Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Az Acer bemutatja az új, Centrino Duo platformra épülő notebookcsaládját


Az Acer bemutatja az új, Centrino Duo platformra épülő notebookcsaládját


Forrás: Acer.hu

Az Acer bemutatja az új, Centrino Duo platformra épülő notebookcsaládját

2007.05.10.MilánóAcer Aspire ASP5920 notebook (laptop) - az új design

 

Az Acer, a világ harmadik legnagyobb IT szállítója (forrás: Gartner adatok, 2007. első negyedév) bemutatja új Acer Aspire notebookjait, melyek a negyedik generációs Intel® Centrino® platformra (Santa Rosa) alapulnak. Ezek a termékek egyedülálló identitást fejeznek ki és innovációt adnak azok kezébe, akik a multimédiás lehetőségekre és a jó dizájnra egyaránt igényt tartanak.

Az Acer rendszeresen elsőként jelentkezik a piacon új technológiákkal. Most az innovatív Centrino® architektúrát alkalmazta új Acer Aspire notebook családjánál, melyet idén mutatnak be a vásárlóknak. Ráadásul az összes új Acer Aspire notebook az Ékkő dizájn koncepció alapján készül, mely szakít a hagyományokkal és megragadó külsejével jóval többet nyújt az egyszerű technológiai fejlesztésnél.

Az Acer forradalmasította Aspire notebookjainak külsejét az Ékkő koncepció egyértelmű termékidentitásának kialakításával. A high-tech, sötét, csillogó felszín és a gyöngyszürke belső tökéletessége meghökkentő és figyelemreméltó. A különböző színek és anyagok kombinációja kiemeli a notebook sima, lekerekített formáját, a részletek finom hangsúlyozása pedig – mint például a lógó 3D-s árnyéka – fajsúlyossá teszik az új Acer Aspire-t.

A tulajdonságok áttekintésével megerősödik az új dizájn ígérte: a fényes CrystalBrite technológiájú kijelző, a Dolby Házimozi virtuális surround hangszórókkal, az Arcade Deluxe multimedia suite, az intuitív média billentyűk és a videókonferencia-alkalmazás kombinációja az új Aspire-t egy multimédiás mennyországgá varázsolják.

Az Acer Aspire termékcsalád válogatott modelljei Intel® Robson technológiával vannak ellátva. Robson a kódneve az új Intel® platform technológiának, a TurboMemory-nak, mely nem felejtő memóriát (Flash memóriát) használ a rendszerfogékonyság növelése érdekében. Ez lehetővé teszi azt, hogy az alkalmazások munkaterhelése a system cachen keresztül fusson a HDD helyett. A Robson technológia megnövelt akkumulátoros működési időt is biztosít.

A fogyasztói portfolió

Acer Aspire 5920:
Az Aspire család új zászlóshajója Az új Acer Aspire 5920 az első modell, mely az Acer forradalmian új Gemstone dizájnal kerül piacra. Úgy terveztük, hogy megfeleljen a nagyigényű otthoni szórakozást kedvelő felhasználóknak, ezért ezt a modellt a ma kapható összes technológiai újdonsággal felszereltük, a teljesítményt pedig Core 2 Duo processzor biztosítja. Az Acer Aspire 5920 tökéletes multimédiás társ. 15.4” széles Acer CrystalBrite kijelzővel, erőteljes NVidia GeForce 8600M-GT grafikus kártyával és 512MB dedikált VRAM-mal. Az új Acer Aspire 5920 Dolby Home Theatre Virtual Surround hangot kínál, mely kiváló hangzásra képes. Ezzel, és a választható HD DVD meghajtóval az új noteszgép felülmúlhatatlan szórakoztató élményt nyújt.

Acer Aspire 5720:
Az új Aspire 5720 remek példa az Acer új Ékkő dizájn filozófiájának és a legjobb választás azon vásárlóknak, akik a legkorszerűbb technológiát és multimediás képességeket keresik. Kapható alaplapi grafikus kártyával vagy a legújabb, nagy teljesítményű 256 MB-os ATI grafikai kártyákkal. A készülék 15.4” széles Acer CrystalBrite kijelzőjével, integrált Acer CrystalEye kamerájával és Dolby Digital Live audio képességeivel a tökéletes társat alkotja a mindennapos szórakoztatáshoz.

Acer Aspire 7720:
Az intenzív multimédia felhasználóknak a nagyméretű képernyővel szerelt Acer Aspire 7720 multimédiás notebook Ékkő dizájnnal a tökéletes választás. Intel® Core™ 2 Duo processzorral és fényes 17” –os, széles szabványú képernyővel. A gép kapható alaplapi grafikus kártyával vagy a legújabb, nagy teljesítményű 512 MB-os ATI grafikai kártyákkal. Összetett tárolási megoldásaival, (opciósan kapható két merevlemez meghajtóval), opciós DVB-T TV Tuner-rel, integrált CrystalEye kamerával és Dolby Digital Live audio-val az Acer Aspire 7720 megbízható teljesítményt biztosít a legigényesebb multimédiás felhasználóknak is.

Acer Aspire 9920:
Az Acer Aspire 9920 azoknak lett tervezve, akik a maximális szórakozást kívánnak gépüktől. 20”-es széles képernyőjét erőteljes NVidia GeForce 8600M-GT grafikus kártya, 512MB-ig terjedő dedikált VRAM és 2304 MB TurboCache kezeli. Sokoldalú rendszer lévén, az Acer Aspire 9920 digitális földi sugárzású televíziós adást is közvetít az integrált digitális (DVB-T) TV Tuneren keresztül. A gépnek kiváló tárolási képességei vannak két merevlemezzel, a legkorszerűbb Video and Voice over IP kommunikciója a beépített Acer CrystalEye kamerának és az opciós Acer VoIP telefonnak köszönhetően. A kimagaslóan jó minőségű HD-DVD meghajtó a Dolby Home Theatre Virtual Surround-al kombinálva magas szintű audiovizuális élményt nyújt a felhasználónak.

Az Aspire termékcsaládra előinstallált programok: Microsoft Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Basic vagy Windows Ultimate kiadás. Kiegészítő szoftverek: Acer Empowering Technology, Acer GridVista, Acer Video Conference Manager, Microsoft Office Ready 2007, Adobe Reader, CyberLink Power DVD, NTI CD-Maker és Norton Internet Security.

Minden Acer notebook 1 éves szervizgaranciával rendelkezik (nemzetközi utazógarancia - ITW), amelyet 3 évre lehet hosszabbíttatni az Acer Advantage szolgáltatással, mely baleset esetén is fedezi a gépet ért kárt.

 

Tekintse meg előző ismertetőnket: Új Acer Aspire design koncepció

Tekintse meg előző ismertetőnket: Új Acer TravelMate design koncepció

Tekintse meg előző ismertetőnket: Az Acer új noteszgépeinek gyökeresen megváltozott formavilága

 

 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolódó

Acer hírek


Készletnyilvántartó program : www.adam-soft.hu | Acer notebook, laptop WebBolt : Acer Travelmate, Acer Aspire | eMail

Tekintse meg: Klick Computer : Acer notebook ( Aspire, Travelmate, Extensa), Asus laptop WebBolt! www.klickcomp.hu

Tekintse meg: Klick Computer : Számítógép : Acer, Dell, Asus számítógép www.klickcomp.hu

Tekintse meg Acer Notebook : Acer Aspire, Acer Travelmate kínálatunkat.

Tekintse meg: Laptop (notebook) táska ás kiegészítők! Targus notebook táska és kiegészítő,Samsonite laptop táska

Tekintse meg: Acer, Asus speciális notebook ajánlatok! Acer,Targus,Asus,notebook,acer aspire,acer laptop,acer travelmate,Notebook táska

Tekintse meg: Acer laptop, Asus laptop, speciális laptop ajánlatok! Acer,Targus,Asus,laptop,acer aspire,acer laptop,acer travelmate,laptop táska

Tekintse meg: Notebookpartner.hu : Acer, Asus laptop-ok. Speciális laptop akció ! Acer (aspire, travelmate) laptop, Asus laptop,Targus laptop táska