Áruhitel ONLINE igényléssel számítástechnikai termékekreLaptop részletre, notebook áruhitel Online, tablet-PC, számítógép hitelreLaptop részletre, Notebook hitel, tablet-PC, számítógép részletfizetésre
Laptop vásárlás részletre, notebook áru-hitel online, számítógép, táblagép hitelre : számítástechnikai termékek OnLine hitelre. Online áruhitel kényelmesen, otthonról

Korszerűsítse számítástechnikai eszközeit - számítógép, laptop, tablet-PC - részletre vásárlással.

Az akciós notebook-ok is megvásárolhatók online áruhitellel.


A Cetelem áruhitelről

Áruhitellel Ön részletre vásárolhat webáruházunkban online és üzletünkben.

Laptop vásárlás részletre, tablet-PC, számítógép hitelre:
Cetelem Áruhitel online Hitel-kalkulátor az előzetes kalkulációhoz.Spóroljon az idejével!

Áruhitel ONLINE hiteligénylés a Klick Web-BoltbanRészletekben is fizethet online áruhitellel ( számítógép, notebook, laptop, tábla-PC )Mit nyújt Önnek a Magyar Cetelem Bank Zrt. online áruhitele?

Teljeskörű online ügyintézést ( kényelmesen, otthonról ), mert minden szükséges lépést elvégezhet az interneten.
Kedvező feltételeket, mert a hitelösszeg 20 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet.
Kényelmet, mert sorban állás helyett Ön otthonából, online intézheti a hiteligénylést.
Gyorsaságot, mert azonnali előbírálati választ kap a szükséges adatok megadása után.
Biztonságot, mert a hiteligénylő rendszer 128 bites SSL csatorna védelme alatt kommunikál az Ön webböngészőjével.

Havi részlet kalkulátor

Elérhető konstrukciók ( Cetelem online Áruhitel Hitelkalkulátor ):
 • Klasszikus áruhitel konstrukció ( hitelösszeg : 25.000 Ft -tól 2.000.000 Ft-ig, futamidő: 6, 8, 10, 12, 17, 24, 30, 36 hónap, Fix, éves ügyleti kamat : 34,92%. 200 000.-Ft alatt önrész nélkül -Referencia THM 41,09% 500000 - 2000000, 36 hó )
 • Standard 300 áruhitel Igényelhetőhitelösszeg 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Futamidő: 12, 17, 24, 30, 36 hónap. Fix, éves ügyleti kamat: 12 hónap futamidőesetén 33,06 %, 17 hónap esetén 32,14%, 24 hónap esetén 32,10 %, 30 hónap esetén 32,29 % , 36 hónap esetén 31,00 %. Szükséges önrész: 200 000 Ft-ig önrész befizetése nélkül 200 001 Ft-tól 300 000Ft-ig minimum a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól minimum a vételár 20%-a. Referencia THM: 35,81% (500 000 Ft, ill. 2 000 000 Ft; 36 hó). Reprezentatív példa a különbözőhiteltípusok összehasonlítása céljából: vételár: 625 000 Ft, önrész: 125 000 Ft, hitelösszeg: 500 000 Ft, éves ügyleti kamat (fix): 31,00%, referencia THM: 35,81 %, havi törlesztőrészlet: 21 500 Ft, futamidő: 36 hónap, törlesztőrészletek összege: 774 000 Ft, fizetendőteljes összeg (önrész nélkül): 774 000 Ft.
 • Fix összegű hitel : Telitalálat áruhitel konstrukció ( hitelösszeg : 25.000 Ft -tól 500.000 Ft-ig, futamidő: 10 hónap, önrész nagysága a vételár 10%-a - THM 29,33%)


A vásárlás és online hitelügyintézés menete a webáruházban


Online áruhitel igénylés - részletfizetésre számítógép, notebook, laptop, netbook eszközökre
A webes hitel igénybevételéhez az alábbiak szerint járjon el:

 1. Vásárlás Vásároljon a Klick Web-boltban, tegye a kosarába a kívánt eszközöket. Amikor befejezte a vásárlást válassza ki a megfelelő szállítási módot és válassza fizetési módnak a Hitelt. A Tovább gombra webáruházunk átirányítja a Bank honlapjára

 2. Online Hitel A szükséges adatok megadása után kattintson a Hitelkérelem benyújtása gombra. A rendszer pár másodperc múlva megjeleníti Önnek az előzetes hitelbírálat eredményét. Amennyiben a rendszer lehetőséget nyújt a szerződése azonnali kinyomtatására vagy mentésére, nyomtassa ki, vagy későbbi nyomtatás céljából mentse le a szerződését. Amennyiben nincs nyomtatója, kérheti, hogy küldjük el Önnek a szerződéscsomagot e-mailben, vagy nyomtatott formában a megadott levelezési címre. Olvassa el figyelmesen a szerződését és írja alá a megfelelő helyeken. A szerződés csomag első oldala tartalmazza a részletes kitöltési útmutatót. Jutassa el hozzánk aláírt szerződését és az eredetivel megegyező fénymásolatokat.

 3. Rendelés feladása Eredményes hiteligénylés után vissszatér a Klick webboltba, ahol kérjük, fejezze be a rendelés feladását!

 4. Kiszállítás Miután beérkeztek hozzánk a szükséges dokumentumok, Önnek nincs már más dolga, csak várnia, hogy kiszállíttassuk Önnek a megvásárolt számítástechnikai eszközeit.Hitelbírálati díjat a Bank nem számít fel.

Áruhitel esetén a szükséges önrész nagysága a vételár függvényében:
200 000 Ft-ig önrész befizetése nélkül
200 001 Ft-tól 300 000Ft-ig minimum a vételár 10%-a
300 001 Ft-tól minimum a vételár 20%-a

Az önrész nagyságát meghatározó vételárhatárok egyes esetekben eltérőek lehetnek. Kérjük, a részletek felől érdeklődjön az üzletekben.

A Klick Computer Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Referencia THM: 41,09% (500 000 Ft, illetve 2 000 000 Ft; 36 hó Érvényes 2015.01.01-től visszavonásig).

Az online áruhitel igényléséhez szükséges dokumentumok:

Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:
 • érvényes állandó személyi igazolvány vagy,
 • érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
 • új típusú, kártyaformátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
 • érvényes útlevél és lakcímkártya


Egyéb dokumentumok:
 • érvényes adóigazolvány
 • két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat vagy vezetékes telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz-, villany-, víz-, kábeltelevízió-, táv-hő, közös költség-, vagy vezetékes internet számla (a szolgáltató által kiállított eredeti számla másolata).

Munkáltatói jövedelem igazolás nélküli hitelkérelem esetén a bankszámlakivonaton szereplejenek az alábbiak:
 • munkáltató neve
 • "munkabér" "illetmény" "bér" "fizetés" szó valamelyike
 • munkabér összege


Jövedelmet igazoló okmányok:
 • alkalmazottaktól 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás)
 • vállalkozóktól az adóhatóság által érkeztetett előző évi SZJA bevallás vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás,
 • nyugdíjasoktól utolsó nyugdíjszelvény és nyugdíj törzslap, vagy bankszámlakivonat, vagy utazási igazolvány és nyugdíjszelvény, vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkantnyugdíjasok esetében határozat a rokkantsági nyugdíj megállapításáról


Bankszámláról történő teljesítés esetén:
 • azon bankszámla legutóbbi számlakivonata, melyre a hiteligénylő felhatalmazást ad.

A felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumokat is kérhet, a hatályos hirdetmény szerint. Ez az ismertető a Magyar Cetelem Bank részéről nem minősül nyilvános ajánlattételnek.
Letölthető dokumentumok: Munkáltatói igazolás

Online hitelkérelem gyakori hibák és fontos tudnivalók, segítség az online hitelkérelem kitöltéséhez

ACER notebook hitelre ASUS laptop részletre DELL Notebook áruhitel online

Klickelgető számítástechnika kvíz Tegye próbára számítástechnikai tudását

Klickelgető online számítástechnikai kvíz nyereményjátékLaptop részletre, Notebook részletfizetésre , számítógép hitel - Cetelem Áru-hitel - éljen a lehetőséggel, és tegye teljesebbé környezetét az Áruhitel segítségével!Használja hitel-kalkulátort az Önnek megfelelő áruhitel konstrukció kiszámításához.A vásárlás és hitelügyintézés menete személyesen a boltban


Üzletünkben kérje a számítógépes ( online ) ügyintézést, mely gyors és egyszerű. Gyors, mert az átadott dokumentumok és a szóban megadott adatainak rögzítése után átlagosan 15-30 percen belül választ adunk kérelmére. Egyszerű, mert az ügyintézést a kollégánk helyben elvégzi Önnek. Pozitív hitelbírálat esetén azonnal hazaviheti a kiválasztott árut ( laptop, notebook, számítástechnika, számítógép), ezt követően kell törlesztenie az előre meghatározott havi törlesztőrészletekkel.


Érvényes személyazonosságot igazoló okmány (személyi igazolvány, útlevél, kártya formátumú vezetői engedély, lakcímkártya) és adókártya megléte esetén előzetes hitelbírálat is kérhető, ebben az esetben Ön helyben megtudhatja, hogy mekkora hitelösszeg állhat rendelkezésére.Az Áruhitel igénylésének folyamata

Áruhitel esetén a szükséges saját erő nagysága a vételár függvényében:
 • 200 000 Ft-ig saját erő befizetése nélkül
 • 200 001 Ft-tól 300 000Ft-ig minimum a vételár 10%-a
 • 300. 001 Ft-tól minimum a vételár 20%-a


Az áruhitel igényléséhez az alábbi dokumentumok szükségesek:Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:

 • érvényes állandó személyi igazolvány, vagy
 • érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
 • új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
 • érvényes útlevél és lakcímkártya, vagy
 • azon devizabelföldi személyek esetében, akik a fent felsorolt személyazonosító okményok egyikével sem rendelkeznek, a devizabelföldi minőség igazolására alkalmas hatósági igazolvány

Egyéb dokumentum:

 • érvényes adóigazolvány

Lakcímet igazoló egyéb okmányok:

 • két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat vagy telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz- vagy villanyszámla

Jövedelmet igazoló okmányok:

 • Ha Ön munkavállaló, akkor 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás ( a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványa).
 • Ha Ön munkáltató, akkor vállalkozó esetében az APEH által érkeztetett előző évi SZJA bevallás vagy APEH jövedelemigazolás. ( Vagy őstermelő esetében az őstermelői igazolvány és értékesítési betétlap is elfogadható.)
 • Ha Ön nyugdíjas, akkor az utolsó nyugdíjszelvény és a nyugdíjas törzslap.

A fent felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumokat is kérhet, a hatályos hirdetménye szerint.Acer desktop Számítógép hitelre Klick Computer Számítógép részletre

Laptop részletre, Notebook áruhitel online, számítógép hitelreBiztosítsa be magát! Felvett áruhitelére hitelfedezeti szolgáltatást kérhetÁruhitellel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekÜgyfeleink figyelmébe


Kérjük, hitelfelvételi döntés előtt mérlegeljék vagyoni-jövedelmi helyzetüket és fontolják meg háztartásuk teherviselő képességét, valamint tájékozódjanak a különböző hiteltermékekről és azok feltételeiről.

Segítő információkat, összehasonlító alkalmazásokat a PSZÁF fogyasztóvédelmi honlapján találnak: http://www.pszaf.hu/fogyasztoknak. A Magyar Cetelem Bank Zrt. a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek alávetette magát.

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Acer notebook, Asus laptop, Dell és Toshiba laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer
Klick Computer Kft.
  http://www.klickcomp.hu


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Akció |  Promóciók |  Árlista |  Katalógus |  Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347
Keresés a laptop webáruház és számítástechnikai bolt termékei között

Notebook, laptop kereső

Laptop otthonra - 3 év garanciával

Laptop Otthoni használatra Otthoni használatra szánt laptop vásárlás - Dell Shop akció

Megfelelő laptop Otthoni használatra : PDC CPU, elegendő memória, kitűnő hangrendszer, HDMI kimenet.

Dell bolt, Dell Shop, webáruház 114 900- Ft

A laptop szépség ízlés kérdése.
A minőség az Dell.

Dell akció, Dell Miskolc Shop 2015. március Dell Shop Miskolc akció

Dell számítástechnika bolt Miskolc

További Laptop akció

Céges laptop részletre

Laptop vásárlás céges részletre helyett ajánljuk a tartós bérletet:

Acer, Asus Notebook Web-Bolt. Számítástechnika, számítógép ( PC ) : www.klickcomp.hu ::: GRENKELEASING Magyarország Kft. : IT eszközök tartós bérlet-e : Ne vegye, Bérelje!

"Lízing" informatikai eszközökre - tartós bérlet : PC, laptop, server, számítástechnika, számítógép


Klick Ajánló

Laptop Akció! Akciós Notebook ajánlatok két hetente!
Laptop akcióban szereplő notebookok is megvásárolhatók részletre!!!

Ha nem találja, amit keres, kérjen rá árat! : Információ kérés : Notebook, Laptop Bolt, Számítástechnikai WebÁruház - Klick Computer


KlickComp Laptop ( notebook ) szaküzlet : Klick Computer. Számítógép és Számítástechnika bolt

Klick Computer Kft.


Miskolc, Meggyesalja u. 93. 3530


Web: Web-Bolt : Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép
mail: sales[kukac]klickcomp.hu


Klick Computer a Google+-on
Microsoft Kisvállalati Termék Specialista
Microsoft Kisvállalati Termék Specialista, Microsoft Small Business Specialist


Számítástechnikai szaküzlet Miskolc , Meggyesalja utca 93., 3530   http://www.klickcomp.hu
x
Vásárlási feltételek
Vásárlási Segédlet
Laptop bolt Klick Home
web-shop kategória lista
Gyors menü