartuk. Ha a jövőben nem kíván a Klick Computer-től levelet kapni itt leiratkozhat: Hírlevélről leiratkozás.  Ha már vásárolt a Klick-ben, vagy igénybevette szerviz szolgáltatásunkat Hírlevélről leiratkozás adatlap módosítással.